Hi! Ik ben een echt serie-mens. Ik hou van series. En dan vooral als ik een serie ontdek als er al veel seizoenen van zijn, heeeeerlijk! Ik ben dan echt zo’n obsessief persoon die een seizoen per dag bekijkt. Oké, dat is wat overdreven, maar ik kan best wat afleveringen op een dag afgaan. Ik heb voor jullie dan ook series op een rijtje gezet waar al lekker veel afleveringen van zijn, dat is genieten jongens!

♥ Deze serie staat écht op nummer één bij mij. Ik overdrijf niet, want wat heb ik genoten van deze serie. En dan heb ik het over de serie Arrow. Toen iemand me vertelde waar het over ging, dacht ik ‘mwah’. Maar toen ging ik hem kijken en al snel was die ‘mwah’ gedachte heel ver weg. De serie gaat over Oliver Queen, een rijkeluiskind die in een shipbreuk overleden zou zijn. Dit is echter niet zo, na vijf jaar ‘dood’ te zijn geweest komt ‘ie terug. Maar niet zonder missie. Zijn vader heeft hem een lijst met namen gegeven, van mensen die zijn stad verwoest zouden hebben. Oliver wil wraak op deze mensen en gaat met zijn pijl en boog in actie. Er zijn steeds zulke geweldige twists in de serie, hij wordt echt nooit saai. Daarbij heeft Oliver ook nog eens een liefdesleven, die je echt niet wilt missen, want hij ziet er verdomd goed uit. Ik zou willen dat ik nog twintig seizoenen te gaan had, maar helaas. Er komt wel een nieuw seizoen, ik geloof in oktober.

♥ Na de summer finale weet ik niet zo zeker meer of ik deze wel in mijn lijstje wil zetten. Maar aangezien ik deze serie altijd zo fantastisch vond en elke keer niet kon wachten tot de volgende aflevering, zet ik hem er toch maar bij. Ik heb het over de welbekende serie Pretty Little Liars. Ik denk niet dat ik nog hoef te vertellen waar het over gaat. Het is in ieder geval een super spannende zoektocht naar een stalker genaamd ‘A’. Helaas vond ik de summer finale zó tegenvallen, dat ik me bedrogen voel de afgelopen seizoenen. Zijn er hier Pretty Little Liars fans die het met me eens zijn? Ik vond het zo’n teleurstelling.

♥ Op nummertje drie heb ik een combi van series. Deze kijk ik namelijk niet diehard, maar kijk ik als ik ze tegenkom op tv. Doordeweeks zijn ze na 6en te zien op Veronica. The big bang theory, According to Jim en Two and a half man. Fantastische series vind ik dat. Lekker luchtige series waar ik graag naar kijk als ik mijn eten wegpeuzel. Eigenlijk heb ik nog nooit de series op mijn laptop gekeken, ik vind het geen series die je echt hoeft te volgen.

Maaaaar dit zijn natuurlijk niet alle series die ik volg. Mocht je interesse hebben, heb ik nog een lijstje met series waar ik geen stuk over ga schrijven (anders wordt het een erg lange post), maar die ik wel erg leuk vind.

– Glee. Helaas gestopt, maar genoeg materiaal om terug te kijken.
– Two broke girls
– Awkward
– Faking it
New girl
Degrassi the next generation

Dikke, dikke like voor deze series.

REVIEW | Sinful Colors - 1435 Blue Crushin
[VERLOPEN] Win deze Pieces ketting!