tropilex hangmat - lifestyle blog

Zoals ik al eerder heb verteld, kan ik niet wachten tot het zomer is. De kou ben ik echt beu, geef mij het lekkere warme zonnetje maar! Om het zomergevoel een beetje op te wekken, heb ik een super toffe winactie voor jullie in petto. Ik mag namelijk twee hangmatten of hangstoelen weggeven van Tropilex! Hoe gaaf is dat?

Hangmatgigant verkoopt hangmatten en hangstoelen van (onder andere) het merk Tropilex. Tropilex is een combinatie van tropisch en relaxen. Tropisch relaxen dus! En dat is inderdaad precies wat in me opkomt als ik aan een hangmat denk. Ik zie mezelf al in een hangmat liggen, tussen de palmbomen in Hawaii. En dit gevoel mag ik dus aan twee van jullie doorgeven. Oké, helaas zonder Hawaii en zonder palmbomen, maar met een beetje fantasie moet dit vast wel goed komen.

tropilex

De meeste hangmatten van Tropilex zijn vrolijk gekleurd en veel van deze hangmatten hebben leuke franjes aan de zijkant. Er zijn er ook zonder franjes, maar ik zou het wel weten ;). Kijk bijvoorbeeld naar de ‘Hangmat ‘Grenada’ Orient‘, hoe leuk is deze hangmat?

Vertel, Mylou, hoe kan ik winnen?
Leuk dat je het vraagt! Om kans te maken op zo’n toffe hangmat of hangstoel vraag ik maar één ding. Neem een kijkje in het Tropilex assortiment en laat in een reactie weten welke Tropilex hangmat of hangstoel jij zou willen. That’s all! Ik ben erg benieuwd welke jij zou kiezen.

Je kunt natuurlijk ook meedoen voor een vriendin, voor je schoonvader of voor die buurman die je altijd uit de brand helpt.

Meedoen kan als je een adres hebt in Nederland of België. Deze winactie duurt tot en met 13 maart, op 14 maart stuur ik de twee winnaars een mailtje.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex.

De winactie is afgelopen, de winnaars zijn Annouska en Nathalie.

Sharing is caring #8
Best gelezen blogposts - februari 2016