Toffe blogs in het zonnetje

Naast een blogger ben ik ook een enthousiaste bloglezer. Stiekem volg ik veel te veel blogs, doordat ik er zeker van wil zijn dat ik geen toffe artikelen misloop. Nu ik het wat drukker heb en niet alles meer kan lezen, blijken er toch een paar blogs te zijn waar ik tijd voor maak. Deze blogs zet ik vandaag in het zonnetje, misschien zit er wel eentje bij die je nog niet kent. Ik zelf vind het in ieder geval hartstikke leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

Natuurlijk volg ik ook wel een paar héél grote bloggers, zoals toffe peren CynthiaSerena en Vera, met veel plezier. Ik denk echter dat de meesten van jullie hen al kennen, vandaar dat ik deze niet specifiek hieronder vermeld. Wel verdienen ze het om in het zonnetje te staan, vanwege alle tijd en liefde die ze in hun artikelen steken.

De blogs die ik hieronder vermeld zullen voor een aantal mensen ook al wel bekend zijn, maar mocht je ze nog niet allemaal kennen: het is zeker een aanwinst om ze te volgen.

jenniefromtheblog

First up, degene die er voor heeft gezorgd dat ik ben gaan bloggen. Ik was heel erg aan het twijfelen of ik zou beginnen, zouden mensen het wel leuk vinden om mijn blogs te lezen? Zou ik het zelf wel regelmatig bij kunnen houden? Is het niet raar, bloggen? Toen ik op een dag Jennie’s blog aan het lezen was, zoals ik dat wel regelmatig deed, besloot ik haar een mailtje te sturen. Al snel kreeg ik een heel lief berichtje terug en na wat wikken en wegen is dan toch mijn blog ontstaan.

Jennie volgde ik dus al voordat ik zelf begon te bloggen. Ze heeft, zoals ze het zelf noemt, een lifeblog waar ze schrijft over alles wat haar interesseert. De posts die ik van Jennie gelijk open klik als ze in mijn Facebook feed verschijnt, zijn de dagboekjes. Ze doet echt te veel leuke dingen in een week, dit motiveert mij om ook meer uit mijn week te halen. Daarbij is ze ook nog eens sportief en is ze vaak te vinden op haar longboard, waar ze dan ook weer over schrijft. Kortom: één en al motivatie.

Alle handjes in de lucht voor Jennie from the blog!

youniqueblog

Maar Jennie is niet de enige die vandaag in het zonnetje gezet wordt. Femke van Younique hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Word je niet helemaal blij van die vrolijke stipjes en kleuren hierboven? Dat is ook het doel van Femke’s ‘happy blog’. Misschien ken je haar al wel van Fashionista, ze werkt namelijk ook als freelance tekstschrijver. Hoe cool is dat?

Op Femke’s blog zijn allemaal leuke dingen te vinden. Ze schrijft onder andere over bloggen (ideaal voor mij als blogger), over haar werk als freelance tekstschrijver (mijn stiekeme droom) en ze plaatst ook nog eens leuke lijstjes. Ze maakt heel mooie foto’s, haar layout is te gek en alles sluit perfect op elkaar aan. Ze heeft ook een aantal vlogs op haar youtube kanaal staan, die zijn ook erg leuk om te kijken.

Leuk dingetje, haar Bloglovin’ volgers aantal staat nu op 2222. Prachtig aantal, maar nog leuker om dat te doorbreken, toch?

dinastie

Last but not least, staat ook Dina van de persoonlijke blog Dinastie vandaag in het zonnetje. Dina is gewoon leuk. Ze noemt haar blog een ‘feel good blog’, een naam waar ik het helemaal mee eens ben. Waarom ze zo leuk is? Lees haar ‘about’ pagina eens, dan denk ik dat je al snel tot de conclusie komt dat dit gewoon wel een leuke meid móet zijn.

Haar blog gaat zo veel mogelijk over positieve dingen. Over een heel leuk iets op dit moment in haar leven (oh wat klinkt dit abstract, je bent nieuwsgierig hè? Tja, dan zul je toch écht even een kijkje moeten nemen op haar blog), over dieren (onder andere geiten), over moestuintjes, maar voornamelijk over haar leven. En ze schrijft op zo’n leuke manier, dat het eerder sprookjesverhalen lijken dan waargebeurde dingen.

Ik wil je uitnodigen om jezelf eens te mengen in Dina’s tijdperk. Oh, nog een dingetje, ze heeft een tijdje terug de duizend (!!) volgers behaald op Bloglovin’, en dat is dik verdiend! Maar ik denk dat ze best nog wel plek heeft voor een paar nieuwe volgers hoor, no worries.

Welke toffe blogs volg jij graag?

Gerelateerde blogposts

17 gedachten over “Toffe blogs in het zonnetje

  1. Wat een leuk artikel! En wat een heerlijk positief bericht naast alle nare nieuwsberichten dit had ik even nodig! Mijn favoriete blogs zijn I Love Health, Gewoon wat een studentje ’s avonds eet en Puur Suzanne.

  2. Haaa, altijd fijn zo’n lijstje! Toevallig ken ik deze blogs allemaal al. Grappig, dan lezen we een beetje dezelfde :)! Stuk voor stuk fijne blogs, helemaal met je eens!

  3. De blog van Femke lees ik dagelijks en de blog van Jennie check ik ook af en toe, superleuke blogs zijn het! De laatste blog ken ik overigens niet en ga ik meteen even checken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *