Voor welke series mag je mij wakker maken?

Hi! Ik ben een echt serie-mens. Ik hou van series. En dan vooral als ik een serie ontdek als er al veel seizoenen van zijn, heeeeerlijk! Ik ben dan echt zo’n obsessief persoon die een seizoen per dag bekijkt. Oké, dat is wat overdreven, maar ik kan best wat afleveringen op een dag afgaan. Ik heb voor jullie dan ook series op een rijtje gezet waar al lekker veel afleveringen van zijn, dat is genieten jongens!

♥ Deze serie staat écht op nummer één bij mij. Ik overdrijf niet, want wat heb ik genoten van deze serie. En dan heb ik het over de serie Arrow. Toen iemand me vertelde waar het over ging, dacht ik ‘mwah’. Maar toen ging ik hem kijken en al snel was die ‘mwah’ gedachte heel ver weg. De serie gaat over Oliver Queen, een rijkeluiskind die in een shipbreuk overleden zou zijn. Dit is echter niet zo, na vijf jaar ‘dood’ te zijn geweest komt ‘ie terug. Maar niet zonder missie. Zijn vader heeft hem een lijst met namen gegeven, van mensen die zijn stad verwoest zouden hebben. Oliver wil wraak op deze mensen en gaat met zijn pijl en boog in actie. Er zijn steeds zulke geweldige twists in de serie, hij wordt echt nooit saai. Daarbij heeft Oliver ook nog eens een liefdesleven, die je echt niet wilt missen, want hij ziet er verdomd goed uit. Ik zou willen dat ik nog twintig seizoenen te gaan had, maar helaas. Er komt wel een nieuw seizoen, ik geloof in oktober.

♥ Na de summer finale weet ik niet zo zeker meer of ik deze wel in mijn lijstje wil zetten. Maar aangezien ik deze serie altijd zo fantastisch vond en elke keer niet kon wachten tot de volgende aflevering, zet ik hem er toch maar bij. Ik heb het over de welbekende serie Pretty Little Liars. Ik denk niet dat ik nog hoef te vertellen waar het over gaat. Het is in ieder geval een super spannende zoektocht naar een stalker genaamd ‘A’. Helaas vond ik de summer finale zó tegenvallen, dat ik me bedrogen voel de afgelopen seizoenen. Zijn er hier Pretty Little Liars fans die het met me eens zijn? Ik vond het zo’n teleurstelling.

♥ Op nummertje drie heb ik een combi van series. Deze kijk ik namelijk niet diehard, maar kijk ik als ik ze tegenkom op tv. Doordeweeks zijn ze na 6en te zien op Veronica. The big bang theory, According to Jim en Two and a half man. Fantastische series vind ik dat. Lekker luchtige series waar ik graag naar kijk als ik mijn eten wegpeuzel. Eigenlijk heb ik nog nooit de series op mijn laptop gekeken, ik vind het geen series die je echt hoeft te volgen.

Maaaaar dit zijn natuurlijk niet alle series die ik volg. Mocht je interesse hebben, heb ik nog een lijstje met series waar ik geen stuk over ga schrijven (anders wordt het een erg lange post), maar die ik wel erg leuk vind.

– Glee. Helaas gestopt, maar genoeg materiaal om terug te kijken.
– Two broke girls
– Awkward
– Faking it
New girl
Degrassi the next generation

Dikke, dikke like voor deze series.

Gerelateerde blogposts

39 gedachten over “Voor welke series mag je mij wakker maken?

 1. Oké, ik moet echt gaan beginnen aan Arrow (and thank you later ;-)! PLL was voor mij zo verslavend haha, maarja dat is zo’n beetje elke serie. Heb je The Walking Dead nou al gezien?! Die is zooooooooo goed!

 2. Aaah ik was ook echt zo gek op PLL, maar na da vage seizoen met Ravenswood was ik eigenlijk een beetje afgehaakt. Ik ben nu in seizoen 6 begonnen (zonder de andere seizoenen te kijken hihi) omdat ik toch wel wil weten wie A is (maar het valt dus toch tegen..)(oh en soms doet het kijken naar de serie een beetje pijn, omdat het zo slecht is.). The Big Bang Theory vond ik ook altijd een super vrolijke en leuke serie.

  1. Met ravenswood was inderdaad super vaag, daar hadden ze zelfs een aparte serie bij gemaakt. Die na 1 seizoen ook weer gestopt was :’). Ik wilde ook zooo graag weten wie A was, maar nu wil ik dat ik het terug kan draaien haha!

 3. Ik heb PLL niet gezien (alleen seizoen 1) maar ik las gisteren overal op internet over de seizoens finale en hoe erg die tegenviel idd. Jammer als je zo lang naar iets toe werkt en het zo in het water valt. Ik heb verder Glee en awkward gezien. Allebei vond ik die super leuk! Ik ben nu zelf Gossip Girl aan het kijken voor de 2e keer (hihi) en ik ga hierna denk ik kijken wat het nieuwe serie seizoen gaat bieden en af en toe SATC kijken 🙂

  1. Je leest het inderdaad overal dat ‘ie tegenviel, zo jammer! Gossip Girl moet ik ook nog steeds aan beginnen, daar heb ik gewoon nog geen enkele aflevering van gezien. Erg hè?

 4. Ik ben echt teleurgesteld door het einde van PLL. Ik zag iedereen zo hard aankomen dat ik gewoon dacht dat dit een grap was. En wat moet het einde voorstellen????

 5. Arrow is zo fantastisch. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Wat PLL betreft, heb ik zes jaar lang als een ’trouwe hond’ meegekeken naar die serie. Maar de finale? Écht tegenvallen. Dus ik weet niet echt of ik volgend jaar nog zal kijken. Wat ik ook een enorm leuke serie vind is Orange Is The New Black & Game of Thrones! (:

 6. Leuk lijstje! Ik ben echt een beetje obsessed met series, ik kijk er misschien iets teveel. Ik heb er al zo’n stuk of 40 bekeken en volg er tijdens het jaar nog zo’n 12 actief.. Momenteel kijk ik Sons of Anarchy!

 7. Een leuk lijstje! Ik ben net begonnen aan Pretty Little Liars, en het is echt wel verslavend 🙂 Pas gedaan met Orange Is The New Black en House of Cards, twee van mijn lievelingsreeksen van de afgelopen jaren!

 8. Ik ben het helemaal met je eens! Ik vond de finale van PLL ook vies tegen vallen. Paste helemaal niet bij de rest van de serie en als er nog een seizoen komt weet ik niet of ik nog wil kijken.

 9. Arrow wil ik al een tijdje kijken, maar ben er nog steeds niet aan toegekomen.
  Ik ben zoo enthousiast voor seizoen 6 van the Walking Dead!! Daarvoor kan je mij echt wakkermaken, haha.

 10. Ja, Pretty Little Liars! Kijk ik ook graag. Alleen het stomme is is dat ik nog maar bij seizoen 3 ben, maar dat is dus al weer wie A is vanwege de Summer finale :/. Glee was ook altijd mijn favoriet. Heb alle dvd boxen thuis liggen en kijk ze graag opnieuw. Een echte feel good serie!

 11. Oooo, Oliver van Arrow is echt te sexy! En PLL is ook mijn favoriet, zit iedere week weer met smart te wachten op een nieuwe aflevering (moeten nu alleen weer een tijdje wachten 🙁 )
  Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *