Sharing is caring

Sharing is caring #17

Oeps! Het mooie weer maakt duidelijk wat vergeetachtigheid in me los, dus het artikel is ietsje aan de late kant. Gelukkig nog wel voor zonsondergang ;).

Elke week sla ik artikelen op die me leuk lijken om te delen. Ondanks dat ik meer tijd in het zonnetje heb doorgebracht dan achter mijn laptop heb ik toch wat artikelen voor jullie verzameld!

TIPS OM JE TE BESCHERMEN TEGEN DE ZON op bychristiana.nl
Zei ik zon? Yes, zon! Ik heb in ieder geval erg genoten van de zon afgelopen week en ik hoop natuurlijk dat dit nog wel even zo blijft. Het is wel erg belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon en daar helpt dit artikel je een beetje bij.

ENERGIE CHALLENGE: GEBRUIK JE LICHAAM ALS ENERGIECENTRALE op inspirerendleven.nl
Probeer je gezonder te leven en wat liever te zijn voor je lichaam? Maar is bij jou ook af en toe de motivatie ver te zoeken? Dan kan dit artikel wel eens handig zijn. Er staat ook nog een challenge in die je zou kunnen doen, maar het is ook gewoon een erg informatief artikel. Al ben ik het niet helemaal eens met hun blik op welke voeding je tot je moet nemen, maar daar heeft iedereen natuurlijk een andere mening over.

RECEPT: BLT PASTASALADE (WEIGHT WATCHERS PROOF) op meisje-eigenwijsje.nl
Pastasalade? Yes please! Zeker met dit warme weer vind ik salades erg lekker. Deze pastasalade met tomaat, paprika, spek en ui klinkt in ieder geval fantastisch.

14 SIMPELE MANIEREN OM EEN GEZOND VOEDINGSPATROON VOL TE HOUDEN op ahealthylife.nl
Ik moet eerlijk toegeven dat ik iets te vaak ongezonde dingen eet. En dan zijn het meer ongezonde tussendoortjes dan de hoofdmaaltijden. Ik probeer er altijd wel op te letten, maar het blijft toch een moeilijk dingetje. Tips zijn dus altijd handig!

TIP: 5 BEAUTYHACKS DIE MIJN ROUTINE VERANDERD HEBBEN op pinkypolish.nl
Iedereen heeft wel eens wat beautyproblemen, toch? Ik in ieder geval wel en beautyhacks zijn dus ook altijd welkom! Charlotte deelt in dit artikel vijf erg handige hacks waarvan ik er een paar zeker ga uitproberen.

Deze week kwam hier weer de maandelijkse spam je blog online, heb jij al een berichtje achtergelaten? Vandaag is het trouwens ook de laatste dag dat je mee kunt doen aan de winactie, dus mocht je nog willen winnen, doe dan snel mee!

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “Sharing is caring #17

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *