Spam je blog #7 – april 2016

Zoals beloofd: de ‘spam je blog’ van april! De ‘spam je blog’ is een maandelijkse rubriek waar jij je eigen blog eens lekker mag promoten. Normaal word ik niet zo gelukkig van linkjes in de reacties (ze belanden ook vaak in de spam box), maar vandaag mag het! Ik beloof elke reactie die in de spam box terecht komt eruit te halen ;).

Dus: spammen! Vertel in de reacties wat leuks over jou of over je blog en probeer de mensen nieuwsgierig te maken. Kijk ook zeker eventjes rond bij alle andere blogs in de reacties, wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet! En ik kom natuurlijk ook even kijken.

Gerelateerde blogposts

24 gedachten over “Spam je blog #7 – april 2016

 1. Leuk! Ik ben net een blog begonnen, namelijk een reisblog, voor een door reizigers! Ook heeft de site een sociaal platform waar je vrienden op kunt maken en een forum waar je vragen kunt stellen! Ik heb net geschreven over de prachtige plitvice meren en over je budget in Boedapest!

  Je vindt het op http://www.travelleroftheworld.nl

 2. Leuk! Ik vind dit zo’n fijne manier om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ben Sija en ik blog op http://www.readallaboutit.nl, Read all about it is een all round blog van alle markten thuis! Je kunt er van alles vinden; DIY’s, beauty artikelen, lifestyle, fashion, handige tips & tricks, noem maar op πŸ™‚ Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs, Sija

 3. Vind ik leuk! Ik ben Elze en ik blog op http://www.favoe.nl over uiteenlopende onderwerpen. Ik wil vooral artikelen plaatsen die ik zelf ook op een blog zou willen lezen, daarom blog ik niet elke dag maar echt als ik ergens inspiratie voor heb en er volledig achter sta! πŸ™‚

 4. Hey!

  Ik ben Sofie en mijn blog heet phieslife.wordpress.com. Mijn eigen stukje internet waarop ik me helemaal kan uitleven. Hier vind je dus artikels over dingen die ik heel erg leuk vind! Dat gaat van fashion tot travel en af en toe ook wat fotografie. Fotograferen vind ik namelijk een van de leukste dingen om te doen!

  x

 5. Lief dat we mogen spammen Mylou. Ik heet Lisa en ik ben dol op fashion, macarons en fotografie. Hierover blog ik dan ook vaak. Ik hou van gezelligheid en door middel van mijn blog wil ik at vrolijkheid delen.

 6. Leuk! Mijn naam is Lore en ik ben de trotse eigenaar van http://www.loreleest.blogspot.be
  Op deze blog post ik over de boeken ik gelezen heb, wil lezen en wat mijn favorieten allertijde zijn. Verder schrijf ik ook over de literatuurprijzen die in BelgiΓ« worden uitgereikt, boekgerelateerde onderwerpen zoals bladwijzers, de mooiste boekenplanken, … Hopelijk tot snel op mijn blog! Liefs, Lore

 7. Ja leuk! Ik ontdek hier altijd weer leuke blogs! Mijn blog gaat over allerlei groene onderwerpen. Van vegan recepten tot verpakkingsvrij winkelen.

 8. Wat leuk en lief dat we vandaag mogen spammen. Mijn naam is Fabian en ik blog om de dag op mijn site http://fabiangijze.nl. In mijn leven heb ik al veel mee gemaakt. Naast al die dingen merkte ik ook altijd dat er ook veel leuke dingen gebeurde. Dat hoop ik graag te laten zien. Veder hoop ik heel erg dat ik mensen kan helpen, inspireren en laten lachen door herkenningen. Hopelijk lijkt het je de moeite waard om mijn blog eens te bekijken.

  Graag tot daar πŸ™‚

 9. Leuke random foto πŸ˜‰ Op mijn website http://voeding-en-fitness.nl/ schrijf ik over allerlei onderwerpen gerelateerd aan gezonde voeding, fitness / krachttraining en voedingssupplement. De ene keer een gezond recept, de andere keer fitness tips of een review van supplementen. De artikelen zijn informatief van aard, maar uiteraard verwerk ik wel mijn eigen ervaringen in mijn blogs.

 10. Wat leuk dat we mogen spammen. Ik vind het altijd fijn om op deze manier wat nieuwe blogs te leren kennen πŸ˜€
  Ik ben Michelle en ik heb mijn eigen stukje internet op http://www.loembos.wordpress.com. Daar schrijf ik over vanalles en nog wat, van heerlijke gluten- en lactosevrije recepten, mijn chronische ziekte tot mijn eigen business en leuke DIY’s. Neem gerust eens een kijkje!
  xo

 11. Leuk idee en erg bedankt!

  Ik ben Lore en heb een persoonlijke mode blog. Het is mijn plek om mijn passie voor mode te uiten en waar ik outfits, trends, stijl en inspiratie deel. Klinkt dit naar meer? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op http://www.faraloo.com

  xoxo
  Lore

 12. Wat leuk dat we mogen spammen!

  http://www.mylifeinamoment.nl is een persoonlijke blog waar ik mijn persoonlijke ervaringen deel over mijn handicap borderline. Daarnaast ben ik ook hard bezig met afvallen en schrijf hier mijn strubbelingen en prestatie over.
  Om mijn blog nog een gezonde en gezellig twist te geven kun je ook recepten, uitjes met kids en andere gezellige dingen vinden.
  Neem snel een kijkje om mij beter te leren kennen!

 13. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen. Ik heb toevallig vaag een Spam je blog op mijn website geplaatst. Op http://www.littlebyme.nl blog ik over van alles wat mij bezig houd. Beauty en lifestyle vooral. Ook kan je elke zondag meekijken Hoe mijn week was. Ik hoop dat je ook een kijkje wilt nemen op mijn blog. Xx Monica

 14. Op allaboutbertina.nl neem ik je mee in mijn passie voor beauty, fashion en lifestyle.
  Elke dag komt er een nieuw artikel die beauty, fashion of lifestyle gerelateerd is.
  Maar je zult voornamelijk veel reviews vinden van beautyproducten, van high-end tot low-budget.
  Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 15. Heey wat leuk dat je dit doet! En ook voor jezelf natuurlijk om weer nieuwe blogs te leren kennen. Ik schrijf vooral over en voor meiden/vrouwen met een maatje meer. Ik wil vooral de positieve kant benadrukken en ervoor proberen te zorgen dat als iemand mijn blog gelezen heeft, ze weer iets vrolijker is dan daarvoor haha! Verder maak ik af en toe een uitstapje naar beauty of lifestyle!:D

 16. Superleuk dat we ons blog hier mogen promoten! En ik heb inmiddels ook weer een hoop nieuwe leuke blogs bij mijn favorieten staan, waarvoor dank ;-). Mijn blog:

  http://www.esthetichealth.nl/beauty-blog

  In dit blog schrijf ik over alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. De ene keer gaat het over hologram nagels, dan weer over de voordelen van koffie in huidverzorging. Iedere week upload ik een aantal nieuwe artikelen, dus ik blijf de website regelmatig updaten.

  Liefs,

  Daisy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *