(Check hoe scheef ik sta, haha)

Hi! Wauw, mijn laatste sportupdate is gewoon drie weken geleden. Hoe bizar? Het was ook echt de planning om deze update eerder te doen, maar ik vergat steeds een foto te maken in de sportschool. Vergeetachtigheid valt helaas niet onder goede eigenschappen. Maar na lang wachten is ‘ie er dan eindelijk: sportupdate nummer vier! Benieuwd hoe het met het sporten gaat? Lees snel verder!

Zoals je ziet op de foto ben ik weer terug bij de sportschool! Hier ben ik de hele vakantie niet geweest, waardoor mijn account gedeactiveerd was. Ik voelde me best lullig toen ik aan de balie stond, maar gelukkig was ‘ie zo weer geactiveerd en kon ik aan de slag. Een beetje onwennig wel weer hoor, zo op de apparaten. Ik moest ook de gewichten wat naar beneden zetten, de spieren zijn even ver te zoeken.

hardlopen

Maar ik was natuurlijk zo goed aan het hardlopen (sorry voor de kwaliteit van de foto overigens, ik was net klaar en ik had het gevoel dat ik gereanimeerd moest worden). Hier heb ik dus gewoon meer dan twintig minuten hardgelopen! De eerste minuut en de laatste minuut heb ik gewoon gelopen. Ik had m’n warming up al op de fiets gehad (het is namelijk een kwartier fietsen naar de sportschool), dus dat was mooi meegenomen. Wat een persoonlijk record heb ik hier verbroken zeg! Helemaal trots.

Dan hebben we nog één kleine afsluiter aan deze post, de Blogilates Butt Lift Challenge. Mag ik heel eerlijk met je zijn? Ik zie geen verschil. Nada, noppes. Ik had natuurlijk niet kunnen verwachten dat het één of ander wondermiddel was, maar ik zie echt gewoon geen verschil. Helaas!

Ik ben dus weer lekker bezig, hoe gaat het met jullie?

Must have | (fake) leather jacket
De 25 questions tag