Spam je blog #6 – maart 2016

Het lijkt wel alsof we gisteren de champagneglazen hieven en elkaar een gelukkig 2016 wensten. Maar inmiddels zijn we al een tijdje in 2016, we zitten gewoon al in maart! Ik had beloofd om de ‘Spam je blog’ maandelijks terug te laten komen, dus hier zijn we weer.

Het is weer tijd voor jullie verkooppraatjes. Spam je blog in de reacties, vertel wat leuks over jezelf, deel je social media of wat je dan ook maar wilt. Het is volledig aan jou! Er zijn geen regels, maar ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je even een kijkje neemt bij de andere blogs in de reacties.

En natuurlijk weer een random foto boven dit artikel. 

Gerelateerde blogposts

19 gedachten over “Spam je blog #6 – maart 2016

 1. Hi, wat leuk dat we mogen spammen. En van die random foto krijg ik wel een heerlijk lente gevoel!
  Mijn blog is gericht op curvy girls. Ik schrijf over mode en trends voor plus size dames (en soms heren). Daarnaast ook over enkele andere onderwerpen die me aanspreken. Je vind theBiggerBlog hier:

  http://theBiggerBlog.com/nl

  Liefs Josine

 2. Wat lief dat we mogen spammen zo zeg!
  Ik heb een persoonlijke blog, waar ik eigenlijk schrijf over vanalles wat ik leuk vind
  ik heb op maandag een Weekly Rewind, op woensdag vaak een tag, op vrijdag de healty update, op zondag Bloggers Interview, verder komt er Beauty, DIY, Gadgets en verder komt er dagelijks nog veel meer voorbij. Het lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen en misschien wel blijft hangen, je bent van harte welkom! Liefs Patricia http://www.patriciakleijn.nl

 3. Ik blog, maak youtube filmpjes, heb ontzettend veel passies en doe een fotografie opleiding! Well okay… dat is een kort verhaaltje haha! Hmmm iets meer details, ik blog en maak video’s over persoonlijke dingen, fashion, beauty en lifestyle! Neem gerust een kijkje, want er staat een vers artikel voor je klaar, waar ik je een heerlijk ontbijtje laat zien. Yummey! Liefs

 4. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Als groentje in de bloggerswereld maak ik hier graag gebruik van 🙂
  Ik blog over vanalles wat ik leuk vind, dus mijn blog is niet echt te omschrijven in een paar woorden. Er komt minimum 1 artikel per week online.

  Liefs!

 5. Dit is zo een ontzettend leuk onderdeel! Ik heb via deze Spam Je Blog al een aantal hele leuke andere blogs leren kennen! Dus dankjewel daarvoor! Natuurlijk wil ik ook even mijn blog hier spammen!

  Mijn persoonlijke blog heet Palace of Bliss en hier schrijf ik over hoe je groen en bewust kan leven. Fair fashion, proefdiervrije cosmetica maar ook mindfulness tips; het komt allemaal aan bodl! Daarnaast schrijf ik ook persoonlijke blogs en mijn twee konijntjes, Uk & Lizz, willen ook soms iets vertellen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! http://www.palaceofbliss.nl

 6. Wat een leuk idee! Ik heb er nog nooit aan meegedaan, maar ga zo zeker even een bezoekje brengen aan alle blogs die hier staan 🙂 Ik post eigenlijk op mijn blog waar ik me op dat moment goed bij voel, en dat varieert in beauty, fashion en lifestyle. Neem je snel een kijkje?
  http://confizzed.blogspot.nl/

 7. Heey, mijn blog heet noaindy en vind je dus ook op http://www.noaindy.nl . Mijn blog gaat over van alles, van de leukste nieuwtjes tot een review, er komt van alles voorbij! Als je een kijkje neemt, vergeet dan niet een reactie achter te laten want ik reageer altijd terug op jouw blog 🙂

  Kisses

 8. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 9. Hey wat leuk !
  Ik heb nog niet heel veel ervaring met bloggen en ben dus ook nog niet zolang bezig.
  Zouden jullie mijn website is willen bekijken en misschien een reactie achter laten over wat er misschien nog mist of wat er in jullie ogen misschien beter zou kunnen ?

  Ik blog over mijn leven , mijn passies , mijn hobbies , en tips. Dus een beetje van alles over het dagelijks leven. Begin december komt mijn nieuwe camera binnen en kan dus ook wat fotografie met een verhaal erachter gaan plaatsen.

  Liefs Gaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *