Sharing is caring #9

In mijn wekelijkse rubriek ‘Sharing is caring’ deel ik een aantal interessante artikelen van de afgelopen week. We zijn inmiddels al bij de negende editie en ik heb weer vijf toffe artikelen voor jullie klaar staan.

MOLECULE 01 PARFUM VAN ESCENTRIC MOLECULES – ZO MAAK JE HEM ZELF! op beautylab.nl
Molecule 01 schijnt een populair parfum te zijn. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er nog niet van gehoord had, maar het fenomeen ‘zelf parfum maken’ leek me al tof. Dit artikel van Serena vind ik dan ook helemaal leuk en ik weet zeker dat ik het zelf ga proberen. Zo simpel en een stuk goedkoper!

KIP CAPRESE MET PESTOROOMSAUS UIT DE OVEN op gewoonwateenstudentjesavondseet.nl
Ik ben fan van Leonie en ook van haar creaties. Zelf heb ik ook haar kookboek, maar als ik ’s avonds in bed lig kan ik urenlang haar blog doorspitten om lekkere gerechtjes te vinden.

MET DEZE TIPS KAN JE HET MEESTE UIT JE DAG HALEN op belessa.nl
Luieren kan heerlijk zijn, maar er moeten wel dingen gebeuren, zo vindt Kelly. Mee eens! Ze deelt een hoop tips om het meeste uit je dag te halen. Volgens mij zijn dit soort tips altijd welkom.

ZO EET JE GEMAKKELIJK MEER GROENTE op wildoat.nl
Oké, eh, ik beken. Ik vind het moeilijk om voldoende groente te eten. Sinds ik op kamers woon en dus ook zelf moet koken is het één groot drama. Niet helemaal de bedoeling natuurlijk. Gelukkig deelt Marlotte op haar blog Wild Oat een aantal handige tips.

ZO KRIJG JE EEN GEZONDE EN STRALENDE HUID op monstyle.nl
Oké, ik had dus een artikel met tips verwacht. Het bleken smoothie recepten te zijn! Sinds mijn bezoekje aan De Proefparade ben ik enthousiast over smoothies, dus deze sla ik op. Dit helpt ook gelijk om meer groente te eten.

Dit was ‘m weer voor deze week, maar natuurlijk zijn er nog veel meer interessante artikelen te vinden. Neem eens een kijkje in mijn Bloglovin’ collectie, wie weet vind je er nog wel wat pareltjes.

P.S. Heb jij al gereageerd op de ‘Spam je blog‘ van maart? 


Check hier de laatste vijf edities:

Sharing is caring #8
Sharing is caring #7
Sharing is caring #6
Sharing is caring #5
Sharing is caring #4

Gerelateerde blogposts

3 gedachten over “Sharing is caring #9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *