Sharing is caring

Sharing is caring #11

Het heeft even geduurd, maar bij deze doorbreek ik de korte radiostilte. Het is allemaal een beetje druk en dan schiet het één en ander er wel eens bij in. School blijft natuurlijk prioriteit nummer één, al vind ik het wel een beetje lastig om het bloggen op een laag pitje te zetten. Maar goed, deze week heb ik mijn tentamens en daarna kan ik weer eventjes uitrusten. Nu nog even flink aan de bak dus.

Op deze mooie zaterdag heb ik voor jullie weer een nieuwe ‘Sharing is caring’, met natuurlijk weer een vijftal artikelen die ik wil delen.

DRIE VRAGEN OM JE TE WEERHOUDEN VAN EEN MISKOOP op tijgertjerawr.com
Tja, een miskoop. Die doen we allemaal wel eens, toch? Dit artikel gaat niet echt over make-up die je koopt wat vervolgens troep blijkt te zijn, maar meer over of je die make-up wel echt nodig hebt. Over bijvoorbeeld een shirtje dat je koopt en vervolgens voor altijd in de kast blijft hangen, mét prijskaartje er nog aan.

CADEAUTJES MET DE ETOS APP DOOR TE WANDELEN op misslipgloss.nl
De kans is groot dat je dit al voorbij hebt zien komen, maar de Etos app heeft een ingebouwde stappenteller! En niet zomaar één, maar één waarmee je cadeautjes krijgt voor het aantal stappen dat je zet. Cynthia maakte er een filmpje over en deelt haar tips om meer stappen te zetten. Ja, het is een advertorial, maar volgens mij maakt dat echt helemaal niks uit. Ik heb de app inmiddels en zit op de 25.041 stappen. Bij 80.000 stappen wacht de eerste verrassing! Ik probeer altijd wel veel te wandelen, maar het is toch wel een dingetje. Dit is een erg leuke motivatie om zo toch wat meer stappen te zetten.

WAAROM JIJ OOK JE DROMEN MOET VOLGEN op brittanyyelizabeth.blogspot.nl
Ik ben een groot voorstander van het volgen van je dromen. Je leeft maar één keer en het is zo zonde om dan alleen maar te doen wat moet. Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar misschien maakt het jou wel veel gelukkiger om ergens anders op de wereld te werken?

BROODJES GEVULD MET SPEK EN EI op laurasbakery.nl
Nog last minute receptjes nodig voor pasen? Deze broodjes zien er zó lekker uit! En het lijkt me nog best simpel om te maken, zeker voor iemand zoals ik met twee linker ovenhandschoenen. Een heel slechte grap dit, maar ik heb dus serieus ooit twee linker ovenhandschoenen gekocht in plaats van een linker en een rechter (sorry mam).

ANNA TIPT: 3 HANDIGE HEALTH-APPS op chapter2.nl
Ik heb veel artikelen met apps voorbij zien komen deze week. Deze drie apps klinken echt als potentiële kandidaten voor op mijn telefoon. Nu we het toch over apps hebben, binnenkort zal ik ook weer eens een aantal toffe apps delen. Ik heb er namelijk weer een hoop ontdekt de afgelopen tijd!

Zo, dat was het leesvoer weer voor deze week. Voor nog meer leesvoer verwijs ik je graag door naar mijn Bloglovin’ collectie en mijn artikel met toffe blogs.

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “Sharing is caring #11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *