Sharing is caring

Elke zaterdag deel ik een aantal leuke of interessante artikelen van andere bloggers. Zelf lees ik ontzettend veel blogs en soms komt er gewoon iets voor bij dat ik met jullie wil delen. Vandaag de tweede ‘Sharing is caring’.

SEMI HEALTHY CHOCOLADE KOKOS BITES door Jenblogt.wordpress.com
Als er iets is waar ik van hou, dan is het wel chocolade. En hoe lekker is de combinatie met kokos? Daarom moest ik dit recept wel delen.

MY WEEK IN PICTURES 119 door Jenniefromtheblog.com
Zoals je misschien wel weet ben ik fan van Jennie. Ik noemde haar blog al eens eerder in een lijstje met toffe blogs en nu komt ze hier gewoon weer voorbij. Iets waar ik altijd naar uitkijk zijn de wekelijkse foto dagboekjes. Die vind ik gewoon altijd leuk om te lezen, dus vandaar dat ik zo’n dagboekje deel in dit artikel.

7X MEER VERDIENEN MET MARKTPLAATS door Annajirina.blogspot.nl
Verkoop jij wel eens dingen op Marktplaats? Dan is dit zeker een artikeltje om even te lezen. Anna deelt haar tips om meer te verdienen met Marktplaats. Tips zijn altijd mooi meegenomen!

CHRISTIAN LOUBOUTIN VELVET MATTE LIP COLOUR DJALOUZI door Veracamilla.nl
De duurste lipstick die ik ooit heb gezien, dus die moest ik wel even delen. Als ik denk aan de duurste lipstick die ik heb, dan moet dat wel Lip Tini Lipstick zijn die ik ontving in een styletone box. En deze lipstick kost normaal €17,95, wat nog niks is in vergelijking met de lipstick die Vera showt!

FOTO TIPS | NAGELS door be-beautifully.blogspot.nl
Heb jij een blog en deel je hier wel eens foto’s van je nagellak? Of laat je wel eens een nagellak-kiekje voorbij komen op Instagram? Lonneke van Be-beautifully maakt altijd prachtige foto’s van haar nagels en deelt haar tips!

Dat waren dan alweer de artikelen die ik deze week met jullie wilde delen. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd wat de duurste lipstick is die jij in je bezit hebt!

Natuurlijk mag je ook deze week weer een artikel delen in de reacties. Dit mag een artikel van een andere blogger zijn, dat je interessant vond, of natuurlijk een artikel van jezelf waar je trots op bent.

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “Sharing is caring #2

  1. Leuke blogs heb je benoemd! Ik ben ook zo fan van Jennie, ze lijkt me zo’n leuk en spontaan meisje! En inderdaad, sharing is caring, daar heb je helemaal gelijk in!

  2. Oeh die lipstick van Vera had ik ook al gezien, prachtig is ‘ie! En Jennie volg ik nu ook sinds een tijdje. Leuk lijstje, ook heel handig om zo andere bloggers te leren kennen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *