[VERLOPEN] Win deze Pieces ketting!

Hi! Toen ik afgelopen vrijdag zag dat ik de 100 Bloglovin’ volgers bereikt had was ik natuurlijk door het dolle heen. Ik wist dat ik jullie hiervoor wilde bedanken, maar ik wist nog niet hoe. Totdat ik deze Pieces ketting tegenkwam. Ik heb ‘m gelijk besteld en jij kunt hem winnen!

Hoe maak je kans op deze beauty?
Het enige wat je hoeft te doen is mijn blog te volgen via Bloglovin‘ en onder deze post te reageren dat je meedoet. That’s it! Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt via Facebook en Instagram, maar dit is niet verplicht.

Deze winactie geldt alleen in Nederland. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 augustus. De 22e krijgt de winnaar van mij een mailtje.

P.S. Heb je geen Bloglovin’? Dan mag je me volgen op een ander kanaal (Facebook of Instagram), laat dit wel even weten in je reactie.

De winnaar is geworden: Jacqueline. Gefeliciteerd!

 

Gerelateerde blogposts

47 gedachten over “[VERLOPEN] Win deze Pieces ketting!

  1. Gefeliciteerd met het behalen van je 100 volgers! – ik doe natuurlijk graag mee, ben dol op statement kettingen <3 Ik volgde je al dus helaas geen extra volger 😀

  2. Oeh wauw, leuke winactie! Ik kan niet meedoen, aangezien ik (jammer genoeg) niet in Nederland woon. Maar ik ben wel héél benieuwd wie hem gaat winnen en wens de deelnemers veel succes toe! Echt superleuk hihi. Liefs, Xx

  3. Woehoeee gefeliciteerd met het behalen van de 100!! Ik ben al volger van je blog, maar heb helaas geen bloglovin, dus ik ga je even op facebook liken 🙂

  4. Oh wauw zo veel zo snel al! Superknap! Ik ben niet zo van de kettingen dus ik weet zeker dat je er iemand anders heel blij mee kunt maken. Ik wilde gewoon even mijn bewondering voor je uitspreken 🙂

  5. Gefeliciteerd met al je volgers, echt wow! Ook echt heel leuk dat je een winactie doe, en ik doe natuurlijk graag mee 🙂 Want hij is echt heel mooi. Liefs, Jonne

  6. Super, gefeliciteerd met zo veel volgers! Altijd leuk als je artikelen gewaardeerd worden door anderen. En wat ga je een leuke ketting verloten! Ik doe graag mee om kans te maken 🙂 Ik volg je via Bloglovin’en Instagram.

  7. Gefeliciteerd Met 100 volgers! Dat er maar veel fans bij mogen komen. Ik zou graag mijn dochter Martine blij maken met deze prachtige ketting! Succes verder met je blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *