Hi! Toen ik afgelopen vrijdag zag dat ik de 100 Bloglovin’ volgers bereikt had was ik natuurlijk door het dolle heen. Ik wist dat ik jullie hiervoor wilde bedanken, maar ik wist nog niet hoe. Totdat ik deze Pieces ketting tegenkwam. Ik heb ‘m gelijk besteld en jij kunt hem winnen!

Hoe maak je kans op deze beauty?
Het enige wat je hoeft te doen is mijn blog te volgen via Bloglovin‘ en onder deze post te reageren dat je meedoet. That’s it! Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij volgt via Facebook en Instagram, maar dit is niet verplicht.

Deze winactie geldt alleen in Nederland. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 augustus. De 22e krijgt de winnaar van mij een mailtje.

P.S. Heb je geen Bloglovin’? Dan mag je me volgen op een ander kanaal (Facebook of Instagram), laat dit wel even weten in je reactie.

De winnaar is geworden: Jacqueline. Gefeliciteerd!

 

Voor welke series mag je mij wakker maken?
READ | LEEF! - Laura Maaskant