marc inbane

Win een MARC INBANE giftset (2x)!

Ook in de koudere dagen een mooi kleurtje zonder er gelijk uit te zien als een wortel? Daar is de natural tanning spray van MARC INBANE voor! En voor de feestdagen heeft MARC INBANE speciale giftsets, waarvan ik er twee mag weggeven. Wil je weten hoe je kans kunt maken op één van de twee giftsets? Lees dan snel verder!

marc inbane

marc inbane

MARC INBANE natural tanning spray giftset

En wat zit er dan precies in die giftset? Natuurlijk ontvang je in de giftset een grote fles van de natural tanning spray (200ml!), maar daarnaast ontvang je ook een powder brush. De powder brush kun je gebruiken voor een extra flawless resultaat.

De natuurlijke bruiningsspray is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en laat geen strepen achter. Je kleurtje blijft zo’n vijf dagen en volgens de doos is één fles voldoende om 60 keer je gezicht, nek en decolleté te kleuren! Één fles voor een heel jaar dus. Kan je volgend jaar een nieuwe giftset voor kerst vragen ;).

Ik heb zelf de MARC INBANE spray al eerder gebruikt en hij maakt zijn beloftes zeker waar. Hoewel ik een andere zelfbruiner niet op mijn gezicht zou durven gebruiken, hoef je bij deze echt niet bang te zijn dat je eruit komt te zien als een wortel.

marc inbane

Winactie

En nu het gedeelte waar je waarschijnlijk voor kwam, de winactie! In samenwerking met MARC INBANE geef ik maar liefst twee giftsets weg. Ik maak dus twee personen blij met deze mooie set. Leuk voor jezelf of om onder de kerstboom te leggen (of om onder de kerstboom te leggen voor jezelf, natuurlijk).

Om kans te maken op één van de twee giftsets vraag ik je om:

Zorg ervoor dat je een geldig e-mail adres invoert in het daarvoor bestemde vakje, ik neem namelijk contact op met de winnaars via de mail.

Mocht je niet zo veel geluk hebben met winacties of de giftset liever gewoon kopen, je kunt hem aanschaffen via de MARC INBANE webshop voor €39,95.

 

Meedoen kan tot en met 30 november, 1 december krijgen de winnaars bericht. Deelnemen kan zowel in Nederland als België.

De sets zijn beschikbaar gesteld door MARC INBANE. 

Gerelateerde blogposts

12 gedachten over “Win een MARC INBANE giftset (2x)!

  1. Oh wauw wat een leuke winactie. Ik ben echt een spookje in de winter, dus ik zou het graag willen proberen. Ik voel me altijd net wat sexier als ik niet helemaal wit ben haha. ❤ Ik volg jullie via insta trouwens. ?

  2. Mooi alternatief voor de zonnehemel. Heb zo’n ding in huis, maar nogal geschrokken van de negatieve berichtgeving. En ik zie nogal bleekjes.

  3. DItalië zouden ik en mijn dochter geweldig vinden. Wij zijn licht van kleur en de zon doet geen goed voor ons! Wij verbranden alleen als wij in de zon zitten! Dit zou voor ons een uitkomst zijn. Dan hebben wij met de feestdagen ook eens een leuk kleurtje? Dus ik doe heel graag mee!

  4. Ik heb deze spray eens gehad, is nu al een geruime tijd op.
    Maar wat een prachtige kleur.
    Ik doe graag mee en volg je via Facebook & Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *