Sharing is caring

Sharing is caring #10

Wegens drukte heb ik deze week heel weinig blogs kunnen lezen, een goed excuus dus om op deze zaterdagochtend eens uitgebreid blogjes te gaan checken. En om er vervolgens weer een aantal met jullie te delen! Dus bij deze, de tiende editie van ‘Sharing is caring’ met weer een vijftal artikelen die de moeite waard zijn.

Oké, ik zeg wel heel leuk ‘zaterdagochtend’, maar toen werd het zaterdagmiddag en inmiddels is het zaterdagavond. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik een hele hoop blogposts heb gelezen vandaag. Het zijn er zoveel dat ik gewoon wel drie keer zo veel materiaal heb dan ik in dit artikel ga proppen. Dus, mocht je benieuwd zijn naar een hele hoop toffe blogposts, check dan zeker even mijn Bloglovin’ collectie.

Maar goed, nu over naar de vijf toppers.

SELFIE STRESS op dejlig.nl
Als ik moet lachen tijdens het lezen van een blogpost, dan is het óf erg grappig, óf herkenbaar. Oké, of gewoon allebei. Het is echt een drama, het nemen van een mooie selfie. Om heel eerlijk te zijn laat het woord ‘selfie’ alleen me al lachen. Maar goed, we zijn er (bijna) allemaal wel schuldig aan!

WAAROM EEN MOOI EN LEUK LEVEN CREËREN BETER ADVIES IS DAN HET VINDEN VAN JE PASSIE op visionarylife.nl
Joehoe, daar hebben we Deisy weer. Ik kan er ook niet aan doen dat Deisy zulke fijne artikelen schrijft. Gelijk weer even een note to self: ik moet weer een artikel met toffe blogs maken. Komt eraan jongens, I promise!

MAAK VAN DE MAANDAG JE FAVORIETE DAG! op belessa.nl
Klinkt redelijk onmogelijk, maar toch kan het volgens Kelly. Ik ben absoluut geen fan van maandagen, maar het hoort er nou eenmaal bij.

TIPS OM MEER TE BEWEGEN op misslipgloss.nl
Ja eh, bewegen. Leuk punt! –uche uche- Wat ik wel wil gaan doen, is meer wandelen. Ik merk dat ik wandelen gewoon erg leuk vind en dat de frisse lucht me goed doet. Cynthia wandelt ’s ochtends vroeg, maar dat lijkt me toch nog iets te lastig. Wie weet komt het er ooit van.

OREO BLONDIES op sjkitchen.nl
Je dacht toch niet dat ik een ‘Sharing is caring’ zou maken zonder een artikel over eten? Natuurlijk is er weer eentje bij deze keer! Een ‘blondie’ is een brownie, maar dan van witte chocolade. En deze blondies hebben dan ook nog eens stukjes oreo. Kan het nog beter? Ik denk het niet.

Dat was ‘m weer voor deze week. Deze week is op mijn blog een toffe winactie online gekomen, doe jij al mee?

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Sharing is caring #10

  1. Ik ga zeker dat artikel even lezen over tips om meer te bewgen, als ik zoveel moet studeren zit ik alleen maar dus dat kan ik wel even gebruiken haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *