Hi! Een hele tijd geleden kwam ik deze tag tegen, de 25 questions tag. Aangezien ik lijstjes (en dus ook tags) erg leuk vind om in te vullen, kon ik hem natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan!

1. Heb je huisdieren?
Nee, alhoewel ik kleine hondjes te schattig vind. De verantwoordelijkheid is me alleen net wat te groot.

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn
Ik zit op dit moment achter mij bureau te typen op mijn laptop. Mijn laptop is dus vrij dichtbij, net als natuurlijk het bureau en een notitieblok.

3. Hoe is het weer nu?
Typisch Nederlands, het regent! Gelukkig hoef ik mijn huisje niet meer uit, dus ik geniet van de vallende druppeltjes. Als ik achter mijn bureau zit kan ik perfect naar buiten kijken en op zulke momenten kan ik er gewoon van genieten. Het is nu een beetje aan het miezeren, maar ik kijk liever naar een heftige storm. Is dat raar?

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ik heb een rijbewijs, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik rij eigenlijk niet, maar ik ben dit wel zeker wel weer van plan. Gelukkig heb ik nog nooit een ongeluk gehad!

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?
De wekker stond om zeven uur, au! Ik had namelijk college om kwart voor negen.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Net voordat ik deze blogpost ging typen.

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Oh, daar moet ik even bij nadenken hoor. Als een documentaire telt: ‘The 102 minutes that changed America’, een documentaire over 9/11. Ik vond het erg heftig om te zien.

8. Wat staat er in je laatste whatsappje?
Dat is een appje van mijn projectgroep van school. Staan niet zulke boeiende schoolzaken in dus. Helaas, ik had een spannender whatsappje gehoopt voor jullie.

9. Wat is je ringtone?
Om heel eerlijk te zijn weet ik niet eens hoe die klinkt. Mijn telefoon staat echt altijd op trillen, of helemaal stil, dus ik heb geen idee. Het is dus wel gewoon de standaard ringtone die erop staat.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Ja, naar verschillende landen in Europa. Nog niet daarbuiten, maar dat komt nog wel!

11. Hou je van sushi?
Van de komkommer sushi, ja!

12. Waar doe je boodschappen?
Nettorama eigenlijk altijd, lekker goedkoop. Als de AH een goede aanbieding heeft loop ik daar ook wel eens binnen.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Nee.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Één oudere broer.

15. Heb je een computer of laptop?
Een computer én een laptop. Ik gebruikte dus altijd een computer, maar toen moest ik verplicht voor school een laptop aanschaffen. Ik gebruik het liefst nog steeds mijn computer, maar een laptop is ook wel handig.

16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag
19, mijn verjaardag is bijna jongens! Woohoo :).

17. Draag je een bril of lenzen?
Nee.

18. Verf je je haar?
Mijn gigantische uitgroei verklapt dat ik dit eerst wel deed, maar nu heb ik het al een hele tijd niet gedaan en dit ben ik van plan zo te houden.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?
Ik ben mijn ’to-do’ lijstje aan het afwerken. Daar staan nog een aantal schooldingetjes op, een blogpost schrijven, stofzuigen en de was doen. Komt helemaal in orde!

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Dat weet ik zo één, twee, drie niet meer.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Ik denk gewoon een simpele Margarita? Salami vind ik ook wel lekker trouwens. Oh, Hawaï mag ook wel hoor. Ik ben niet zo heel lastig op het gebied van pizza’s. Laatst had ik een pizzaburger, ik had er slechte dingen over gelezen, maar eigenlijk vond ik die ook wel lekker.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Cheeseburger! Fantastische dingen zijn dat.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Ja, maar dat is niet zo’n succes.

24. Wat is de kleur van je ogen?
Bruin.

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Nee, ik proef niet eens verschil tussen gewone cola of light cola. Dus dit verschil zal ik waarschijnlijk ook niet proeven.

Wat een leuke tag was de 25 questions tag! Mocht je nou hetzelfde denken, voel je vrij om hem over te nemen. Laat je het even weten als je hem ook doet? Dat zou ik leuk vinden om te lezen :).

Gerelateerde blogposts

20 gedachten over “De 25 questions tag

    1. Crispy chicken ook wel, ik hou gewoon niet zo van rauwe vis! Die met krabsticks zijn trouwens ook wel te doen, california roll heet die geloof ik. Maar ik heb me ook laten vertellen dat dat nep-krab is, dus misschien dat ik hem daarom lust ;).

  1. Wat leuk dat je bijna jarig bent (ik ook hehe), wanneer mag je 19 worden? En ik heb preciesss hetzelfde bij vraag 25. Geef mij maar gewoon een glas cola, proef toch het verschil niet haha.

  2. Ik schrik ook elke keer als ik word gebeld, want ik herken mijn eigenlijk beltoon ook nooit. Ik heb hem ook bijna altijd op stil staan. Komkommersushi vind ik het lekkerst! Maar de andere lust ik ook graag.

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *