[VERLOPEN] WIN 2x Tropilex hangmat of hangstoel

Zoals ik al eerder heb verteld, kan ik niet wachten tot het zomer is. De kou ben ik echt beu, geef mij het lekkere warme zonnetje maar! Om het zomergevoel een beetje op te wekken, heb ik een super toffe winactie voor jullie in petto. Ik mag namelijk twee hangmatten of hangstoelen weggeven van Tropilex! Hoe gaaf is dat?

Hangmatgigant verkoopt hangmatten en hangstoelen van (onder andere) het merk Tropilex. Tropilex is een combinatie van tropisch en relaxen. Tropisch relaxen dus! En dat is inderdaad precies wat in me opkomt als ik aan een hangmat denk. Ik zie mezelf al in een hangmat liggen, tussen de palmbomen in Hawaii. En dit gevoel mag ik dus aan twee van jullie doorgeven. Oké, helaas zonder Hawaii en zonder palmbomen, maar met een beetje fantasie moet dit vast wel goed komen.

tropilex

De meeste hangmatten van Tropilex zijn vrolijk gekleurd en veel van deze hangmatten hebben leuke franjes aan de zijkant. Er zijn er ook zonder franjes, maar ik zou het wel weten ;). Kijk bijvoorbeeld naar de ‘Hangmat ‘Grenada’ Orient‘, hoe leuk is deze hangmat?

Vertel, Mylou, hoe kan ik winnen?
Leuk dat je het vraagt! Om kans te maken op zo’n toffe hangmat of hangstoel vraag ik maar één ding. Neem een kijkje in het Tropilex assortiment en laat in een reactie weten welke Tropilex hangmat of hangstoel jij zou willen. That’s all! Ik ben erg benieuwd welke jij zou kiezen.

Je kunt natuurlijk ook meedoen voor een vriendin, voor je schoonvader of voor die buurman die je altijd uit de brand helpt.

Meedoen kan als je een adres hebt in Nederland of België. Deze winactie duurt tot en met 13 maart, op 14 maart stuur ik de twee winnaars een mailtje.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex.

De winactie is afgelopen, de winnaars zijn Annouska en Nathalie.

Gerelateerde blogposts

26 gedachten over “[VERLOPEN] WIN 2x Tropilex hangmat of hangstoel

 1. Ohh ik zou heel graag een hangmat in de tuin willen. Laat de zomer maar beginnen, boekje erbij, drankje erbij.. Heerlijk! Ik heb op de site gekeken maar mijn oog viel meteen op de Grenada orient. Die kleurtjes zijn zo lekker vrolijk, doet mij denken aan curaçao!

 2. Wat een super leuke winactie! Ik doe mee voor mijn ouders. Zij hebben een grotere tuin dan wij (wij kunnen net 3 planten potjes kwijt). Ik ga voor de hangmat “Dominica” Fire, die ziet er zo vrolijk uit 😀
  Zo kan mijn moeder lekker van de zon genieten deze zomer (dus even hand duimen!!)

 3. Superleuke hangmatten en -stoelen zeg, daarvan krijg ik ook zin in de zomer! Ik ga deze zomer verhuizen naar een appartement en zo hangstoel zou superleuk staan (eh, hangen) op mijn balkon! 😀 De hangstoel Tropical lounge Lychee is mijn favoriet!

 4. Aah super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn vriend (Mitchell), zijn kamer wordt verbouwd en hij krijgt voor het eerst de grootste slaapkamer van het huis. De hangstoel zou er perfect bij passen, bij zijn nieuwe kamer en natuurlijk een leuke verassing :). De Hangstoel ‘Tropical’ Lounge Natura is de perfecte fit voor hem.

 5. Ik wil al jaren een hangmat, maar ik had er geen ruimte voor. Over een paar weken ga ik verhuizen en heb ik eindelijk een tuin waar ik er een op kan hangen. De Martinique ocean zou er prachtig staan!

 6. Wat een toffe winactie! Ik zou heel graag de hangstoel Trinidad Cult winnen! dehttp://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-trinidad-cult
  We hebben maar een mini tuintje en door zware rugklachten kan ik niet langer dan 10 min. op een bistrostoeltje ed zitten. Ik realiseer me nu dat zo’n hangstoel belachelijk weinig plek in neemt dus die zou net mooi onder het afdakje kunnen zodat ik ook in de lente of zomer lekker comfi buiten kan zitten 😉
  En mijn kat ook!

 7. Hi Mylou,

  Wat een leuk artikel, ik krijg meteen zin in de zomer! Ik vind de hangmat “Grenada” earth heeeel mooi. Leuke site hebben ze zeg! xxx

 8. Wat een onwijs leuke actie!

  Moeilijk kiezen hoor elk kleurtje/model heeft wel iets gaafs! Als ik dan toch moet kiezen zou ik voor de Hangstoel ‘Tropical’ Lounge Lychee gaan!

  Wij gaan binnekort verhuizen en hebben we eindelijk de ruimte! Heerlijk om even weg te dromen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte! Sinds kort ook mama van 2 prachtige jongens dus om af en toe even te relaxen kan ik wel gebruiken hihi. Ik denk zelfs dat de jongens het ook heerlijk vinden om bij me te zitten/liggen in de hangstoel !

 9. Super leuke winactie!
  Ik kies voor een hangstoel omdat ik denk dat dat lekkerder is voor mijn ouders! Welkoms cadeau als ik weer thuis ben haha.
  En ik kies voor: ‘Trinidad’ pine.

 10. Oh wat een onwijs vette en vooral originele winactie. Ik zou graag in de Hangmat ‘Tortuga’ Izmir willen liggen, en omdat de overige accessoires er niet bij zitten weet ik meteen wat ik voor mijn 30e verjaardag zou vragen 😀

 11. WAUWIE!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaa ik wil dolgraag zo'n te gekke en waanzinnig leuke hangstoel willen winnen! (ik ga zeker te weten voor de "Tropical Lounge Natura" WAUW!dat wordt nog een genieten in mijn eigen tuintje.. wat een LUXE! Kijk er nu al naar uit 😀 super SPANNEND! Let the summer begin!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 12. Wat ontzettend gaaf dat je dit mag weggeven! Mijn vriend en ik zijn aan het sparen voor een reis naar Zuid-Amerika. Ik zou hem graag willen verrassen met zo’n leuke reishangmat (Colibri). De blauwe vind ik het mooist, maar de andere vind ik ook heel leuk!

 13. Ik vind de hangmat genaamd grenada fire echt geweldig! Ook de Hangmat ‘Orquidea’ Lagoon is super leuk!! Ik houd ontzettend veel van buiten zijn, maar omdat wij geen tuinset of iets anders wat daar op lijkt, is het veel onhandiger om even buiten iets te lezen. Een hangmat zou voor mij echt geweldig zijn!! En gelijk handig voor mijn ouders & zusjes . Geeft me gelijk een zomers gevoel!! Echt een superleuke winactie ♥ Ik hoop echt dat ik iets win!!! Hier is het linkje van de grenada fire hangmat: http://www.hangmatgigant.nl/hangmat-grenada-fire en die van de ‘Orquidea’ Lagoon: http://www.hangmatgigant.nl/hangmat-orquidea-lagoon. Ik hoop echt dat ik deze zomer veel buiten kan zijn met z’n hangmat!

 14. Ohh wat een prijs, wat is dit chill,
  een ‘Brasil’ cappuccino hangstoel dat is wat ik wil!
  Na een drukke dag slinger ik ‘m aan een tak,
  en heb ik aan de rest écht even lak.
  Niemand maakt me meer wat, schommelend in mijn stoel,
  ik stress ‘m niet, ben helemaal cool.
  Zo laad ik mij op, zo word ik weer zen,
  ja dat is het helemaal voor deze theblognextdoor-fan.
  Met haar blog erbij, mooier wordt het leven niet,
  mijn ultieme rustmoment, waar ik zo van geniet.

 15. Wat een hoop keuze dat had ik niet verwacht zeg! Ik ga voor de hangstoel Bermuda Sunny!
  Omdat voor een grote hangmat we geen plek hebben in de tuin of in huis maar voor deze Sunny hangstoel weet ik gelijk al een plekje waar in de ochtend het zonnetje al schijnt, lijkt me heerlijk om al hangend in wakker te worden !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *