WIN: €30 shoptegoed voor telefoonhoesjes

Met de introductie van de smartphones kwam er ook gelijk een andere markt op gang: die van de telefoonhoesjes. En de reden hiervoor was eigenlijk om de smartphone te beschermen. Logisch natuurlijk, want niemand wil dat zijn nieuwe smartphone na een paar dagen al onder de krassen zit. Of erger nog, helemaal kapot is. Maar nu de smartphones niet meer weg te denken zijn uit de huidige maatschappij worden de hoesjes steeds meer als een accessoire gezien.

En ik snap dat maar al te goed. Telefoonhoesjes maken je telefoon gelijk een stuk leuker en vrolijker. Zelf kan ik me echt niet meer indenken dat ik geen hoesje om mijn telefoon zou hebben. Neem bijvoorbeeld (mijn favoriet) de squattende hond. Is die niet fantastisch? Jep, dat bedoel ik dus.

En hoe leuk, ik mag shoptegoed ter waarde van 30 euro weggeven aan één van jullie!

Untitled design (33)

Dit shoptegoed is te besteden bij hoesjes-outlet.nl, waar ook alle hoesjes in dit artikel vandaan komen. Deze webshop heeft onder andere een groot assortiment aan iPhone 5 hoesjes. Hiernaast hebben ze ook nog hoesjes voor de iPhone 6 en voor Samsung en Huawei telefoons. Hoesjes-outlet is druk bezig haar assortiment uit te breiden, dus ik kan niet wachten tot ze ook hoesjes voor mijn telefoon hebben. Naast telefoonhoesjes hebben ze ook nog verschillende accessoires, zoals powerbanks, oplaadkabels en sportarmbanden.

Heb jij al gelijk een aantal toffe hoesjes op het oog? Doe dan vooral mee met de winactie! Bij de winactie kun je dus 30 euro aan shoptegoed winnen bij deze toffe webshop. De winactie loopt, net als de vorige keer, weer via Rafflecopter. Dit vond ik zelf echt ideaal werken.

Het enige dat verplicht is, is het achterlaten van een reactie dat je mee doet. Vergeet niet in de Rafflecopter te vermelden dat je dit hebt gedaan, anders telt het niet. Rafflecopter kiest namelijk uit alle inzendingen een random winnaar. Naast deze verplichte stap zijn er ook nog een aantal optionele stappen om je winkans te vergroten.

a Rafflecopter giveaway

♥ Meedoen kan tot en met 8 mei. Er wordt vervolgens een random winnaar gekozen en die krijgt van mij bericht.
♥ Meedoen kan met een (post)adres in Nederland of België.

Veel succes!

Deze prijs is ter beschikking gesteld door hoesjes-outlet.nl, dit is dus geen zelf aangeschafte voucher.

Gerelateerde blogposts

20 gedachten over “WIN: €30 shoptegoed voor telefoonhoesjes

  1. Leuke acties!! En ik doe graag mee!
    Heb net de Samsung Galaxy s7 Edge binnen gekregen en die staat te springen om een mooi hoesje 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *