Sharing is caring

Het is weer zaterdag, tijd voor een nieuwe ‘Sharing is caring’! Deze week een extra volle editie, dus ik hoop dat jullie zin hebben in een lading toffe blogposts. In deze wekelijkse rubriek deel ik blogposts die ik tegengekomen ben en met jullie wil delen. Tijd voor een lekkere kop thee en een overdosis leesvoer!

TIPS OM PRODUCTIEVER TE ZIJN op ordinaryodd.nl
Soms heb ik echt van die dagen dat ik helemaal niks uitvoer en eigenlijk ook niks anders wil doen dan nutteloze dingen. Niet helemaal de bedoeling. Irina van Ordinaryodd.nl deelde een aantal tips om productiever te zijn, altijd handig!

FOTOVERSLAG BRUGGE op hetvoedingsmeisje.nl
Demi van Hetvoedingsmeisje.nl heeft me overgehaald: ik wil sowieso een keer naar Brugge. Na het zien van haar fotoverslag heb ik gelijk gekeken hoe ver het rijden is en het blijkt goed te doen te zijn. Ze deelt ook nog eens een plekje waar je wel heel bijzondere chocolademelk kunt drinken!

DEZE 20 DESSERTS BEWIJZEN DAT NUTELLA ÁLLES BETER MAAKT op nsmbl.nl
Er hoeft alleen maar het woord ‘nutella’ in de titel te staan en ik ben al om. En als de woorden ‘nutella’ en ‘desserts’ dan ook nog eens in één zin voorkomen, dan wordt het helemaal gekkigheid.

EEN ‘ORGANIZED MIND’ HOE DOE JE DAT? op teamconfetti.nl
Ik ben beter te omschrijven als ‘chaoot’ dan als een georganiseerd iemand. Mijn chaos komt overal in terug: in de stapels papieren, in de troepjes op mijn bureau, maar ook in mijn hoofd. Olga van Teamconfetti.nl deelt een aantal tips en tricks.

RECEPT: HAWAII BROODJE UIT DE OVEN op noordinarytales.com
Dit recept is eigenlijk echt super simpel, maar ik was er niet opgekomen. En dit terwijl ik gek ben op ananas! Pizza hawaii, tosti hawaii, doe mij alles maar hawaii.

4X BLOGS DIE JE HELPEN OM MEER UIT JEZELF TE HALEN op visionairylife.nl
Deisy van Visionairylife.nl deelt vier blogs die je helpen om meer uit jezelf te halen. Dit waren ook eens vier blogs die ik nog niet kende, dus zeker leuk om even te checken. Zo heb ik ook de blog van Linda ontdekt, heel tof en zeker een aanrader!

WANT WAAROM NIET: REGENBOOG BROOD (+ SPRINKLES SPREAD) op acupoflife.nl
De titel zegt het al, waarom niet? Dit moet je echt even checken. Ik dacht eerst echt dat het cake was, maar het is dus serieus regenboog brood. De foto’s bij dit artikel zijn ook gewoon zo mooi, dat past heel goed bij het mooie brood. Mijn hart maakte in ieder geval een sprongetje.

Een wat langere editie dan normaal, maar soms kom je gewoon veel toffe dingen tegen op het mooie internet. Heb jij nog een leuk artikel dat je wilt delen? Laat het me weten in de reacties!

P.S. Heb jij de lentekriebels tag al gezien?

Fijn weekend!


Bekijk hier de vorige edities:
Sharing is caring #1
Sharing is caring #2
Sharing is caring #3
Sharing is caring #4
Sharing is caring #5

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “Sharing is caring #6

  1. Super leuk dat je ons recept voor het hawaii broodje hebt gedeeld, dank je wel! Had hem eigenlijk vandaag ook aan een collega beloofd :). De rest van de artikelen die ik nog niet gelezen heb ga ik iig even doorlezen 🙂

  2. Bedankt voor het delen! Ik heb de laatste tijd weinig tijd/zin om blogs te lezen, maar nu wel even een moment! Mooi moment om die artikelen even te lezen. Sharing is dus zeker caring! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *