Spam je blog #8 – mei 2016

Hallo mooie dag! Alhoewel ik me heel goed kan voorstellen dat je op een dag als vandaag niet achter de computer zit, is het weer tijd voor het maandelijkse spam-momentje.

Vandaag dus ook geen lang verhaal, want daar is het veel te mooi weer voor. Dus spam snel even je blog en haast je dan naar buiten. Zoals ik nu ga doen. Vanavond is het tijd om alle blogjes door te nemen.

Fijne dag!

 

Gerelateerde blogposts

16 gedachten over “Spam je blog #8 – mei 2016

 1. Dankjewel voor de kans. Mijn naam is Paula en ik blog over dingen die ik leuk vind. Grotendeels vanuit mijn ervaringen en belevingen in mijn woonplaats Amsterdam en daarnaast veel over beauty, food, lifestyle en af en toe een DIY. Check mijn blogpagina createdbypaula.blogspot.nl. Daarnaast ben ik te vinden op facebook, instragram en twitter onder dezelfde naam. Nogmaals dank aan theblognextdoor voor deze kans. Fijne dag allen

 2. Leuk, weer wat nieuwe blogs om te ontdekken! 🙂
  Op mijn blog vind je alles van mode, tot makeup, eten, films, muziek, en ga zo maar door. En er staat momenteel ook een leuke winactie online 😉

 3. Leuk! Op imarjoleine.nl schrijf ik over alles wat ik leuk vind, waar ik inspiratie uithaal en over mijn favorieten. Ik probeer me te onderscheiden door ook juist over gevoeligere dingen te schrijven zoals bijvoorbeeld onderwerpen als depressies, vrijheid en houden van jezelf. Ik hoop met mijn blog de wereld een klein beetje beter en leuker te maken!

 4. Tof dat we mogen spammen, dankjewel! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads. Ik ben een beginnende blogger en mijn blog gaat over van alles en nog wat. Series en films, muziek, shoppen en mode, mijn hondjes, mijn leven als chronisch zieke (hidradenitis) enz. Ik moet wel nog veel leren. ? Je vind me op marategendraads.wordpress.com .

 5. Ook ik spam even gezellig mee. Mijn blog heet Soitsrose.blogspot.nl (je spreekt het uit als So It´s Rose). Hier blog ik gewoon over alles wat mij interesseert en hopelijk jullie een beetje inspireert. Dat kan gaan van Fashion en Lifestyle tot Tekeningetjes en DIY’s.

 6. Sinds 9 maanden blog ik… pas geboren dus. In http://www.wereldgenieter.com schrijf ik over plekken ver weg en dichtbij, kleine verhalen, recepten, shops met een speciaal kantje, tips als local in Antwerpen en mijn persoonlijk verhaal over mijn therapie tijdens mijn burn-out. Alles wat mij raakt dus ;-).

  Sinds vandaag publiceer ik elke maand ILOVEOTHERBLOGGERS2… Interesse? Stuur me een berichtje… Liefs, Chrisje

 7. Wat fijn dat we mogen spammen!
  Ik ben Monica en ik heb een persoonlijke blog op http://www.littlebyme.nl waar ik van alles deel wat mij bezighoud. Dat is oa beauty en lifestyle en ook laat ik je meekijken in mijn leventje als werkende mama. Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog en nog beter… mij misschien wel gaat volgen 🙂
  xxx Monica

 8. Ik spam graag nog even mee, al ben ik wellicht wat laat 🙂 Ik blog iedere week over beauty, make-up en nailart. Ben pas een paar weken bezig, maar heb allerlei leuke artikelen nog in de planning! leuk als je even komt kijken op mijn website.

 9. Oeh kan ik nog meedoen??:)
  Mijn blog Her Human Universe gaat over alles waar ik van houdt. Ik ben singer-songwriter en plaats dus af en toe liedjes of verhalen over het muziekmaken, maar ook deel ik mijn enthousiasme voor andere muziek. Daarnaast hou ik heel veel van reizen en zullen er dus ook regelmatig reisverslagen online komen. Vanaf juli ga ik een semester naar Zuid-Afrika dus dat is nu ook een hoofdthema van m’n blog!!
  Superleuk als je even een kijkje neemt:) Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *