Sharing is caring

Sharing is caring #8

In deze wekelijkse rubriek deel ik een aantal interessante artikelen die ik de afgelopen week ben tegengekomen. Het is vandaag tijd voor ‘Sharing is caring #8’!

Vorige keer heb ik verteld dat ik vaak interessante artikelen vergeet op te slaan. Super zonde, maar daar is deze week verandering in gekomen! Ik heb zelfs flink zitten twijfelen welke ik nou in dit artikel wilde plaatsen en welke niet. De keuze is gemaakt en hieronder deel ik met jullie de pareltjes van deze week.

BLIJ DE DAG BEGINNEN op littlekeystohappiness.com
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben ’s ochtends niet uit mijn bed te krijgen. Continu de snooze knop aanvallen en het opstaan maar zo lang mogelijk rekken. Blij de dag beginnen klinkt dan ook als een soort sprookje. Naomi schreef er een artikel over met wat handige tips en tricks.

OREO TRUFFELS op lekkerensimpel.com
Inmiddels is het denk ik wel duidelijk dat ik van lekker eten hou. En vooral van chocola. Toen ik dit artikel tegenkwam kon ik hem ook echt niet voor jullie achterhouden. Dus bij deze, oreo truffels!

6 MANIEREN OM JE BLOG (EXTRA) PRACHTIG TE LATEN BLOEIEN op visionarylife.nl
Oeps, weer een artikel van Deisy. Komt wel vaak voor hè, in de ‘sharing is caring’? Vaak noem ik blogposts leuk of interessant, maar de blogposts van Deisy vind ik vooral erg mooi. Inhoudelijk mooi. En keer op keer weet ze weer mooie artikelen te maken, zoals deze.

5X TIPS OM GEORGANISEERD TE BLIJVEN op sassyandchic.nl
Eh, ik denk dat de woorden ‘Mylou’ en ‘georganiseerd’ vrijwel niet in één zin gebruikt kunnen worden. Is dat bij jou ook het geval? Bianca schreef er een artikel over met een aantal tips. Die zijn altijd mooi meegenomen, vind ik zelf!

ZO WORD JE NOG PRODUCTIEVER op esmeelifestyle.nl
Ja hoor, nog zo’n handig artikel. Oké, ik zal heel eerlijk zijn, dit soort artikelen vliegen je echt om de oren. Maar toch blijf ik ze allemaal lezen. Stel je vindt net die ene gouden tip, die wil je niet missen toch?

Wil je nog meer interessante artikelen lezen? Hier vind je mijn collectie op Bloglovin’, waar ik alle interessante artikelen die ik tegenkom in opsla. Mocht je nu nog een artikel gezien hebben die ik écht niet mag missen, laat het zeker weten!

P.S. Heb je al meegedaan aan de winactie die deze week online kwam?


Check hier de laatste vijf edities:

Sharing is caring #7
Sharing is caring #6
Sharing is caring #5
Sharing is caring #4
Sharing is caring #3

 

Gerelateerde blogposts

7 gedachten over “Sharing is caring #8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *