Hi! Ik heb de laatste weken niet genoeg tijd gehad om jullie alle liefde te geven die ik zou willen. Normaal lees ik zoveel mogelijk blogs en probeer ik te reageren, maar het was gewoon echt even te druk. Om hiervoor mijn excuses te maken én het een beetje goed te maken met jullie, hou ik een spam je blog.

Vertel in een reactie wat leuks over jou en je blog, ik beloof plechtig een bezoekje te brengen aan elke blog. Hopelijk vergeven jullie me dan een beetje.

P.S. Volg jij me al op Bloglovin’, Instagram & Facebook?

Gerelateerde blogposts

34 gedachten over “Spam je blog!

 1. Wat leuk, weer een spammoment :-)! Ik ben Femke, 26 jaar en ik heb sinds een paar maanden mijn eigen blog! Ik schrijft hier over beauty, lifestyle, eten en allerlei andere dingen die mij persoonlijk interesseren! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Laat gerust een reactie achter en volg mij via Social Media, vind ik leuk :-)! http://www.lafemmefem.nl !

 2. Hoi! Ik heb eigenlijk nog nooit op een spam-je-blog-artikel gereageerd, maar omdat mijn blog best nieuw is wil ik het toch een keertje proberen 🙂 Ik ben Paulien, 20 jaar oud, en schrijf regelmatig stukjes op mijn nieuwe blog Kristalblauw. Dat kan gaan over vanalles en niets, al probeer ik de focus te leggen op positieve dingen. Daarnaast geef ik regelmatig tips om te zien en doen in Antwerpen (en soms ook daarbuiten!),passeert er al wel eens een DIY voor klungelaars (want dat ben ik) en vertel ik over de kleine nietigheden van mijn bestaan. Ik hoop dat je eens een kijke wil gaan nemen, en laat me gerust iets weten als je nog tips hebt!

 3. Geeft toch niet 🙂 Als je het druk hebt is het logisch dat je eventjes wat minder blogs leest, dat overkomt iedereen 😉 Mijn blog ken je natuurlijk al een beetje haha. Maar als iemand anders dit nog leest; ik ben Eva, 22 jaar en ik blog over lifestyle en fashion. (lekker standaard haha). Om een paar voorbeelden te geven: Ik ben begonnen aan het French Wardrobe System en blog daar veel over, maar ik blog ook over bijvoorbeeld festivals waar ik ben geweest 🙂

 4. Dank je! Leuk zo leer ik ook weer nieuwe blogs Kennen. Mijn blog gaat over nagellak, nailart en verzorging ervan. Op dit moment ook nog een lopende winactie dus kom snel langs.

 5. Leuk, even spammen! Ik ben Rianne, 22 jaar en schrijf over mijn leven en alles wat me bezig houdt! Daarnaast studeer ik neuropsychologie in Utrecht en ook daar schrijf ik wel eens wat over. 🙂

 6. Hi! Leuk dat we mogen spammen 🙂 Ik ben Idwerd (19), fashionstudente en schrijf ook op mijn blog (http://invisiblecreations.nl) over fashion (Outfitposts, trends, inspiratie, favorieten etc.). Mijn stijl is een tikkeltje minimalistisch en ik draag dan ook alleen maar zwart, wit en grijs. En dat hoeft echt niet saai te zijn! Naast fashion schrijf ik ook af en toe over beauty, lifestyle, interieur en persoonlijke dingen.

  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen

 7. Super leuk! Op mijn blog ohnineteen.blogspot.com blog ik over alles wat ik leuk vind, vaak lifestyle/studie/boeken gerelateerd. Mijn blog in een hokje stoppen lukt niet, omdat ik te veel onderwerpen leuk vind. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt 😀

 8. Hé, wat leuk! Ook mijn blog ken je al: melonandmintblog.blogspot.com en daar vind je vooral lifestyle artikelen rond food, fitness, interieur & reviews over leuke dingen!

 9. Leuk dat ht mag! Ik blog sinds 2014 op mijn blog justmebyjio.wordpress.com! Over alles wat ik leuk vind en bezig houd. Tags, shoplogs. Van alles! Hopelijk zie ik je daar ?

 10. Ik word zo langzamerhand een fanatieke spammer… 😉
  Ik blog nu bijna een jaar op thisiseva.com . Daar schrijf ik over dingen die me dwarszitten en over lifestyle. Af en toe schrijf ik een dagboek en de andere keer plaats ik een DIY. Genoeg afwisseling dus! Er komt elke donderdag een blogpost online en soms kun je een of twee extra artikelen per week verwachten. En, oh ja, ik heet trouwens Eva

 11. Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *