Sharing is caring

Sharing is caring #16

Nieuwe maand en een nieuwe sharing is caring! Zoals ik de vorige keer al vertelde is dit artikel verplaatst naar de zondag. Voor mij gewoon een stuk praktischer. In deze rubriek deel ik altijd een aantal artikelen die ik leuk of interessant vind.

9 LEUKE EN ORIGINELE DINGEN OM IN DE MEIVAKANTIE TE DOEN op youniqueblog.nl
Voor veel mensen was het vorige week al meivakantie, maar voor mij is hij deze week begonnen. Lekker even een weekje uitrusten en met de goede weersvoorspellingen komt dat wel goed denk ik. Ik heb gelukkig altijd wel wat te doen, maar mocht je nog leuke dingen zoeken om te doen, lees dan vooral even dit artikel van Femke.

DEZE 10 RECEPTEN MAAK JE BINNEN 10 MINUTEN op acupoflife.nl
Ik ben geen kooktalent en maak dan ook het liefst eten dat snel klaar is. Daarom zijn recepten die binnen tien minuten te maken zijn de meest haalbare recepten voor mij. In dit artikel deelt Shifra tien van dit soort recepten, helemaal leuk!

NEON LETTERS DIY op acupoflife.nl
Jep, nog een artikel van Shifra. Deze DIY ziet er namelijk gewoon te leuk uit om niet te delen.

GENIETEN! 15X DE LEKKERSTE GLUTENVRIJE TAARTEN EN CUPCAKES op nsmbl.nl
Zelf kan ik gewoon gluten eten, maar het lijkt me ontzettend lastig om dat niet te mogen. Gelukkig zijn er ook recepten voor glutenvrije taarten en cupcakes. En ja, ze klinken behoorlijk aantrekkelijk allemaal. I mean, salted caramel cupcakes? Heaven!

LET’S TALK ABOUT: GEMOTIVEERD BLIJVEN op jenblogt.wordpress.com
Waar het ook over gaat, ik denk dat iedereen wel eens moeite heeft om gemotiveerd te blijven. Of het nou gaat over je studie, afvallen of over bijvoorbeeld sporten. Zelf heb ik af en toe ook echt wel eens motivatie-issues en dit artikel van Jennifer vond ik dan ook erg handig om te lezen.

Op mijn blog is er deze week een leuke winactie online gekomen. Erg leuk om al wat enthousiaste deelnemers te hebben, maar je kan natuurlijk nog meedoen! Wie houdt er nou niet van winnen? 😉

P.S. Fijne vakantie voor de mensen die nu meivakantie hebben! 

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “Sharing is caring #16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *