Sharing is caring

Sharing is caring #13

Elke dag lees ik ontzettend veel blogs, het is stiekem een soort verslaving geworden. De meest interessante of leuke artikelen die ik tegenkom deel ik in mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’. Spread the love! 🙂

Alweer de dertiende editie. Ik moest even op mijn blog checken welk nummertje er achter de titel moest staan, ik was wel verbaasd toen dit ‘#13’ bleek te zijn. Het gaat zo snel allemaal! Volgens mij is het meest voorkomende zinnetje op mijn blog ‘de tijd gaat snel’, want dit zeg ik echt veel te vaak. Excuses hiervoor. Maar ik heb wel gelijk, toch?

Maar goed, daar gaan we weer!

RECEPT: 15 ‘CLEAN’ MAALTIJD IDEEËN op runninglau.com
Zoals ik de vorige keer al vertelde, probeer ik het weer allemaal wat gezonder aan te doen. De zomer komt eraan en dan vind ik het toch wat prettiger om strakker in m’n vel te zitten. Alleen vind ik gezond eten wel een lastig iets. Ik ben geen keukenprinses en dit zorgt ervoor dat ik sneller naar ongezonde, gemakkelijke dingen grijp. Dit filmpje van runninglau heeft me weer inspiratie gegeven.

ZO BLIJF JE OP GEWICHT op marieclaire.nl
We blijven even bij de health artikelen. Dit artikel heeft een aantal simpele, maar handige tips om op gewicht te blijven. De ‘streefbroek’ vind ik een super leuk idee, alleen vind ik de weegschaal juist best fijn. Klinkt gek, toch? De weegschaal laat me gewoon het makkelijkst zien of ik op de goede weg ben (en dit geeft motivatie!) of juist niet (dan moeten we aan de bak). Desalniettemin een handig artikel!

FRUIT PIZZA VAN WATERMELOEN op cottonandcream.nl
De foto maakte me al gelijk vrolijk en gaf me een zomers gevoel. Natuurlijk is het compleet iets anders dan echte pizza, maar het ziet er zo leuk uit! En het lijkt me lekker verfrissend op een warme zomerdag.

HOE KIES JE DE JUISTE KLEUR, SOORT EN ONDERTOON FOUNDATION? op misslipgloss.nl
Als er iets is wat ik moeilijk vind qua make-up, dan is het wel de juiste foundation vinden. Gelukkig schreef Cynthia hier een artikel over met handige tips. Ik weet nu in ieder geval meer over wat voor foundation het best bij mij past. Lucky me: ik heb vorige week een perfecte Sleek foundation gescoord bij de Big Bazar voor maar drie euro!

Misschien dat het je al opvalt, maar ik ben deze week bezig geweest met de layout van mijn site. Ik was de layout gewoon een beetje beu. Het zijn subtiele veranderingen, maar ik ben er nu al meer tevreden mee dan eerst! Het is nog niet helemaal zoals ik het hebben wil, dus er zullen de komende week nog wel wat kleine aanpassingen plaatsvinden.

Deze week kwam de ‘spam je blog‘ van april online, heb jij ‘m al gecheckt?

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “Sharing is caring #13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *