Sportupdate #4 | Herenigd met de sportschool

(Check hoe scheef ik sta, haha)

Hi! Wauw, mijn laatste sportupdate is gewoon drie weken geleden. Hoe bizar? Het was ook echt de planning om deze update eerder te doen, maar ik vergat steeds een foto te maken in de sportschool. Vergeetachtigheid valt helaas niet onder goede eigenschappen. Maar na lang wachten is ‘ie er dan eindelijk: sportupdate nummer vier! Benieuwd hoe het met het sporten gaat? Lees snel verder!

Zoals je ziet op de foto ben ik weer terug bij de sportschool! Hier ben ik de hele vakantie niet geweest, waardoor mijn account gedeactiveerd was. Ik voelde me best lullig toen ik aan de balie stond, maar gelukkig was ‘ie zo weer geactiveerd en kon ik aan de slag. Een beetje onwennig wel weer hoor, zo op de apparaten. Ik moest ook de gewichten wat naar beneden zetten, de spieren zijn even ver te zoeken.

hardlopen

Maar ik was natuurlijk zo goed aan het hardlopen (sorry voor de kwaliteit van de foto overigens, ik was net klaar en ik had het gevoel dat ik gereanimeerd moest worden). Hier heb ik dus gewoon meer dan twintig minuten hardgelopen! De eerste minuut en de laatste minuut heb ik gewoon gelopen. Ik had m’n warming up al op de fiets gehad (het is namelijk een kwartier fietsen naar de sportschool), dus dat was mooi meegenomen. Wat een persoonlijk record heb ik hier verbroken zeg! Helemaal trots.

Dan hebben we nog één kleine afsluiter aan deze post, de Blogilates Butt Lift Challenge. Mag ik heel eerlijk met je zijn? Ik zie geen verschil. Nada, noppes. Ik had natuurlijk niet kunnen verwachten dat het één of ander wondermiddel was, maar ik zie echt gewoon geen verschil. Helaas!

Ik ben dus weer lekker bezig, hoe gaat het met jullie?

Gerelateerde blogposts

25 gedachten over “Sportupdate #4 | Herenigd met de sportschool

 1. Hoi Mylou,

  Bedankt dat je mijn blog bent gaan volgen op Bloglovin! 🙂

  Goed dat je weer bent begonnen met sporten. Ik sport zelf ook niet zo veel tijdens de zomermaanden, ik vind dat ik ook wel eens ‘vrij’ mag zijn. Als het dan lekker weer is, ga ik zwemmen of yoga op het strand doen. Niet zo vaak hoor… 😉 Ik zit zelf op tapdance, stijldansen en yoga maar doe niet aan krachttraining. Iedere keer denk ik: Zou ik misschien ook moeten doen en dan ook nog eens hardlopen erbij. Ja, dan blijft er bijna geen dag meer over, dus ik ben nog nooit echt begonnen.
  Hoe dan ook; goed bezig en succes met je vorderingen in de sportschool!

  1. In de zomervakantie heb ik lekker buiten hardgelopen, wel ’s avonds laat natuurlijk ;). Maar nu het weer wat slechter is ga ik lekker naar binnen. Ach, je doet al hartstikke veel zeg! Bedankt Nancy 🙂

 2. Super dat je weer bent begonnen! Ik ga maandag (eindelijk) beginnen met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Dit wilde ik al heel lang omdat ik van mijn ondergewicht af wil. Aankomen in spieren dus! x

  1. Oh wat goed zeg Chelsey! Ik heb de guide in mijn bezit, maar nog niet aan begonnen. Misschien dat ik er binnenkort ook eens mee aan de slag ga. Succes! Houd je doel in zicht, dan weet ik zeker dat het je gaat lukken :).

 3. Goed van je dat je weer bezig bent 🙂 Ik vind het altijd motiverend om over andermans sport verhalen te lezen. Dan heb ik zelf ook weer zin om te gaan sporten. Door de drukte met werk, school en bloggen heb ik zelf nog maar amper gesport helaas… Ik hoop het volgende maand weer een beetje op te pakken als alles weer wat rustiger wordt 🙂

  1. Fijn dat het motiverend werkt Eva! Ik vind het ook lastig om ook nog even de tijd te vinden om te sporten hoor. Daarom staat soms de wasmachine aan terwijl ik in de sportschool sta, haha ;). Multitasking!

 4. You go girl! Lekker bezig haha. Ik moet ook echt weer gaan sporten. Gelukkig volgende week weer mijn eerste roeitraining, hopelijk komen de buikspieroefeningen dan ook vanzelf weer haha. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *