Sharing is caring

Elke dag lees ik ontzettend veel blogs, het is stiekem een soort verslaving geworden. De meest interessante of leuke artikelen die ik tegenkom deel ik in mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’. Spread the love! 🙂

5 TIPS OM EFFECTIEF TE STUDEREN op style-remains.nl
Tja, effectief studeren. Het is nogal een dingetje. Laura van style-remains.nl deelt in deze post vijf tips om effectief te studeren.

5X INSTAGRAM TIPS VOOR BLOGGERS op sassyandchic.com
Zelf schreef ik gisteren nog een artikel over toffe Instagram accounts. Ik probeer ook steeds meer gebruik te maken van Instagram, omdat het gewoon een gaaf medium is. Tips voor Instagram zijn altijd welkom.

TÉ SIMPEL: NUTELLA KOEKJES MET DRIE INGREDIËNTEN op youniqueblog.nl
Nutella koekjes met maar drie ingrediënten? Yes please! Femke van Younique komt weer eens met een recept dat gewoon uitgeprobeerd moet worden.

ZO ZORG JIJ DAT OPRUIMEN EN ORGANISEREN LEUK IS! op simscupoftea.com
Opruimen en organiseren, twee dingen waar ik niet bepaald fan van ben. Simone van simscupoftea schreef hier een artikel over.

ZO KRIJG JE DE PERFECTE INSTAGRAM FEED op lovinglifeiseasy.nl
De Instagram artikelen vliegen je om de oren. Zo komen ze ook steeds terug in mijn ‘Sharing is caring’, hier weer één. Artikelen over Instagram zijn gewoon zo handig!

Dat waren de artikelen van deze week. Uiteraard krijg je ook deze week weer de kans om een artikel in de reacties te delen waar jij trots op bent. Dit mag natuurlijk ook een artikel van een ander zijn. Zelf ben ik deze week trots op het artikel ‘6 onmisbare WordPress plugins‘.

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Sharing is caring #4

  1. Ik vind het zo interessant om te lezen hoe ik mijn instagram kan verbeteren! Ik vond het heel lastig om content te plaatsen die ik leuk vond, van goede kwaliteit is en die bij mijn feed past. Ik ben er nog hard aan het werken maar het gaat steeds beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *