Sharing is caring

Voor je het weet is het alweer zaterdag en staat de zevende editie van ‘Sharing is caring’ voor de deur. In deze wekelijkse rubriek deel ik een aantal artikelen die ik de afgelopen week voorbij zag komen. Ik heb deze week weer een hele hoop artikelen doorgespit en er zijn er deze week vijf die ik wil delen.

MELK-CARAMEL-ZEEZOUT PAASEITJES VAN HEMA op iscreambeauty.nl
Als ik het goed heb begrepen, is na deze post de website van Laura en Jaimy plat gegaan. Niet zo heel gek, aangezien hun post heel Facebook rond ging. Hoe kan het ook anders, caramel zeezout paaseitjes? De dag erna stond ik zelf in de Hema voor het lege schap. En nog twee meiden met mij, die ze duidelijk ook graag wilden.

35 BLOGPOST IDEEËN VOOR ALS JE EVEN ZONDER INSPIRATIE ZIT op allaboutbertina.nl
Altijd handig! Laatst publiceerde ik zo’n zelfde artikel met ook 35 blogpost ideeën. Hierin schreef ik al waarom ik zulke lijstjes zo handig vind.

20 DINGEN DIE ELKE BLOGGER HERKENT op beautytalk.be
Jep, veel dingen zijn gewoon herkenbaar.

THE BODY SHOP FRESH NUDE FOUNDATION X SHADE ADJUSTING DROPS op beautyetc.be
Het product waar ik de laatste tijd zo benieuwd naar ben. The Body Shop heeft dus ‘shade adjusting drops’, waarmee je foundation lichter of donkerder kan maken. Aangezien foundation voor mij bijna altijd te donker is, vind ik het echt een geniale uitvinding. Die wilde ik even met jullie delen, maar aangezien ik het zelf nog niet aangeschaft heb, deel ik het op deze manier.

HEEL VEEL TIPS OM UIT JE BLOGDIP TE KOMEN op belessa.nl
Gelukkig zit ik niet in een blogdip, maar mocht dit bij jou wel het geval zijn kan dit artikel nog wel eens handig zijn. Sowieso sla ik hem even op, je weet maar nooit.

Ik ben stiekem nog veel meer toffe artikelen tegen gekomen, maar ik moet echt onthouden dat ik ze moet opslaan. Dat is nog wel een dingetje. Goed, daar ga ik dus mijn best op doen en dan heb ik volgende week weer een nieuwe lading voor jullie!

Heb jij deze week een artikel gepubliceerd waar je trots op bent? Let me know!


Lees hier de laatste vijf edities:
Sharing is caring #2
Sharing is caring #3
Sharing is caring #4
Sharing is caring #5
Sharing is caring #6

Gerelateerde blogposts

9 gedachten over “Sharing is caring #7

  1. Wat een fijne artikelen zeg, kijk altijd echt uit naar deze artikelen van jou: je kunt echt de pareltjes eruit halen en dat vind ik echt bijzonder. Dank je wel dus voor het delen lieve dame <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *