Sharing is caring

Sharing is caring #18

Hi allemaal! Wat een stilte deze week op mijn blog. Het was zulk mooi weer en daar moest ik natuurlijk van genieten. Vandaag heb ik weer een nieuwe editie van ‘Sharing is caring’ voor jullie klaarstaan. In deze rubriek deel ik elke week een aantal interessante artikelen.

INSPIRATIE: 5X TIPS VOOR LEKKERE GEZONDE DRANKJES IN DE ZON! op bodieboost.nl
Yes, zon! Zoals ik al vertelde heb ik genoten van het mooie weer en ik heb dus veel tijd in het zonnetje doorgebracht. Nu vind ik het eigenlijk niet erg om water te drinken (dat was nog wel eens anders), maar tips voor lekkere gezonde drankjes zijn natuurlijk altijd welkom.

NEGATIVITEIT LOSLATEN – LEVENSLES VAN ECKHART TOLLE op inspirerendleven.nl
Eigenlijk zou ik alle posts van deze website wel kunnen delen. Deze site staat vol met goede artikelen die je stof geven tot nadenken. Het is zeker de moeite waard om even een door te klikken!

5 BUDGET MAKEUP PRODUCTEN DIE HET KOPEN WAARD ZIJN! op budgetella.nl
Geld uitgeven aan make-up blijft voor mij altijd nog wel een dingetje. Gelukkig bestaan er een hele hoop budget merken die ook echt goede make-up verkopen.

TIPS OM JE EINDEXAMENS TE OVERLEVEN op lifebyannemijn.nl
Voor mij is het nu twee jaar geleden dat ik flink aan het blokken was voor mijn eindexamens. De eindexamens zijn ook nu weer bezig voor de middelbare scholieren en Annemijn deelt een aantal tips! Mocht je nu ook eindexamens hebben (en is dit dus studie-ontwijkend-gedrag), dan wens ik je heel veel succes met de examens die nog komen!

OPGERUIMD BLIJVEN MET DIT 3-STAPPENPLAN op streetsahead.nl
Eens in de zoveel tijd komt bij mij het besef weer: de boel moet echt opgeruimd worden. Maar als dat gedaan is moet het natuurlijk ook opgeruimd blijven en dat is nog een stuk lastiger dan het opruimen zelf. Heb jij hier ook last van? Check dan zeker even deze blogpost.

Ben jij nog interessante artikelen tegengekomen deze week?

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “Sharing is caring #18

  1. Opgeruimd blijven is bij mij wel echt een probleem haha! Dus die tips kan ik goed gebruiken 🙂 En die tips voor eindexamens, pas ik gewoon lekker toe op mijn tentamens! Fijne artikelen heb je gedeeld!

  2. Hi Mylou,

    Bedankt voor het delen van de blogpost! Superleuk dat Inspirerend Leven hier tussen staat 🙂

    Een stralende dag toegewenst!

    Groeten,
    Melissa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *