The blog next door

Hallo daar!

Acht juli tweeduizend vijftien. Wat een perfecte dag om mijn eerste blogpost online te knallen. Het weer is echt dra-ma-tisch, hier in Zeeland tenminste, en dus zal iedereen (die vakantie heeft) wel binnen zitten op zoek naar iets tegen de verveling. Nou, voilà! Het perfecte tijdverdrijf is blogs afstruinen, toch? Vind ik wel.

Na enige tijd van voorbereiding zijn mijn blog en ik er dan toch echt helemaal klaar voor. Met trots presenteer ik jullie ‘The blog next door’. Dit is mijn persoonlijke blog, die over van alles en nog wat zal gaan. Eigenlijk over alles wat ik met jullie wil delen.

Maar wie ben ik dan eigenlijk? Nou, dat zal ik even in het kort proberen te vertellen. Mijn naam is Mylou en ik ben 18 jaartjes jong. Ik probeer steeds meer gezondere keuzes te maken in mijn voeding, maar ook in mijn lichaamsbeweging. Alhoewel, dat laatste gaat nog een beetje moeizaam. Voor meer informatie heb ik een ‘over mij’ pagina aangemaakt, die onder mijn logo aan te klikken is.

Door middel van deze blog probeer ik wat meer uit het leven te halen, door meer leuke dingen te doen. Als ik niks doe, heb ik nou eenmaal nergens om over te bloggen, toch? En het leven is helaas al zo kort en voor je het weet kan het voorbij zijn, dus van het leven genieten is toch wel echt een must.

Van make-up en fashion heb ik helaas erg weinig verstand, dus daar zal ik jullie waarschijnlijk niet zo veel mee lastig vallen. Misschien eens in de zoveel tijd dat ik een uitspatting heb, je weet maar nooit. Wel ga ik proberen om fatsoenlijke maaltijden te koken om deze vervolgens met jullie te delen. Een win-win situatie dus! Ik ga fatsoenlijk eten en jullie krijgen -vast heel fantastische- recepten. Ook ga ik proberen om jullie met mijn sportief-worden-strijd te motiveren. Alhoewel ik zelf iemand ben die gemotiveerd moet worden, maar goed. We zullen zien hoe het uitpakt!

Dat was eigenlijk een beetje alle uitleg die ik voor nu heb. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Dan moet ik nog één ding zeggen, tot de volgende -en eerste serieuze- blogpost!

Gerelateerde blogposts

27 gedachten over “The blog next door

  1. Jaaa wat een goed idee. Het is zeker zo dat als je meer de deur uit gaat, je steeds weer meer leuke dingen hebt om over te schrijven. Ik ben benieuwd naar je blogs.

    1. Dankjewel! Ik ben de laatste paar maanden al druk bezig geweest met de vormgeving, want dat vind ik erg leuk om te doen. Er missen nog wat dingetjes, maar dat zal in de loop van de tijd wel komen! Bedankt voor je reactie 🙂

  2. Oeh Mylou, je schrijfstijl heeft me nieuwsgierig gemaakt naar wat er nog zal komen! Welkom in dit bloggerlandje. Je plekje heb je al prachtig aangekleed. Ik ben meteen fan van je blog en van je schrijfstijl. Ik kijk al uit om jouw avonturen te lezen op dit plekje van je. Veel liefs, X

  3. Wat tof dat je een nieuwe blog bent begonnen Mylou! Hartstikke leuk! Ik ben zelf ook best wel bezig met gezond eten en gezond bakken, heerlijk vind ik dat. Qua lichaamsbeweging zou ik mezelf ook wel iets meer in mogen zitten. Veel verder dan heel af en toe een rondje hardlopen kom ik niet. In ieder geval: ik ben benieuwd wat er allemaal gaat komen op deze blog, ik ga je volgen! Liefs Anniek

    1. Een rondje hardlopen vind ik al heel wat, haha! Dat wil ik zo graag leren, maar na een minuut lig ik kapot op de grond. Bedankt voor je leuke reactie Anniek!

  4. Dat is een goede reden om meer leuke dingen te gaan doen! Ik merk zelf ook dat sinds ik blog ik probeer meer leuke dingen te doen en er van te genieten! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *