Terugblikken op mijn blog in 2015

Het jaar loopt alweer bijna ten einde en eigenlijk denk ik elk jaar hetzelfde: ‘is het jaar nu alweer voorbij?’. Het blijkt altijd maar weer sneller te gaan dan gedacht. In 2015 ben ik begonnen met The blog next door en is het uitgegroeid tot wat het nu is. Ontzettend blij dat ik toen die keuze heb gemaakt en ik blik met jullie graag terug op mijn blog in 2015.

Inmiddels heb ik op mijn blog 73 artikelen online staan en heb ik meer dan 1.100 reacties van jullie mogen ontvangen, hier ben ik jullie zó dankbaar voor! Elke reactie tovert weer een glimlach op mijn gezicht. Al vrij snel ben ik begonnen met een Facebook pagina en hierna kwam een account op Instagram. Ongeveer een week geleden ben ik begonnen op Twitter, dus mocht je het leuk vinden, je bent natuurlijk welkom om mij te volgen :). Ik denk dat dat wel even genoeg social media accounts zijn, maar je weet maar nooit met wat voor leuks ze op de proppen komen in 2016.

Ik heb twee verschillende layouts gehad, waarvan dit dus de tweede is. Ik wil nog wel wat kleine dingen aanpassen in 2016 en misschien komt er wel een compleet andere, maar ik ben voor nu redelijk tevreden. Het is niet teveel poespas en dat vind ik echt dikke prima.

Mijn best gelezen blogpost is mijn artikel met tips om meer traffic naar je blog te krijgen. Ook al moet je niet te veel focussen op cijfertjes, een reactie meer is toch altijd leuker dan een reactie minder. Bij mij zijn tips ook áltijd welkom, dus ik snap wel waarom zo’n artikel scoort. Naar aanleiding van wat vragen die ik heb gekregen zal ik binnenkort weer een artikel publiceren met blogtips, altijd handig!

Op het gebied van bloggen heb ik ontzettend veel geleerd in 2015. Natuurlijk is er altijd nog genoeg te leren, dus ik ben heel benieuwd naar wat 2016 mij brengt. Ik zie het met grote nieuwsgierigheid tegemoet. Ik hoop jullie allemaal in 2016 weer te mogen verwelkomen op mijn blog.

Heel erg bedankt voor al jullie support in 2015. Ik wens jullie allemaal een fantastische jaarwisseling toe, maak wat moois van 2016, voor je het weet is het weer voorbij.

Alle liefs, Mylou

 

Blogposts van de afbeelding:

♥ Win | Armbandje van ANNA’sieraad (meedoen kan tot en met 29 december)
#Runningoutof2015 – Hardloop challenge
#Runningoutof2015 – Prijzenpakket (#1)
5 redenen waarom sneakers ideaal zijn
♥ The blog next door
Instagram #1
Toffe blogs in het zonnetje
November goals
Oehlala, Taza Chocolade

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “Terugblikken op mijn blog in 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *