Unboxing 2 | Augustus 2015

Hi! Deze maand heb ik weer wat leuke pakketjes binnen gekregen, die ik met alle liefde aan jullie ga showen. Ik kreeg onder andere twee pakketjes met kleding binnen en een super leuke bikini!

winactie

Op 12 augustus kreeg ik deze prachtige Pieces ketting binnen. Deze had ik besteld om aan één van jullie weg te geven. Inmiddels is het pakketje ontvangen door Jacqueline.

hmbestelling

En de dag erna kreeg ik mijn pakketje van H&M binnen. Het was eigenlijk een mega bestelling uit de sale, maar veel viel tegen. Uiteindelijk zijn deze twee crop tops en het rokje overgebleven!

verpakking

Op 18 augustus kwam er een heel tof pakketje binnen van GSMpunt. Niet alleen de inhoud was tof, maar ik vond het ook vooral heel stoer dat de URL van mijn blog boven mijn adres stond. Dat is toch cool? Heb jij de review al gelezen?

outfit2

Maar dit was niet het enige dat die dag binnenkwam. Wat een mazzel hè, twee pakketjes op één dag? Dankzij Femke mocht ik kleren uitzoeken van Sans-Online. Super leuk Femke, bedankt! Ik bestelde onder andere de top die je op deze foto ziet.

bikini

Ik lig graag in het zonnetje, maar je blijft dan altijd de streepjes van je bikini zien. Jammer! Dus kocht ik deze bikini, die op 21 augustus binnenkwam, waarbij je de bandjes eraf kunt halen. Ik vind ‘m erg leuk en hij zit goed! Helaas niet ’the real deal’ en dat zie je ook wel, maar ik ben toch tevreden. Ik bestelde hem hier op eBay.

Ik heb deze maand nog meer dingen binnengekregen, maar dan werd het zo’n lange post. Ik heb de hoogtepuntjes eruit gepakt!

Heb jij nog wat leuks binnengekregen afgelopen maand?

Gerelateerde blogposts

24 gedachten over “Unboxing 2 | Augustus 2015

  1. Leuke spullen! Die speaker heb ik ook maar dan in het zwart/oranje..zo fijn! Ik hang die altijd aan de binnenkant van mijn douche als ik ga douchen haha, zo lekker met een muziekje erbij :-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *