spam je blog

Aangezien ik een tijdje afwezig was in het bloggerswereldje, leek het me leuk om nu een spam je blog te houden. Ik loop toch een beetje achter op het moment en dat moet flink ingehaald worden! Dus vandaag mag je je blog weer achterlaten in de reacties en ik beloof plechtig langs te komen. Kijk zelf ook eens op andere blogs, wie weet ontdek je wel een fantastische blog!

Door de drukte van school, zoeken naar een stage en wat werkklusjes heb ik niet zoveel tijd gehad om te bloggen. Gelukkig is het bijna vakantie, dus dan heb ik weer alle tijd. Helaas moet ik nog het één en ander herkansen, maar als dat gepiept is ben ik weer helemaal back in business. 

Jullie kunnen de komende tijd dus weer gewoon artikeltjes verwachten. Voor nu: spam je blog en kijk gezellig rond op de andere blogs in de reacties.

P.S. De foto boven dit artikel komt van Unsplash. Ik schreef een artikel over waar ik mijn stockfoto’s vandaan haal, hierin leg ik dit uit. 

 

Beauty shoplog Kruidvat & Drogisterij.net
Shoplog: Puma & Adidas