Instagram vind ik echt een moeilijk iets, ik vertelde het al in november goals. Ik wil nog wel eens vergeten dat ik Instagram heb, waardoor het soms wat stil is. Mijn goal is dan ook om Instagram te herontdekken en hier wat meer op te plaatsen. Daarom leek het me leuk om de Instagram tag te doen, die ik tegen ben gekomen op Beautylab.

Let’s go!

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?
@theblognextdoor, niet zo heel onverwacht. Gewoon hetzelfde als mijn blognaam, zo is het lekker duidelijk wat mijn Instagram account is. Inmiddels is deze veranderd naar @myloujohanna.

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?
Zoals al gezegd vind ik dit nogal een dingetje, ik streef ernaar om één foto per dag te plaatsen. Dit lukt me alleen niet altijd, maar ik doe mijn best! Als ik me bedenk om een foto te maken is het vaak namelijk al te laat.

Laat je favoriete Instagramfoto zien.
Oei, dat is een moeilijke. Ik heb er wel meerdere die ik wel tof vind, maar mijn meest favoriete foto is dan toch wel een foto die ik schoot in spookstad Doel, in België. Naar mijn idee klopt de foto gewoon helemaal.

Vorige week in Doel #spookstad #doel #België #blog #blogger #travel #theblognextdoor #verlatenstad #grafitti

Een foto die is geplaatst door Mylou (@theblognextdoor) op

Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.
Totaal niet verwacht, maar het blijkt onderstaande foto te zijn. Ik weet niet zo goed of ik daar echt blij mee moet zijn, haha ;).

Les voor de volgende keer: let op je houding als je een foto maakt :’) Een foto die is geplaatst door Mylou (@theblognextdoor) op


Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Op dit moment gebruik ik VSCO Cam om mijn foto’s te bewerken, maar af en toe ‘cheat’ ik nog wel eens door er een standaard Instagram filter over te plaatsen ;). Dit is ook eigenlijk de enige app die ik gebruik in combinatie met Instagram, heeft iemand nog een goede app-tip?

Welke celebrities volg je?
Ik volg niet echt celebrities, maar wel grote Nederlandse bloggers, zoals misslipgloss, serenaverbon en veracamilla. Allemaal erg leuke accounts die ik met veel plezier volg. Het geeft je toch een soort ‘kijkje achter de schermen’, wat ik erg leuk vind.

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?
Ik gebruik voornamelijk VSCO Cam, het mooiste vind ik de A filters en die gebruik ik dan ook het liefst. Mijn feed is nog een beetje een zootje met verschillende filters door elkaar, hier wordt aan gewerkt!

Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik ben eigenlijk een beetje gestopt met het gebruik van hashtags (pure luiheid), maar dit is inderdaad wel een goeie om dit weer te gaan doen. Ik gebruikte het meest #blogger denk ik, een beetje voor de hand liggend ;).

Laat je laatste Instavideo zien.
Ik heb nog nooit een Instavideo gemaakt, dus die hebben jullie nog tegoed!

Welke dierenaccounts volg je?
Oeps, helemaal geen! Ik hou wel van dieren hoor, ik heb alleen geen dierenaccounts die ik volg op Instagram.

Welke (grote) bedrijven volg je?
Triangl (kwijl kwijl), juizscoldpressed, joghacom, flossyshoesbenelux & makeupmustnl.

Heb je veel familieleden op Instagram?
Nee, sterker nog, geen één. Het is ook niet dat ik een mega familie heb die ik kan volgen op Instagram, dus dat speelt natuurlijk ook mee. Ik kan me zelfs niet eens iemand in mijn familie bedenken die Instagram heeft!

Dat was de Instagram tag alweer! Aarzel niet om deze tag over te nemen, lijkt me leuk. Volg jij mij al op Instagram? In de reacties mag je ook jouw Instagram achterlaten, wie weet neem ik wel even een kijkje!

Gerelateerde blogposts

10 gedachten over “Instagram tag

  1. Wat een leuke tag! Zelf durf ik het eigenlijk niet om elke dag een foto te plaatsen. Ik ben bang dat mensen het vervelend vinden worden na een paar dagen, maar misschien is het juist wel een goed idee!

    Liefs,
    Nadeche

  2. Haha ik heb precies hetzelfde! Ik vergeet soms even instagram en kan het zo een week zijn dat ik niks post, begin wel vaker er op te Letten en probeer 3 x in de week een foto te plaatsen. Soms heb ik na een lekker broodje opeens het idee dat het een leuke foto was voor insta maar is mn broodje al op -.- x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *