Unboxing #1 | Juli 2015

Hi! Ik vind het altijd erg leuk om andermans aankopen te zien, om zo weer nieuwe dingen te leren kennen en om misschien zelf ook wel eens wat te kopen in die winkel. Aangezien ik graag spullen op het internet bestel, leek het me leuk om een maandelijks artikel te hebben waarin ik laat zien wat ik de afgelopen maand binnen heb gekregen. Ben je benieuwd? Kijk snel verder!

Ik begin met het horloge wat jullie hierboven zien. Deze kreeg ik begin Juli binnen en is besteld op eBay, voor een eurotje of twee. Met eBay is het altijd even afwachten wat je binnenkrijgt en voor die twee euro vind ik hem helemaal prima. Ik bestelde hem hier. Hij heeft er ongeveer twee weken over gedaan om bij mij op de deurmat te belanden.

sportbroekje

H&M heeft sale én ze hadden een kortingscode zodat je geen verzendkosten hoefde te betalen, dus moest ik natuurlijk wel een bestelling plaatsen. Ik kocht onder andere dit leuke sportbroekje voor €8 en daarnaast nog een nachthemd en een simpel zwart bikinibroekje. Ik had eigenlijk alleen een nieuw nachthemd nodig, maar toch vond ik het sportbroekje zo tof dat ik deze ook mee moest bestellen. En een bikinibroekje is nooit weg.

Op 21 juli kreeg ik een mailtje van Eva van My Merry Morning. Ik had de winactie ter ere van haar één jarig blog bestaan gewonnen! Ik win eigenlijk nooit winacties, dus ik was zo blij als een kind, haha. Er zat ook nog een kinderbueno bij, maar die is (nadat de chocola in de koelkast wat gestold was) gelijk naar binnen gewerkt. Niet goed voor de calorietjes dit! Heel erg bedankt Eva, erg leuk :).

sophisticated

Ik had 23 juli een bestelling geplaatst bij sans-online en de 25e kreeg ik dit binnen. Ik bestelde onder andere deze superleuke trui, benieuwd wat ik nog meer bestelde? Je leest het hier.

cattierparis

Alsof één winactie winnen nog niet genoeg was, kreeg ik op 27 juli een mailtje van Crystal van Crystaliciousss. Ik had meegedaan met haar winactie en een reissetje van Cattier-Paris gewonnen! Bedankt Crystal en Cattier.

Dit waren mijn pakketjes van de afgelopen maand, heb jij nog leuke dingen binnengehad?

P.S. Het is de bedoeling om dit artikel voortaan aan het begin van de maand te plaatsen, maar vanwege mijn vakantie is dit allemaal wat anders gelopen. 

Gerelateerde blogposts

33 gedachten over “Unboxing #1 | Juli 2015

  1. dat is inderdaad een prima horloge voor 2 euro haha! 🙂 En trui vind ik ook heel leuk! En ik ben blij dat je mijn pakketje zo leuk vind ! En ook tof dat je me getagd hebt op je blog en instagram ~

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *