Spam je blog #5 – februari 2016

Toen ik me vanochtend bedacht wanneer ik jullie voor het laatst heb laten spammen, kwam ik erachter dat dit nog in 2015 was. Hoog tijd voor een nieuwe ‘spam je blog’ dus! Misschien een ideetje om dit maandelijks terug te laten komen? Het lijkt mij in ieder geval wel leuk. Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen en dat gaat op deze manier nou eenmaal erg gemakkelijk.

Ik vraag jullie om een leuk stukje over jou en/of je blog te typen in de reacties, hou maar eens een ordinair verkooppraatje ;). Natuurlijk ga ik zelf ook alle blogs even langs, wel zo leuk! Ik zou het leuk vinden als je zelf ook even op de blogs kijkt die in de reacties genoemd zijn. Een beetje liefde voor elkaar.

En in het rijtje ‘ik plaats random foto’s bij spam je blog artikelen’, hierboven een foto uit Rotterdam!

Oh, let niet op het gebouw dat daar de Toren van Pisa probeert na te doen. Dit kan overigens ook aan mijn fotografie-kunsten liggen, maar dat terzijde. 

Gerelateerde blogposts

42 gedachten over “Spam je blog #5 – februari 2016

 1. Leuk! Ik ben net begonnen met bloggen. Mijn blog gaat over alle groene dingen die mij bezig houden, van vegan recepten tot leuke groene hotspots. Ik heb vandaag een artikel online gezet over verpakkingsvrij winkelen.

 2. Ik heb al eens eerder mijn blog gespamt hier ghehe dus ik weet niet zeker of dit mag maar ik plaats toch ook even een berichtje 😉
  Ik ben Eva en ik blog over van alles en nog wat; van outfit posts tot my week in pictures en mijn laatste aankopen. De laatste tijd probeer ik wat persoonlijker te bloggen en artikelen te schrijven over mijn tijd op kamers en er komen nog artikelen over mijn studie en stage aan 🙂

  1. Hi Eva!

   Elke keer als er weer zo’n artikel online komt mag je weer lekker spammen hoor :). Ik ken je blog natuurlijk al, maar misschien andere lezers van dit artikel nog niet!

 3. Mag ik ook nog een keertje spammen?! Haha. Ik ben Rowan en op mijn blog (www.sillysis.nl)
  schrijf ik over alles wat ik leuk vind: reizen, koken/bakken, diy, interieur, lifestyle etc etc. En daarbij plaats ik zoveel mogelijk foto’s die ik zelf heb gemaakt, want fotograferen is (naast reizen) denk ik wel mijn grootste passie! Nu ga ik even lekker de blogs hierboven bekijken, heerlijk om te doen op zondag! 😉

 4. Leuk rubriek! Ik blog nog niet zo lang. Mijn artikelen gaan voornamelijk over het moederschap en de uitdagingen die ik als werkende mama tegenkom. Persoonlijke verhalen dus. Ik heb nog veel te leren en vind artikelen over het bloggen daarom erg fijn om te lezen! Leuk dat jij daar ook aandacht aan besteed.

 5. Spammen is altijd leuk :-)! Ik ben Femke en ik blog nu zo’n 8 maanden op http://www.lafemmefem.nl. Ik blog over persoonlijke dingen, beauty, lifestyle, detoxen en soms over food haha! Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen en met komt volgen/ reactie achterlaten. Ik ga ook eens even doorklikken naar de reacties hier boven mij, want ik ken nog niet iedereen :-)!

 6. Hi! Ik ben Amy, 21 jaar een blog persoonlijk op mijn site emelinas.nl 🙂 Ik doe het met veel plezier en probeer het persoonlijk te houden door de blijven delen over persoonlijke updates en reizen, mode en gezond eten!

 7. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Celine, 25 jaar en blog sinds oktober via mijn site levenliefdegeluk.nl. Daar schrijf ik over het leven na het afstuderen. Dus eigenlijk over het jong professional zijn, het werkende leven, keuzes waar je tegenaan loopt en alles wat ik nog meer mee maak.

 8. Wat leuk en lief dat we onze blog weer mogen spammen! Ik ben Larissa, een 15 jarig dorpsmeisje uit het kleine Flevoland. Ik blog dagelijks op http://www.styledbylarissa.nl over trends en fashion, komen er vaak outfits online en schrijf ik veel persoonlijke en lifestyle gerelateerde artikelen! See you on the blog! Liefs!

 9. Yass spam je blog! Altijd leuk om ook zo weer nieuwe blogs te ontdekken. Ik ben Rozemarijn, heb iets te veel passies waar bloggen er één van is! Ik blog over fashion, beauty en lifestyle. Verder maak ik ook youtube videos! Dus ik zou zeggen neem gerust een kijkje en ik zie je daar! Lfs

 10. Tof dit! Zo kan ik weer een heleboel nieuwe blogs ontdekken.
  Ik ben Catherine en ik ben een 19-jarige student in Utrecht. Ik ben nu pas drie maanden bezig, dus ik ben nog een beetje op zoek om mijn “vibe” te vinden haha. Nu post ik voornamelijk over mode, fotografie en lifestyle. Er is echt een wereld voor mij open gegaan toen ik hiermee begon en ik ben ontzettend enthousiast!

 11. Ah leuk! Ik ben Marjoleine en blog op imarjoleine.nl over alles wat ik leuk vind en wat mij bezighoud! Zo schrijf ik over reizen, fijne producten en meer leuke dingen maar ook persoonlijke verhalen kun je zeker op mijn blog vinden.

 12. Wat leuk om te mogen spammen, en om op andere blogs te kunnen kijken. Als nieuweling heb ik nog heel veel te leren op het gebied van bloggen. Mijn blog (www.thepeachpit.nl) is echt heel vers van de pers. Vandaag ben ik pas begonnen en ik moet nog erg werken aan de lay-out, foto’s, etc.
  Mijn blog gaat over geldzaken (personal finance) en alles wat me bezig houdt. Heel persoonlijk, maar ik vind het leuk om hiermee aan de slag te gaan.
  Groetjes, Sabine

 13. Ik ben Evelyne & blog al een tijdje. Oorspronkelijk was ’t de bedoeling dat ‘k over m’n passie fotografie zou bloggen, maar al snel gaf ‘k ook een persoonlijk tintje aan m’n blog. Langzamerhand kwam m’n blog tot wat ’t nu is, alhoewel er nog verbetering aan kan gebracht worden.
  Ik krijg graag nieuwe reacties op m’n artikels, dus come on in & shoot your words 😉

  http://evelynevergote.blogspot.be

 14. Spam je blog. Leuk. Ga ik even doen. Ik heb al een aantal jaren een blog bij Google Blogger en die gaat over van alles wat met Scandinavië en het hoge noorden te maken heeft. Boeken, series, films, plaatsen, Scandinavische markten etc. Geen fashion of mode :-).

 15. Wat een leuk artikel. Ik doe voor het eerst mee. Ik ben Paula en heb sinds 1 oktober vorig jaar een blog waarin ik schrijf over dingen die ik leuk vind. Ik schrijf over beauty, food, reizen, lifestyle en af en toe mijn persoonlijke dingen. Ik ben gek op eten dus je zult geregeld gerechten op mijn blog lezen. Ik ben van Molukse afkomst dus sommige gerechten heb je misschien nog nooit gezien of geproefd. Ik woon in Amsterdam dus je zult geregeld een fotoreportage zien over een straat in Amsterdam. Bezoek mijn blog op createdbypaula.blogspot.nl

 16. Wat een ontzettend leuke post! En wat ontzettend leuk om zoveel leuke nieuwe blogs te leren kennen! Mijn blog heet Palace of Bliss. Hier blog ik over groen, bewust en gezond leven. Dat betekent dat ik onder andere blog over proefdiervrije cosmetica, ik deel groene tips en vertel soms ook nog wat persoonlijks. Mijn blog is op dit moment achter de schermen een make-over aan het ondergaan, maar ik zou het leuk vinden als jullie alvast een kijkje nemen op mijn blog. Bij het volgende spambericht zal de make-over klaar zijn, dus stay tuned! http://www.palaceofbliss.nl.

 17. Hey, leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sanne en ik blog graag op mijn kleine stukje internet http://www.avecsans.nl. Ik blog voornamelijk over lifestyle en fashion en persoonlijke artikelen. Ik zou me vereerd voelen als je een kijkje kwam nemen. Liefs en hopelijk tot gauw!

 18. Wat lief dat we mogen spammen zo zeg!
  Ik heb een persoonlijke blog, waar ik eigenlijk schrijf over vanalles wat ik leuk vind
  ik heb op maandag een Weekly Rewind, op woensdag Leuke blogtips, zaterdag een Healthy update en op zondag Bloggers Interview, verder komt er Beauty, DIY, Tags en verder komt er dagelijks nog veel meer voorbij. Het lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen en misschien wel blijft hangen, je bent van harte welkom! Liefs Patricia http://www.patriciakleijn.nl

 19. Heel erg leuk, bedankt! Ik schrijf dagelijks korte versjes, bedoelt om een glimlach op gezichten te toveren. Versjes voor ieder moment en iedere dag. Ze gaan voornamelijk over geluk vinden in een kleine hoek, de liefde en andere herkenbare onderwerpen. Je kunt deze lezen op http://www.facebook.com/schepjessuiker
  voor een dagelijkse portie vrolijkheid 🙂 Verder schrijf ik ook langere gedichten + columns over allerlei belevenissen en deze kun je vinden op astoldbyrowenda.com Liefs, Rowenda

 20. Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk!

  Ik ben Susan, 20 jaar en ik blog over alles wat ik leuk vind. Dit kan zijn over sport of interieur, maar ook over beauty en/of fashion. Ik zou het leuk vinden als je eens op mijn blog keek en een reactie achter laat, zodat ik jou blog ook kan bezoeken!

  Liefs,
  Susan

  D-lightful.blogspot.nl

 21. Haihoi, Whitley hier! Al bijna 3 jaar schrijf ik op mijn website/blog genaamd, http://www.whitleyheijmans.nl. Lekker makkelijk haha. Het moest gewoon zo zijn, want ik schrijf nou eenmaal over mijn eigen interesses, leef en geniet! Van nieuwe nagellakjes en oogschaduw palette, tot heerlijke hotspots in verschillende steden en favorieten films. Er is echt over alles wat iets te lezen!

  Kom gerust even kijken.
  Big kisses xxxx

 22. Een ordinair verkoop praatje over mijn blog. Poeh dat valt nog best tegen.

  In elk geval ben ik de blogger achter agirlsjournal.nl. Ik blog ik al jaren, door de jaren heen ben ik een paar keer veranderd qua naam. Maar dit is wel een blijvertje voor nog heel wat jaren! Ik vind mijn blog niet anders dan andere lifestyle bloggers, eerlijk is eerlijk! Maar ik wil mijn blog dicht bij mij zelf houden en ik ben blij met wat ik deel, dus ik ga dat niet veranderen. Mijn blog is gewoon daarom een mix van alles wat ik leuk vind en wat mijn interesses en passies zijn!

 23. Ben jij net zo dol op beauty als ik? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.nl, dagelijks plaats ik artikels over beauty maar ook komt er wel eens een fashion of lifestyle artikel online, kortom alles wat ik leuk vind en mee maak lees je op deze blog. Je zult voornamelijk veel reviews vinden over beautyproducten. Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 24. Leuk dat ik hierbij mijn blog (www.Forever38.com) even onder de aandacht mag brengen. Ik ben Vera, “voor altijd 38”, getrouwd en moeder van een dochter van bijna 7. Ik merkte dat blogs voor vrouwen “boven een bepaalde leeftijd” zo saai zijn. Er zit zo weinig pit in, en ik kon er niet door geïnspireerd raken. Daarom ben ik sinds een paar weken een eigen blog begonnen. Ik wil de dingen waar ik enthousiast over ben graag delen; of het nu gaat om een bepaalde bestemming, een mooie film, of een anti-rimpelcrème die echt werkt (of juist die hippe hype die je echt niet mag missen…). Tegelijkertijd hoop ik dat je door mijn blog te lezen even kunt ontspannen.

  Ik hoop je gauw eens te zien op mijn blog ! En voor iedereen : succes met bloggen.

 25. Spammen, jeej!
  Is even denken, hoe houd je een ordinair verkoop praatje…?
  Ik doe het maar gewoon als mezelf 🙂
  Mijn blog kan je vinden op http://www.tantetata.nl en als je hier naar surft vind je sinds deze maand een blog over beauty, positiviteit, plus size en muziek. Eigenlijk gewoon alles wat me bezig houd en waar ik graag over wil schrijven. 🙂
  Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen 🙂 alvast bedankt, ik waardeer het!
  Ik heb zelf al een aantal sites gezien die me erg aanspreken trouwens! Leuk om dit zo te doen!
  Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *