Sharing is caring

Elke dag lees ik ontzettend veel blogs, het is stiekem een soort verslaving geworden. De meest interessante of leuke artikelen die ik tegenkom deel ik in mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’. Spread the love! 🙂

NAIL ART TUTORIAL VALENTIJN op doormariska.nl
Toen ik de foto in mijn feed voorbij zag komen, moest ik wel verder klikken. Deze nail art gemaakt door Lonneke is echt te schattig om over te slaan! Ook een leuke nailart om in de lente en de zomer te dragen.

10X LIFE HACKS op abeautyday.nl
Je kunt nooit genoeg life hacks kennen. Dat moet Teddy ook gedacht hebben toen ze dit artikel maakte. Altijd handig :).

CHOCOLADE CUPCAKES GEVULD MET WITTE CHOCOLADEROOM op mylittlefamilyof5.nl
Klinkt dit niet als de hemel? Cupcakes zijn een goed idee, chocolade is een nóg beter idee en dan ook nog room? Je begrijpt mijn enthousiasme hopelijk helemaal.

5 WAYS TO STAY PRODUCTIVE  + GET MORE STUFF DONE op projectinspo.com
Ik denk dat we er allemaal wel eens last van hebben. Je moet veel doen, maar je hebt niet eens trek om aan één ding te beginnen. Tips om productief te zijn en meer dingen af te krijgen zijn dan ook altijd welkom.

ZO BEWERK IK MIJN FOTO’S OP INSTAGRAM op maryjosie.com
De laatste tijd begin ik Instagram steeds leuker te vinden. In het begin wist ik echt niet wat ik nou op mijn feed wilde hebben en wat voor bewerking ik het best kon gebruiken. Het gaat steeds beter, maar tips zijn nog altijd welkom!

Stuk voor stuk allemaal leuke links die een bezoekje waard zijn! Heb jij nou een artikel dat ik echt moet lezen, of een filmpje dat ik moet bekijken? Plaats hem zeker even in de reacties. Dit mag natuurlijk ook een artikel van jezelf zijn. Wie weet komt hij volgende week wel voorbij in de vierde Sharing is caring.

Zelf ben ik het meest trots op mijn review van de SAMPAR Dry CleanSing.


De vorige edities:

Gerelateerde blogposts

7 gedachten over “Sharing is caring #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *