[VERLOPEN] WIN: Kwastenset + brushegg

Ik vind het echt te gek, tof, bijzonder, leuk en gewoon helemaal fantastisch dat jullie mij volgen. Dat jullie mijn artikeltjes lezen, reacties achterlaten en dat er hier en daar wat gedeeld wordt. Daarom heb ik voor jullie een winactie in petto. En wel een hele leuke (al zeg ik het zelf), want je kunt een kwastenset en een brushegg winnen!

Ik heb al eens eerder mijn liefde over deze producten gedeeld (in dit artikel) en ik ben er nog steeds laaiend enthousiast over. Vandaar dat het me leuk leek om deze producten aan één van jullie weg te geven!

De kwasten gebruik ik elke dag, ik gebruik geen andere meer. Maar je kwasten moeten ook schoongemaakt worden, een klusje dat nog wel eens vervelend kan zijn. Niet met de brushegg! Dit leuke ‘eitje’ heeft allemaal ribbels en gekkigheden, waardoor je kwasten gemakkelijk schoon worden. Echt iets dat je moet hebben.

Wat win je nou precies?
♥ Een 10 delige kwastenset
♥ Een lichtblauwe brushegg

Vertel, hoe kan ik winnen?
Voor het eerst werk ik met Rafflecopter. Redelijk nieuw voor mij, dus ik ben benieuwd hoe alles gaat uitpakken. Op deze manier kan ik ook eens met extra stapjes werken (dat vind ik normaal veel te veel gedoe), maar je kunt ook weer gewoon meedoen zonder extra gekke stappen te doen. Alleen dan gaat ’t deze keer via de widget hieronder. De widget kiest vervolgens een random winnaar!

a Rafflecopter giveaway

Meedoen kan als je een postadres in Nederland hebt.

Je kunt meedoen tot en met 30 maart.

 

Gerelateerde blogposts

48 gedachten over “[VERLOPEN] WIN: Kwastenset + brushegg

 1. Wat leuk dat je zo veel winacties organiseert 🙂 Ik doe nu niet mee, want ik gebruik niet zo veel make-up en ik heb genoeg aan de 3 kwasten die ik nu gebruik haha. Ik vind deze wel heeel mooi.

 2. Echt te gek en een winactie op het juiste moment. Ik heb net een opruim momentje gehad en oude kwasten verwijderd uit mijn daily bakje en ik kan zeker wat nieuwe gebruiken! Ik heb alle stapjes doorlopen, volg je overal dus ik ga een kansje wagen op deze fijne set! Zou te gek zijn! Duimen maar, liefs

 3. Wauw wat een geweldige winactie!! Mijn kwasten zijn echt al zo oud dat ze echt aan vervanging toe zijn, ik ga heel hard duimen 🙂
  Succes met de verloting!

 4. Dit is echt een hele fijne actie. Ik wil al een tijdje een nieuwe set kwasten kopen en ben benieuwd naar deze. Ik ben wel benieuwd naar hoe de Rafflecopter bevalt! 🙂

 5. Ik ben al een paar weken aan het zeggen dat ik met een kwast moet gaan werken voor mijn make-up, helaas nog niet van gekomen. Ik waag dus eerst een kansje met deze winactie, voordat ik verder ga kijken. Ik hoop dat Rafflecopter een goede oplossing voor je was, het was voor mij in ieder geval makkelijk om te stapjes zo af te tikken!

 6. ik zou heel graag deze set willen winnen.

  iedereen kent dat verhaal wel mijn hond heeft mijn huiswerk opgegeten….

  nou mijn hond heeft me make up tasje te pakken gehad.

  als ik deze set zou winnen blijft hij gewoon netjes hoog en droog staan.

  ik zou hem echt heel graag willen winnen

 7. Wat lief dat je zo aan je lezers denkt 🙂
  Ik doe graag mee! Vooralde grote kwasten kan ik goed gebruiken. Dieheeb ik nog niet zo veel! Eentje maar. ..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *