Sharing is caring

Sharing is caring #12

Na een week zwoegen voor de tentamens ben ik weer helemaal van de partij. Aangezien het zaterdag is heb ik natuurlijk weer een nieuwe ‘Sharing is caring’ voor jullie. Ik had niet zo heel veel tijd de afgelopen week, maar ik heb toch nog een aantal leuke artikelen verzameld.

JE BLOG POPULAIR IN 1 DAG op perfectimperfections.be
Met stipt op één deze week, dit artikel van Bibiane dat gisteren online kwam. We kennen al die blogtips artikelen allemaal wel, vaak staan hier tips in die je al wel vaker bent tegengekomen. Kleine spoiler, zulke tips vind je in dit artikel niet. Zeker even de moeite waard om te lezen dus!

4 REDENEN OM EEN SOCIAL MEDIA BREAK TE NEMEN op sassyandchic.nl
Als ik diep in m’n hart kijk, ben ik toch wel een beetje social media verslaafd. Herkenbaar? Lees dan dit artikel met vier redenen om een social media break te nemen.

10 FEITEN EN FABELS OVER VETVERBRANDING op optimavita.nl
Nu het zonnetje zich steeds wat vaker laat zien let ik meer op mijn gewicht. Met de zomer in aantocht sta ik net wat vaker op de weegschaal in de hoop dat er wat af is. Ik lees dan ook meer artikelen over gezond eten en vetverbranding. Zo ook dit artikel, met tien feiten en fabels over vetverbranding!

SNICKERS CUPCAKES op sjkitchen.nl
Heerlijk tegenstrijdig dit. Ja, ik probeer op mijn eten te letten, maar ik kijk nog steeds graag naar toffe recepten. Bovendien ben ik ook heel erg tegen het ‘jezelf alles ontzeggen’ principe. Het scheelt dat ik totaal geen keukenprinses ben, waardoor ik de meeste recepten niet eens probeer te maken. Maar wie weet breng ik jou wel op een geniaal idee ;).

Wat minder artikelen dan normaal in deze ‘Sharing is caring’, kan gebeuren! Ik deelde deze week mijn ‘geheim’ voor een goedkope marmeren achtergrond op foto’s, heb jij het artikel al gelezen?

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “Sharing is caring #12

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *