Sharing is caring

Elke dag lees ik ontzettend veel blogs, het is stiekem een soort verslaving geworden. De meest interessante of leuke artikelen die ik tegenkom deel ik in mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’. Spread the love! 🙂

5 REASONS WHY YOU’RE NOT A SUCCESSFUL BLOGGER op joliennathalie.com
Jolien schreef dit fantastische artikel met vijf redenen waarom je geen succesvolle blogger bent. Ik ben bang dat ik nooit een succesvolle blogger ga worden jongens… Maar ik heb wel gelachen!

VERBORGEN CALORIEËN – 10 STIEKEME DIKMAKERS op optimavita.nl
Op dit moment ben ik niet veel bezig met afvallen en gezonde voeding, oeps, toch vind ik het handig om te weten wat stiekeme dikmakers zijn. Misschien laat ik bepaalde dingen dan toch wel wat sneller staan, misschien ;).

5 MANIEREN OM JOUW POSITIEVE INSTELLING TERUG TE VINDEN ALS HET EVEN TEGENZIT op visionarylife.nl
Ik denk dat het bij iedereen wel eens tegen zit. Deisy van Visionarylife deelde vijf manieren om jouw positieve instelling weer terug te vinden.

OVENSCHOTEL MET AARDAPPELPUREE EN ROOKWORST op lekkerensimpel.nl
Rookworst? Yes! Aardappelpuree? Check! Een flinke overdosis aan lekkere ingrediënten én een lading kaas? Ja zeker!

LEUK OM TE PROBEREN: CAKE MAKEN VAN THEE op youniqueblog.nl
Bij het lezen van de titel dacht ik ‘huh’? Ik weet niet of ik het ga proberen, maar ik vind het in ieder geval wel tof bedacht!

Stuk voor stuk leuke artikelen die echt een bezoekje waard zijn! Nog een laatste artikeltje dan: Elze van Favoe.nl schreef deze week een artikel waar mijn blog in voorkwam, super lief Elze, bedankt!

Deze week heb ik flink aan mijn blog gewerkt, misschien zie je hier en daar wel wat veranderingen op mijn site. Ik heb weer een heleboel toffe content voor jullie klaarstaan! Heb jij trouwens mijn artikel met 35 blogpost ideeën al gezien?

Heb jij nog een leuk of handig artikel gelezen de afgelopen week? Let me know!

Bekijk hier de vorige edities:
Sharing is caring #1
Sharing is caring #2
Sharing is caring #3
Sharing is caring #4

Gerelateerde blogposts

11 gedachten over “Sharing is caring #5

  1. Leuke artikelen, ik kende die van optimalisatie nog niet en dat is zeker handig om te weten! Ook al laat ik mn smoothies alsnog niet staan.. Oops.

    Superleuk dat je nog naar mijn artikel verwijst, thanks! 🙂

    Liefs, xx

  2. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe gave bloggers dus ga deze artikelen ook weer met plezier lezen! Vooral degene die over het verbeteren van je blog gaan, vind ik mega interessant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *