Unboxing #3 | September 2015

Ja hoor, daar is ‘ie weer! Unboxing numero drie alweer, dit keer van de maand september. Unboxing is een maandelijkse blogpost waarin ik laat zien wat voor pakketjes ik heb binnengekregen. Deze maand was het wat rustig, maar toch heb ik wel wat leuke dingen binnengekregen. Ben je benieuwd?

bodyenfit

Op 3 september kwam het eerste pakketje van de maand binnen, namelijk een pakketje van de Body en Fitshop. Ik had er nog nooit besteld en bij het zien van de ‘shakebekers’ van deze winkel denk ik ook alleen aan bodybuilders. Maar, ik zag er dus een goedkope sporttas! En die had ik nou net nodig. Ik kocht ook nog een aparte pindakaas, die ik nog niet geproefd heb, en cacaopoeder. Met de cacaopoeder maak ik chocomel, yum!

powerbank1

Na een hoop gedoe kwam op 10 september mijn nieuwe telefoon binnen. Jullie hadden misschien op Instagram al gezien dat ik een nieuwe telefoon had, maar dat was dus drama. Inmiddels heb ik dus wéér een nieuwe (en van die andere mijn geld terug!) en ik ben er helemaal tevreden mee. Het is de Sony Xperia Z3 Compact aangeschaft bij de Phonehouse.

asics

Op 26 september kreeg ik mijn nieuwe Asics binnen! Ik bestelde ze voor maar 6 euro, daar schreef ik hier nog een artikel over. Ik had eerst een maatje te groot, aangezien ik op internet las dat ‘ie klein zou vallen, maar inmiddels heb ik de juiste maat. Helemaal happy met deze nieuwe schoenen!

evenodd

Op 30 september kreeg ik een nieuwe sportlegging binnen, die super goed van pas komt aangezien mijn vorige is gescheurd. Jep, hij is gewoon letterlijk gescheurd. Ik kocht hem (hier) met een Zalando cadeaubon die ik gespaard had, zo was de legging die eigenlijk €20 kostte helemaal gratis. Hij is van Even & Odd. Ik heb ‘m uiteraard al getest en het is best een prima legging. Hij valt wel wat groot vind ik, of ik ben gewoon gewend om erg strakke sportleggings te dragen. Én hij trekt pluisjes snel aan, da’s ook wel een beetje jammer. Maar voor de rest is het zeker een fijne sportlegging.

laadkabels

Op 1 oktober (oeps, één dag in de volgende maand!) kwam deze powerbank binnen die ik mocht testen van telefoonhoesjesstore. Jij kunt binnenkort ook zo’n powerbank hebben, je kunt hem namelijk winnen! Check het artikel hier.

Jammer dat de telefoon prijzig was, anders had ik een goedkoop maandje! Aangezien de schoenen mij bijna niks hebben gekost en de legging me helemaal niks kostte. Voor de rest heb ik gewoon niks binnen gekregen, laten we hopen dat ik in oktober weer wat meer kan showen ;).

Heb jij leuke pakketjes binnengekregen?

Gerelateerde blogposts

14 gedachten over “Unboxing #3 | September 2015

  1. Ik heb deze maand alleen boeken besteld, dus die kwamen binnen. Ik had ook nog een hondenspeeltje voor Bono gewonnen van Bol.com! Ik ben trouwens ook echt toe aan een nieuwe telefoon..

    x

  2. Oeh die pindakaas lijkt mij lekker. Ik heb zelf in het verleden ook weleens wat besteld bij de BenF shop, ik was de shop helemaal vergeten en ik gooi straks maar wat potten pindakaas in mijn mandje.

  3. Afgelopen maand redelijk veel pakketjes binnengekregen van supplementen webshops, zoals Body en Fitshop en XXL Nutrition. Allemaal voor de reviews die ik erover schrijf voor mijn website.. dus best leuk om al die pakketjes binnen te krijgen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *