Sharing is caring

Sharing is caring #14

Elke dag lees ik ontzettend veel blogs, het is stiekem een soort verslaving geworden. De meest interessante of leuke artikelen die ik tegenkom deel ik in mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’. Spread the love! 🙂

INGREDIËNTEN IN JE HAARPRODUCTEN DIE JE LIEVER WILT VERMIJDEN op beautyopinie.nl
Ik heb absoluut geen verstand van de ingrediënten in haarproducten (idem dito met beautyproducten trouwens). Ik leer graag wat bij, dus dit artikel vond ik handig om te lezen.

ZO CREËER JE EEN GEZELLIGE WERKPLEK! op bellamandy.nl
Als je druk bezig bent voor je studie zit je al snel heel wat uurtjes achter je bureau. Dan is het wel zo leuk dat die plek er een beetje leuk en gezellig uit ziet. Deze post helpt je een beetje op weg en de foto’s in het artikel zijn ook nog eens goede inspiratie!

COURGETTELASAGNE op foodiemarjan.nl
Lasagne vind ik echt héél erg lekker. Ik zou het best elke week willen eten. Helaas is lasagne niet bepaald het gezondste avondmaal op aarde, dus bedacht Marjan een courgettelasagne. Het blijft natuurlijk niet het gezondste gerecht, maar alle beetjes helpen! Ik zou alleen de champignons weglaten, zoals je in een vorig artikel kon lezen.

ZOMERSE PASTASALADE MET RUCOLA EN PESTO op studentenpraat.nl
Twee food artikelen deze keer, ik moest ze gewoon allebei delen. Dit recept móet ik namelijk een keer maken. Ik hou van pastasalade, ik hou van pesto, ik hou van ham, ik hou van alles wat in dit recept zit. Het recept is nog simpel ook, ideaal voor iemand zoals ik.

OP DEZE 5 MANIEREN BLIJF JE JEZELF ONTWIKKELEN op mmke.nl
Zelfontwikkeling is belangrijk en dat vindt Maaike ook. In dit artikel deelt ze vijf manier om jezelf te blijven ontwikkelen.

Deze week deelde ik onder andere hoe je een eigen filter voor Instagram kunt maken. Nog niet gezien? Zeker even checken!

Ben jij nog een handig artikel tegengekomen de afgelopen week?

Gerelateerde blogposts

4 gedachten over “Sharing is caring #14

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *