TAG | Get to know me

Hi! Ik heb zo lang liggen malen over wat ik nou als eerste ‘echte’ post ging plaatsen. In de maanden hiervoor heb ik al een lading posts geschreven, maar geen enkele leek geschikt als eerste post. De eerste post moet persoonlijk zijn, toch? Jullie kennen me immers nog amper, dus daar gaan we maar eens verandering in brengen!

Een tag is natuurlijk een perfecte manier om dit te doen, en dan zeker de ‘get to know me’ tag. Aangezien ik hartstikke nieuw ben heeft niemand mij (helaas) getagd, dus aan mij de eer om mezelf te taggen. Ik hoop dat jullie een beetje een beeld krijgen van mij door deze tag! Ik vind ‘m in ieder geval leuk (en lang).

Oh, nog één klein dingetje. Wat ontzettend lief dat jullie me al zijn gaan volgen! En van de reacties werd ik ook helemaal gelukkig, jullie zijn toppertjes, dankjulliewel!

Geboortejaar?
Ik zag het levenslicht in 1996.

Hoe lang ben je?
1,66 meter. Ik was vroeger altijd een mini poppetje, maar toen kreeg ik een groeispurt. Oké, dat klinkt net alsof ik opeens van 1,40 naar 1,80 ging, maar ik ben heel blij met mijn 1,66!

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Dat weet ik niet echt meer, ik weet nog wel dat ik het koud had. Dus rolde ik mezelf als een soort rups in mijn deken en ging nog even verder dutten.

Waar ben je op dit moment?
Lekker buiten, wat een weertje! Wel in de schaduw hoor, anders zie ik niks op mijn scherm.

Single/relatie?
Helemaal single. Niet eens ‘het is ingewikkeld’, lekker makkelijk toch?

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Oh deze is rot. Ik heb er een hekel aan om mezelf te omschrijven. En dan moet het ook nog kort. Ik ben een rustige chaoot, is dat geen prachtige zin? Zo heerlijk onlogisch? Jep, dat ben ik dus.

Guy/Girlcrush
Oei, lastig. Die heb ik eigenlijk niet. Ik heb wel laatst de serie Arrow helemaal afgekeken (dikke aanrader, echt waar, genieten!) en dan is het toch geen straf om naar Stephen Amell te kijken. No problemo.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Een koud drankje, mag dat ;)?

Wat is je doel in het leven?
Clichééééé, zolang ik maar gelukkig ben vind ik het prima. Ik hoef niet echt een carrièretijger te worden, of twintig kinderen te krijgen. We zien wel wat er op m’n pad komt.

Heb je je rijbewijs?
Ja, alleen ben ik echt een ramp op de weg. Ik durf het gewoon niet. Je moet zoveel dingen te gelijk doen en op meer dan één ding focussen krijg ik echt niet voor elkaar.

Nagellak of lippenstift?
Doe mij maar een fleurig nagellakje. Lippenstift eet zo vervelend.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Ik twijfel. Ik hou heel erg van in de zon liggen, maar in de zomer kan het soms gewoon net te warm zijn waardoor ik geen puf heb om wat dan ook te doen. Mijn favoriete seizoen is een beetje tussen lente en zomer in eigenlijk. Of toch zomer, want dan is het vakantie.

Wil je ooit gaan trouwen?
Ik denk het wel, maar het hoeft niet per se. Het lijkt me wel gaaf om zo toe te leven naar een bepaalde dag.

Ben je een healthy-freak?
Was het maar zo’n feest. Nee, helaas, ik ben een junkfood-freak. Echt, geef mij maar een burger van de McDonalds en laat dat chiazaad achterwege. Maar goed, om wat zekerder te worden over mijn lijf ben ik wel bezig met afvallen. Op het gemakje hoor, dat wel. En sporten probeer ik ook steeds meer in te komen, en soms heb ik zo een momentje dat het mee zit.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Donker-asblond, als dat bestaat. Alleen de onderkant is op dit moment meer goud, omdat ik mijn geverfde haar van een jaar geleden eruit laat groeien. Maar goed, beter dat dan het weer verven. Ik moet eerlijk zeggen dat het me niet eens meer opvalt. De lengte is denk ik net wat boven mijn bh-bandje. Niet kort dus, maar ook niet bepaald lang. Als het geblondeerde deel uit is gegroeid ga ik het proberen wat langer te laten groeien.

Welke kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Ik ben niet zo’n fashionista of beauty-expert, maar als ik dan toch moet kiezen is het een gave playsuit. Met felle kleurtjes, of wit. Ik vind witte kleding altijd prachtig, maar met een wit huidje ziet het er helaas vaak wat minder mooi uit dan op de modellen.

Heb je tattoos?
Ja, ik heb er één op mijn enkel. Een pijl.

“An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming.”

Heb je piercings?
Ik ben een watje. Dus nee. ‘Huh Mylou, hoe kun je nou wel een tattoo durven zetten en geen piercing?’ Ik weet niet. Een piercing is enger, denk ik. Ik vind een navelpiercing erg mooi, maar toen ik zag dat ze bekant een breinaald door je navel heen halen heb ik er toch maar van afgezien. En een helix zou ik graag willen, tenminste, zo heet die ene boven in je oor geloof ik.

Draag je een bril?
Nee. Veel meer kan ik er niet over zeggen eigenlijk.

Wat is jouw perfecte pizza?
Pizza is pizza. Het maakt me niet uit hoe. Pizza salami vind ik goddelijk, maar ook margaritha (hoe spel je dat?). Zolang er geen champignons op zitten eet ik alle pizza’s. Oh, en geen visjes.

Favoriete eten/drinken?
Ik twijfel tussen kip tandoori of chinese nasi. Allebei kan ik echt pannen van leegeten. Als drinken drink ik graag (oldskool) aanmaak limonade. Of cola, maar dan vind ik op de één of andere manier light lekkerder dan gewone. Is dat niet raar? Ik denk het wel. Maar eigenlijk drink ik altijd water, maar dat is zeker niet favoriet. Dat is gewoon goed voor je.

Wat is je favoriete parfum?
Lady Million! Stipt op nummer één. Echt een heerlijk luchtje vind ik dat, en bij mannen One Million, ooooh. Daar zwijmel je toch bij weg. Lekker man.

Wat is het laatste dat je kocht?
Ik heb gisteren een bestelling bij de H&M geplaatst, oeps! Maar het zijn maar drie dingetjes uit de sale. Dus het mag, vind ik. Niet zulke spannende dingetjes hoor: een sportbroekje, een bikinibroekje en een nachthemd.

Wat deed je vanochtend om 8 uur?
Toen lag ik nog heerlijk in mijn bedje.

Favoriete ijsje?
Iets met hazelnoot. Of buenoijs, maar dat is met hazelnoot. Of cookies. Of gewoon allebei. Met slagroom.

Ben je een stevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik haat vroeg uit mijn bed moeten komen. Maar als ik om negen uur uit mezelf wakker word ga ik er maar wel gewoon uit, en dan vind ik het wel prettig dat het zo ‘vroeg’ is. Dan heb je nog een lekker lang dagje.

Wat zijn je plannen voor 2016?
Hooo, dat duurt nog te lang. Ik ben niet zo’n kei in plannen maken, dus daar wachten we nog even mee. Ik heb overigens al wel zin in kerst en oud & nieuw, maar voor nu: genieten van de zomer! Voor je ’t weet is ‘ie weer voorbij.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Ik heb twee hoofdkussens, op elkaar liggen. Ik vind het echt niet lekker om er op één te slapen. Veel te laag! Hiernaast heb ik nog twee kleine kussentjes liggen. Gewoon, omdat dat lekker ligt.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Zeker geen ochtend persoon, maar ’s avonds ben ik ook weer zo snel moe. Zo’n saaie peer ben ik dus. Maar de avond vind ik leuker, dus dan kies ik voor avond persoon.

Ben je geordend of rommelig?
Rommelig. Had ik niet al eerder gezegd dat ik een chaoot ben? Jep. En volgens mij zijn de meeste chaoten rommelig. Ik tenminste wel.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Pitch Perfect 2 lijkt me wel geinig.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Dan heb ik hopelijk een baan, die goed loopt. En de rest zie ik dan allemaal wel weer. Ik verwacht niet zo veel spannends, dan kan ’t alleen maar meevallen toch?

Ben je verlegen?
Ja af en toe wel. En af en toe ook totaal niet.

Heb je een accent?
Nee, voor zover ik weet niet. Ik praat lekker abn.

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb één broer, die is nu 20.

Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit?
Op dit moment heb ik vakantie, dus elke dag ziet er weer anders uit. Als het zonnetje schijnt kun je me buiten vinden.

Zo hè hè, dat was ‘m dan. Als je hier nog leest, heb ik echt alle respect voor je. Wat een lange post. Nu weet je in ieder geval wel een hele hoop van mij. Als er iets is wat je nog wil weten, kun je het altijd vragen!

Gerelateerde blogposts

13 gedachten over “TAG | Get to know me

  1. Wat leuk om je op deze manier beter te leren kennen. je hebt de tag erg leuk ingevuld! Oeh, ik ben ook dol op ijs mijn hazelnoot. Als er maar hazelnoot in zit, dan vind ik het helemaal oké. Leuk! Liefs, X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *