Sharing is caring

Sharing is caring #19

Elke zondag deel ik in mijn vaste rubriek ‘Sharing is caring’ een aantal leuke of interessante artikelen. Deze week ben ik niet zo actief geweest op het web, dus ik heb dit weekend even alle achterstand ingehaald qua blogs lezen. Ik ben weer eens in zo’n mood waarin ik denk alles tegelijk te kunnen (lees: school, werk, sporten, winkelen, sociaal leven, et cetera) en dan blijft het web een beetje achter.

9 LUCHTIGE FILMS OM JE DOORDEWEEKSE DAG BETER TE MAKEN op youniqueblog.nl
Ik denk dat we er op z’n tijd allemaal wel van houden, een leuke film kijken. En dan hoeven dit echt niet altijd boeiende films te zijn over de zin van het leven, een luchtig filmpje is ook wel eens leuk. Gewoon kijken en niet te veel bij nadenken. Femke deelde een lijstje met negen luchtige films.

200+ BLOGPOST IDEAS op liefscarolien.nl
Zit je even in een blogdipje en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Carolien deelt een flinke lijst met meer dan 200 blogpost ideeën. Ook al heb je zelf nog ideeën zat, wat extra inspiratie kan nooit kwaad.

ZO VOORKOM JE DIE VREETBUIEN op misscraftsy.nl
Ikzelf heb er echt wel eens last van: een flinke vreetbui. En ik denk dat er heel veel mensen zijn die hier wel eens last van hebben. Dit artikel staat vol met vervelende foto’s van te lekker eten, maar de tips in het artikel zijn toch wel handig.

NUTELLA MUG CAKE op lekkerensimpel.nl
Zelf heb ik één keer een mug cake geprobeerd, gekocht bij de Xenos van één of ander onbekend merk. En ik moet toegeven, het was echt vreselijk. Niet te pruimen gewoon. Sindsdien wil ik eens een keer proberen zelf een mug cake te maken, dus niet zo’n zakje poeder wat je dan mengt met een beetje melk of water. Deze mug cake klinkt behoorlijk aantrekkelijk en gaat dus op m’n ’to bake’ lijstje!

DÉ BESTE BUDGET TIPS op twinkelbella.nl
Heb jij altijd aan het einde van je geld nog een stukje maand over? Voor veel mensen is dit een veelvoorkomend probleem. Saskia deelt in dit artikel een aantal goede tips die je hopelijk helpen om dit probleem te verminderen.

Heb jij nog een handig artikel gelezen deze week? Let me know!

Gerelateerde blogposts

2 gedachten over “Sharing is caring #19

  1. Ach, iedereen heeft wel ’s van die periodes, het kan soms ook gewoon te druk zijn. Leuke tips weer, vooral die Nutella mug cake, omnomnom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *