3 toffe webshops

Shoppen, wie houdt er niet van? Zelf vind ik het leuk om gewoon in de stad te winkelen, maar ik betrap me er steeds meer op dat ik vrij veel online bestel. Eigenlijk ook niet heel gek, aangezien er zoveel webshops zijn dat je bijna verdrinkt in de keuzes. Als de ene webshop niet heeft wat je zoekt, kun je gemakkelijk doorklikken naar de volgende. Vandaag deel ik een aantal toffe webshops die me eigenlijk nooit teleurstellen.

toffe webshops mylittleshopAfbeeldingen eigendom van Mylittleshop.nl 

Mylittleshop.nl

Update 31-05-2018: Inmiddels bestaat mylittleshop niet meer.

Op de één of andere manier kan ik het me nog goed herinneren, het was nog maar een paar jaar terug. In een korte tijd werd de webshop Mylittleshop ontzettend populair. Ik vermoed dat dit door Facebook kwam, de likes stroomden namelijk binnen. Op school liepen er meiden rond in de beroemde vesten van Mylittleshop en ik geloof dat dat het moment was dat het balletje echt begon te rollen. En dat zeker niet zonder reden! Voor mij staat de webshop Mylittleshop gelijk aan toffe deals. Elke keer weten ze wel weer mooie dingen op de kop te tikken die dan vervolgens in mijn mailbox terecht komen, waardoor ik wel een kijkje móet nemen.

guts & gusto toffe webshopsAfbeeldingen eigendom van Gutsgusto.com 

Guts & Gusto

Ook deze webshop ben ik tegen gekomen op Facebook, eigenlijk ken ik de meeste webshops dankzij Facebook. Blijkt maar weer hoe een belangrijk medium dit tegenwoordig is! In eerste instantie werd ik gelokt door hun toffe kleding, er zitten vaak dingen tussen die ik gewoon gelijk wil hebben. Een ander punt dat meespeelt, is hun webshop. Die is gewoon net wat anders qua uitstraling dan andere webshops en is fijn in gebruik. Je ziet snel of er iets tussen zit wat je leuk vindt. En geloof me, er zit waarschijnlijk wel iets bij dat je leuk vindt. Als je niet ten minste één ding kan vinden op deze site, dan eet ik mijn schoen op. Oké, niet letterlijk, maar je snapt wat ik bedoel.

loavies toffe webshopsAfbeeldingen eigendom van loavies.com

Loavies

Yep, weer een webshop die ik ken van Facebook. Ook dit is zo’n webshop waar ik altijd wel wat kan vinden. Die oversized blouse wil ik het liefst gelijk bestellen. Loavies is ook een erg complete webshop, zo heb je er alle soorten kleding die je kan bedenken, schoenen, accessoires en zelfs beauty en home producten. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Ken jij nog toffe webshops?


Uitgelichte foto van dit artikel is eigendom van Gutsgusto.com

 

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “3 toffe webshops

  1. Ik ben niet heel erg van de webshops, koop liever in het echt. Komt voornamelijk doordat ik bang ben dat artikelen tegenvallen of dat ze niet zullen passen. Ga ik net zo lief naar de winkel, dan weet ik dat meteen!

  2. Ondanks dat ik het heerlijk vind om rond te struinen op webshops, koop ik mijn kleding toch liever ‘in het echhie’. Ik vind het heerlijk om winkel in en uit te kunnen gaan, en lekker van alles en nog wat te passen. Ik hou daar echt van 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *