Spam je blog #9 – juni 2016

Aangezien ik een tijdje afwezig was in het bloggerswereldje, leek het me leuk om nu een spam je blog te houden. Ik loop toch een beetje achter op het moment en dat moet flink ingehaald worden! Dus vandaag mag je je blog weer achterlaten in de reacties en ik beloof plechtig langs te komen. Kijk zelf ook eens op andere blogs, wie weet ontdek je wel een fantastische blog!

Door de drukte van school, zoeken naar een stage en wat werkklusjes heb ik niet zoveel tijd gehad om te bloggen. Gelukkig is het bijna vakantie, dus dan heb ik weer alle tijd. Helaas moet ik nog het één en ander herkansen, maar als dat gepiept is ben ik weer helemaal back in business. 

Jullie kunnen de komende tijd dus weer gewoon artikeltjes verwachten. Voor nu: spam je blog en kijk gezellig rond op de andere blogs in de reacties.

P.S. De foto boven dit artikel komt van Unsplash. Ik schreef een artikel over waar ik mijn stockfoto’s vandaan haal, hierin leg ik dit uit. 

 

Gerelateerde blogposts

21 gedachten over “Spam je blog #9 – juni 2016

 1. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden. http://marategendraads.wordpress.com

 2. Dankjewel dat we mogen spammen. Op http://www.sophietjes.nl vind je een heel andere soort blog dan de meeste hierboven, want bij mij gaat het de laatste tijd vooral over mutsjes en patronen voor de Goedgemutste Breicampagne. Maar er staan ook wel heerlijke recepten en leuke boeken om te lezen op. Neem vooral eens een kijkje om misschien zelf ook een mutsje te maken voor het goede doel!

 3. Wat leuk dat we even mogen spammen!
  Ik ben trotse eigenaar van http://www.lisainthesky.com en sinds kort een eigen domein waar ik super blij mee ben! Mijn missie is om anderen te inspireren, nieuwe dingen uit te laten proberen en van het leven te genieten ?
  Website: http://www.lisainthesky.com
  Facebook: https://www.facebook.com/lisaintheskyblog/
  Instagram: https://www.instagram.com/lisaintheskyblog/

  Ik kom graag in contact met anderen bloggers, dus stuur me vooral een berichtje of een mailtje naar info@lisainthesky.com ! ?:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *