Styletone box unboxing

Styletone box unboxing

Afgelopen week heb je op mijn blog kunnen lezen over de Girlscene Box die ik met kerst ontving. Deze vond ik ietwat teleurstellend, dus toen ik bij Fleur van La Bella Fleur de kans kreeg om een Styletone Box te winnen, deed ik natuurlijk graag mee. En het geluk was duidelijk aan mijn zijde, want ik won de box nog ook! Deze Styletone box is aangeschaft door Fleur op het I Love Beauty event. Ik was natuurlijk heel benieuwd wat erin zou zitten, dus toen hij binnenkwam kon ik me bijna niet bedwingen bij het maken van de foto’s.

styletone box review

styletone box review

styletone box review

In de box zat een persoonlijk briefje van Fleur en haar visitekaartje. Ik kon nog niet zien wat erin zat, dus het bleef nog even spannend. Bovenop de producten ligt een boekje waar alle informatie over de producten in staat, handig! Kan ik goed gebruiken bij het schrijven van dit artikel. Het boekje heb ik gelijk weggelegd, ik wilde natuurlijk zien wat erin zat!

styletone box review

Bij het zien van de producten word ik al gelijk gelukkig, vijf fullsize producten! En ook nog bijna allemaal verpakt in doosjes, dat maakt het uitpakken nog extra leuk. Ik zie al dat er een lipstick in zit en daar word ik al gelijk gelukkig van. De laatste tijd kan ik echt gelukkig worden van lipstick, dus dat vind ik helemaal leuk. Ook zie ik al een heel mooie ‘Blush en Highlighter Duo’ mijn kant op kijken. Ik ben de laatste tijd wat aan het expirimenteren met blush en highlighter, dus dit komt heel goed uit! Tijd om de producten uit te pakken en wat beter te bekijken

styletone box review

Styletone box review

Blush with Highlighter Duo – VIVO – €2,95
Het verbaast me eigenlijk dat dit duo best budget is, want hij ziet er zo mooi uit! Ik heb de kleur ‘Pink Primrose – shade 1’ ontvangen. Als ik de andere twee kleuren (Sugar Candy & Sweet Peach) zie is dit ook de beste optie voor mijn huidskleur. ‘Sugar Candy’ is wat feller roze en ‘Sweet Peach’ meer oranje. Degene die ik heb ontvangen is meer naturel, daar hou ik van!

styletone box review

Lip Balm – Figs & Rouge – €6,50
Hoe super schattig ziet deze lippenbalsem eruit? Ik heb de ‘French Vanilla’ variant ontvangen, deze heeft geen kleur. Ook weer precies de goede, aangezien ‘Cherry Blossom’ wél een kleur heeft. Ik heb mijn lippenbalsem het liefst kleurloos. Perfect!

styletone box review unboxing

styletone box review unboxing

styletone box review unboxing

Brow Beauty Brow Builder – Mally – €29,95
Hoe mooi chique ziet die huls eruit? Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen, naast epileren dan, dus ik ben heel benieuwd wat dit product van mijn wenkbrauwen kan maken. Ook bij dit product heb ik weer de goede kleur ontvangen, hoe is het mogelijk. Er is een ‘Taupe’ en een ‘Medium Brown’, ik heb de ‘Taupe’ ontvangen. Gelukkig maar, want ‘Medium Brown’ zou me denk ik niet zo mooi staan. Er zit ook nog een boekje bij dat uitleg geeft over het product.

styletone box review unboxing

styletone box review unboxing

Lip Tini Lipstick – Tini Beauty – €17,95
Hier word ik zó enthousiast van! Een prachtige donkerrode lipstick in de kleur ‘Glamour Girl’. Ze beweren dat hij goed blijft zitten, dus daar ben ik natuurlijk wel heel benieuwd naar.

styletone box review unboxing

styletone box review unboxing

Illuminating Body Shine – Mally – €29,95
Ik schrok eerlijk gezegd wel een beetje toen ik deze opende, wat een goud! Ik weet niet of dit iets is wat ik snel zal gebruiken, maar nu ik het toch heb zal ik het zeker een keer proberen.

Ik ben echt ontzettend blij met deze Styletone box, Fleur, heel erg bedankt! Excuses voor de gigantische hoeveelheid aan foto’s, maar dit is puur mijn enthousiasme. Wat me ook opviel was dat de producten allemaal niet getest zijn op dieren, dat is dan ook weer een pluspunt. Ik zit er zelfs over te denken om een abonnement te nemen op deze box, zo leuk vind ik ‘m! De Styletone box kost €12,50 per maand, kijk hier voor meer informatie.

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “Styletone box unboxing

  1. Wat een leuke box, Dit was enigste Limited Edition box die ik nog niet gezien had.
    Zelf heb ik toevallig ook net een artikel geschreven over een van de andere boxen.
    Ik vind dat Styletone het erg leuk doet!
    x

  2. Leuke box! Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik vind de boxen van 40-60 euro echt te veel om eens te proberen. Vaak zit er dan ook een overload aan waardebonnen bij wat ik dan erg jammer vind. Dit kan je makkelijk eens proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *