Shoplog: Puma & Adidas

Af en toe heb ik tijdens het winkelen een zwak momentje. Oké, misschien wel vaker dan af en toe. Vandaag was weer zo’n dag en ik kwam dan ook thuis met drie paar schoenen. Eh, foutje? Ik hoop dat een aantal van jullie zo’n zwak moment herkent. En anders, tja, dan ben ik de enige die dit soort momentjes wel vaker dan eens heeft.

Vandaag was ik in de Rosada Outlet in Roosendaal, waar ik natuurlijk even een bezoekje bracht aan de Puma store en de Adidas store. Ik had beter met m’n ogen dicht kunnen rondlopen, dan was mijn bankrekening nog een beetje gespaard gebleven. Maar goed, dat is niet gebeurd, dus bij deze show ik jullie mijn nieuwe aankopen!

Ja, ik hield een heuse fotoshoot met mijn schoenen, dat is oprecht leuk om te doen. 

Puma Trinomic – €22,40

Een tijdje geleden heb ik fantastisch zittende puma’s gekocht, dus ik wilde sowieso datzelfde paar Puma’s. Die vond ik helaas niet, maar ik vond wel dit nieuwere model. En gelukkig, deze zitten ook erg goed! Voor €22,40 ben ik gelukkig niet blut geworden van deze Puma’s.

Shoplog: Puma & Adidas: Puma Trinomic

Shoplog: Puma & Adidas: Puma Trinomic

Puma Icra Trainer SD – €42

Deze Puma trainers zijn ideaal, ze passen vrijwel overal bij en zijn gewoon leuk om te zien. Daarbij lopen ze ook nog eens lekker, score! Ik wilde al een tijdje zulke Puma’s, dus ik ben heel blij dat ik ze eindelijk (met korting) gescoord heb.

Shoplog: Puma & Adidas: Puma Icra Trainer SD Shoplog: Puma & Adidas: Puma Icra Trainer SD

Adidas SL Street – €49

Ik koop vrijwel nooit Adidas, maar deze vond ik zo leuk dat ik ze niet kon laten staan. Tja, dat heb je wel eens (of drie keer op één dag).

Shoplog: Puma & Adidas: Adidas SL Street Shoplog: Puma & Adidas: Adidas SL Street

Ik ben weer helemaal gelukkig, voorlopig kan ik wel weer vooruit! Ik ga wel proberen een tijdje niet meer in Rosada te komen, want ik ben bang dat het dan weer helemaal misgaat.

Heb jij wel eens zo’n zwak momentje?

Gerelateerde blogposts

10 gedachten over “Shoplog: Puma & Adidas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *