Vraag maar raak!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het de afgelopen dagen wat rustig op mijn blog. Vanwege de tentamenweek heb ik helaas niet zoveel tijd om leuke artikels te tikken. Gelukkig had ik in de vakantie wel wat vooruit gewerkt, maar ook dat is op een gegeven moment op. Sorry daarvoor!

Het leek me leuk om een Q&A te houden, waar jullie mij vragen mogen stellen. Dit kan van alles zijn, over mijzelf of over het bloggen. Je kan me natuurlijk ook vragen of ik ergens een artikel over wil maken, vind ik juist leuk! Vervolgens zal ik jullie vragen (uiteraard na de tentamenweek) beantwoorden in een artikel. Ik heb overigens al eens eerder een Q&A gehouden, deze kun je hier lezen.

Ik heb wat populaire artikelen op een rijtje gezet, zodat er altijd wat te lezen valt:

Het belang van SEO
12x de leukste truien onder de €30
10x zoekmachineproblemen – Mylou to the rescue

Voor nu duik ik weer in de boeken, vanaf donderdag heb ik weer alle tijd om te bloggen!

De prachtige foto bovenaan dit artikel komt van Natasha Vasiljeva, via de website Unsplash.

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Vraag maar raak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *