Spam je blog #3

De laatste keer dat jullie mochten spammen is al weer even geleden, dus het werd wel weer eens tijd. Ik vind het erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en ik weet dat veel van jullie dat ook vinden. Normaal word ik er niet zo gelukkig van als je je bloglink in de reacties neerzet, maar bij deze post mag het! Daarom een ‘Spam je blog’.

Schrijf in de reacties een leuk stukje over je blog, waarom moeten mensen jouw blog bezoeken? Ik zou het leuk vinden als je ook de blogs van anderen bezoekt. Zo leren mensen jouw blog kennen en leer jij andere blogs kennen, win-win! Share the love 🙂

De mooie foto hierboven heb ik helaas niet zelf geschoten. Hij komt van Unsplash, een site met gratis stock-foto’s.

Gerelateerde blogposts

33 gedachten over “Spam je blog #3

 1. Olaf & June is een blog die inspireert. Je mag dromen en we dagen je uit met die dromen aan de slag te gaan. We doen dit door mix te maken van kritische posts, leuke DIY’s en luchtige artikelen.
  Niet te veel ‘hou van jezelf dan komt alles goed’, maar gewoon een schop onder je kont. 😉

 2. Leuk dat we ons blog mogen delen! Mijn naam is Gea, en blog met veel plezier op mijn blog http://www.Glamview.nl. De onderwerpen die vooral aanbod kommen op mijn blog zijn Lifestyle, Fashion, en Beauty. Ook plaats ik regelmatig leuke shoplogs, favorieten, Persoonlijke artikelen,review’s van producten, outfit posts, en tips en tricks voor een healthy lifestyle.

 3. Wat leuk!

  Mijn naam is Mieneke en ik ben een enthousiaste dertiger met een flinke dosis humor en positiviteit. Sinds 2 maanden blog ik op http://www.30erscrisis.nl. Hier schrijf ik over de typische dertigers dilemma’s waar ik mee te maken heb en hoe ik hier een positieve draai aan geef. Ook komen er lijstjes, tips en andere leuke dingen aan bod.

 4. Altijd leuk als iemand een plekje vrij maakt voor andere bloggers! Ik heb samen met een goede vriendin de blog lifetimes.nl. Komende woensdag bestaan we 1 jaar en er staan ondertussen al 420 artikelen online die je kan lezen. Dus als je je verveeld… Xx

 5. Wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Iris en ik blog nu al een aantal jaartjes! Op mijn blog kan je eigenlijk alles vinden wat ik leuk vind, van make-up tot mode en van boeken tot FX makeup (mijn grote hobby). Ik blog helaas niet extreem vaak, aangezien ik fulltime werk, maar er staat toch elke week een nieuwe post online en soms zelfs 2!

 6. Het is deze week bij redelijk veel blogs dat je je blog mag spammen, maar wat mij betreft kan dit niet vaak genoeg, want iedere keer ontdek ik weer leuke, nieuwe. Ik zal morgen nog een keer bij je reacties kijken. Op mijn blog http://www.sophietjes.nl vind je allerlei heerlijke recepten, leuke dingen om te doen in Rotterdam en reviews over boeken die ik heb gelezen heb.

 7. Heee, ik ben Marit en ik houd heel veel van schrijven en daarom ben ik een blog begonnen. Ik schrijf over vanalles en nog wat. Van reviews tot fashion en van tips tot dingen waar ik van houd. Hier kun je me vinden: manerebea.blogspot.com Tot op mijn blog! xx

 8. Altijd leuk om via dit soort artikelen nieuwe blogs te leren kennen. Ik ben Femke, ik blog sinds mei op mijn blog http://www.lafemmefem.nl. Hier schrijf ik over beauty, lifestyle en eigenlijk alles was mij verder interesseert. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

 9. Hey hey Mylou! Op Fien’s blog van My Top Knot ben ik een comment van je tegengekomen en ik vond je blog naam echt catchy en leuk 😀 Ik ben Jolien van http://www.joliennathalie.com/ een blog over beauty en lifstyle. Drie keer per week zet ik artikels online, meestal over low-budget makeup maar daarnaast ook outfits of the days en persoonlijke posts. Ik spam mijn blog niet zo vaak maar ik ben al even op je website aan het browsen en ik heb al zoveeel leuke artikels gelezen, ik wouw je dat gewoon even laten weten 🙂 Groetjes uit België! Xxx

  1. Jolien! Wat een lief berichtje, je fleurt mijn 3-uur-durende-reis-wegens-vertragingen helemaal op :). Zodra ik thuis ben ga ik eens een kijkje nemen op je blog! Groetjes vanuit de (hopelijk laatste) trein 🙂

 10. Leuk dat we weer mogen spammen, hoeray!

  Mijn naam is Annemae, een 17 jarige studente die met al haar liefde en passie blogt op byannemae.blogspot.nl. Hier verschijnt er iedere donderdag, zaterdag en zondag een artikel over alles wat ik en mijn gastblogger Nina leuk vinden!

 11. Oeh altijd super leuk om nieuwe blogs te ontdekken, ik ga er zeker een aantal hiervan aanklikken! 🙂
  Mijn eigen blog is herhumanuniverse.nl waarop ik mijn zieleroerselen probeer te beschrijven, maar schrijf over leuke dingen die ik meegemaakt heb of over muziek. Daarnaast ga ik binnenkort eigen liedjes met het verhaal erachter online zetten, dus dat wordt helemaal leuk!:D
  XXX

 12. Wat leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog schrijf ik over van alles en nog wat; outfits, travel en lifestyle artikelen komen vaak aan bod maar ook persoonlijke kletspraatjes vind je er terug. Kom gerust eens kijken 🙂

 13. Wat een ongelooflijk mooie blog heb jij! Ik kwam er net via via op terecht en ik voel me helemaal geinspireerd.
  Op mijn lifestyleblog http://withoutelephants.com/ schrijf ik dagelijks over durven dromen en over het waarmaken van die dromen. Dit doe ik in blogposts over mijn eigen leven, reizen, beauty, interieur en ik geef iedere zaterdag blogtips. Het lijkt me super leuk als je een keertje komt kijken.

  X

 14. Ja en ook ik ga lekker mee spammen. Mijn blog heet soitsrose.wordpress.com . Hier blog ik over alles wat mij intresseert en inspireert. En dat gaat van lifestyle en fashion tot diy’s en tekeningen. Ik ben nog maar klrt begonnen maar vind het reuze leuk!
  Groetjes Roos

 15. Leuk! Mijn blog bestaat inmiddels ruim 13 jaar (waar ik stiekem best trots op ben) en is een mengelmoesje van vanalles en nog wat en is daarmee in geen enkele categorie in te delen. Ik vind het belangrijk om ‘eigenheid’ uit te stralen, heb mijn layout grotendeels zelf gemaakt en probeef ook zoveel mogelijk zelfgemaakte foto’s te gebruiken. Ik schrijf over alles wat ik meemaak, wat me interesseert, beweegt, inspireert en soms zelfs wat me frustreert. 🙂

  [ http://estrellaweb.nl ]

 16. Oh leuk! Ik heb stiekem 2 blogs. Een persoonlijke met de dingen die mij bezig houden op {www.20somethinggirl.com} en ik heb een blog in het teken van healthy living {www.myhealthylife.nl}. Allebei probeer ik ze zo veel mogelijk up to date te houden. Kom je gauw ns kijken? 🙂

 17. Ik kom nog even -laat- mijn blog spammen!

  Sinds kort is mijn blog http://www.matteandshimmer.nl van start gegaan. Niet meer dan een week oud, dus vers van de pers. Ik schrijf over van alles wat ik leuk vind; beauty, lifestyle, hier en daar een bakrecept of review en andere tips en ontdekkingen.

  Tips, comments, adviezen, complimenten; alles is welkom! (En als je het leuk vindt, vind ik een like of volg heel erg lief)

  Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *