Anna sieraad

[VERLOPEN] WIN | Armbandje van ANNA’sieraad

Het is altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken, zo vond ik het ook erg leuk om een mailtje te ontvangen van Belinda van ANNA’sieraad. Een webshop met sieraden handgemaakt door Belinda zelf. De sieraden zien er allemaal erg mooi uit, het bovenstaande armbandje heb ik mogen ontvangen van ANNA’sieraad. Vandaag vertel ik jullie graag alles over deze webshop én ik heb een leuke verrassing voor jullie!

Over ANNA’sieraad
In de mail die ik ontving van Belinda stond een heel mooi verhaal over de naam van ANNA’sieraad. “Anna is de naam van een prachtige, sterke, liefdevolle vrouw met een warm hart: mijn oma.” Hoe mooi is dat? De sieraden staan voor mooie herinneringen en kracht. Volgens Belinda koop je een stukje liefde, dat door haar gemaakt is, speciaal voor jou.

ANNA'sieraad / ANNA sieraad / annasieraad.nl

Ik ontving het armbandje in een stevige bubbeltjes envelop. Hierin zat deze mooie envelop, die me gelijk een soort vintage-achtig gevoel geeft. Erg leuk gedaan! In deze envelop zaten dan weer twee kleine pakketjes, met hierin de armbandjes. Twee pakketjes inderdaad, want ik mag er één aan jullie weggeven! Hoe cool?

ANNA'sieraad / ANNA sieraad / annasieraad.nl

Ik mocht een sieraad uitzoeken en ik heb gekozen voor dit mooie armbandje. Ik hou van simpel, dus dit armbandje past echt perfect bij mij. Ik heb er hier nu twee liggen, da’s dus één teveel. Jij maakt dus kans op dit prachtige armbandje, handgemaakt door ANNA’sieraad! Het enige dat ik je vraag om te doen is mij te volgen via Bloglovin’, dit kan via je Bloglovin’ account en als je dit niet hebt via de e-mail. Via de e-mail dien je het nog wel even te bevestigen.

Follow

Om je te kunnen bereiken heb ik natuurlijk wel je e-mail adres nodig, dus vraag ik je ook om een reactie onder deze post achter te laten. Je e-mail adres kun je in het daarvoor bestemde vakje plaatsen, dus niet in het reactieveld, zo blijft je e-mail adres netjes verborgen voor de buitenwereld. Je kunt meedoen tot en met 29 december, de dag erna stuur ik de winnares een mailtje zodat het sieraad zo snel mogelijk op de post kan.

Meedoen kan in Nederland en België.
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met ANNA’sieraad.

Gerelateerde blogposts

27 gedachten over “[VERLOPEN] WIN | Armbandje van ANNA’sieraad

  1. Die is mooi, heel subtiel, dus dagelijks te dragen bij elke outfit! Ik doe heel graag mee. Ik was al volger, dus heb alleen even gesaved. Fijne Kerstdagen!!!

  2. Wow, wat een mooie kans. Wat een prachtige armband. Een sieraad die bij elke outfit zal passen, echt een beauty , die ik vol trots zou dragen ! Ik maak graag kans. Ik zal helemaal in de wolken zijn als ik de winnares mag zijn . Bedankt voor de kans. Ik volg je op bloglovin. Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2016 !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *