Sharing is caring

Sharing is caring #15

Zoals ik gisteren al vertelde is dit artikel een dagje later. Dit komt doordat ik bezig was met mijn nieuwe layout! Mijn blog heeft een flinke make-over gekregen en ik ben er ontzettend blij mee. Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor alle leuke reacties die ik gehad heb! Heel erg leuk om allemaal te lezen.

Vandaag is het weer tijd voor de ‘Sharing is caring’, nummer 15 alweer. Ik deel een aantal artikelen die ik handig of interessant vind. Let’s go!

HOW TO ENJOY FREE TIME TO THE FULLEST op justlikesushi.com
De meeste mensen zijn tegenwoordig altijd druk, druk, druk. Daarom is het extra belangrijk om te genieten van de vrije tijd die je hebt. Zo zonde om niet te genieten van vrije tijd!

MIJN TIPS OM TE PLANNEN op gekopmakeup.nl
Plannen kan je helpen om in drukke tijden alles op een rijtje te krijgen. Door te plannen heb je meer kans om dingen op tijd af te krijgen en dat is wel zo fijn! Maar het kan wel vervelend zijn als je niet zo goed bent in plannen. Gelukkig zijn er genoeg tips te vinden die je kunnen helpen met plannen. In dit artikel deelt Mariëlle haar tips.

TIPS OM JE KAMER OP TE FLEUREN! op mellaah.nl
Is je kamer wat saai? Of ga je binnenkort verhuizen? Tips om je kamer op te fleuren zijn altijd handig! Mellanie deelt er een aantal in dit artikel.

16 VALKUILEN WAAROM JE NIET AFVALT – DEEL 1 op misscraftsy.nl
Wil je graag wat strakker in je vel zitten, maar lukt het steeds maar niet? Dan is dit artikel wat voor jou! Joyce deelt in dit artikel acht valkuilen waar je voor moet oppassen. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik me in veel van deze valkuilen herken, oeps!

DIY MAKE-UP CLEANSER op zolea.be
DIY’s zijn leuk! Zo ook deze DIY voor een gezichtsreiniger. Ik heb een hele hoop DIY’s op mijn ’to-do’ lijstje staan en ook deze komt daar weer bij. Wanneer ik tijd heb om al die DIY’s te doen? Geen flauw idee, maar misschien dat het er in de zomervakantie wel van komt!

Dat waren de artikelen voor deze week. Mocht je nog meer artikelen willen lezen, dan kun je hier mijn Bloglovin’ collectie zien met opgeslagen artikelen.

Fijne zondag!

P.S. Vanaf nu komt dit artikel elke keer op zondag in plaats van op zaterdag!

Gerelateerde blogposts

6 gedachten over “Sharing is caring #15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *