winactie kwastenset + brushegg - lifestyle blog

Ik vind het echt te gek, tof, bijzonder, leuk en gewoon helemaal fantastisch dat jullie mij volgen. Dat jullie mijn artikeltjes lezen, reacties achterlaten en dat er hier en daar wat gedeeld wordt. Daarom heb ik voor jullie een winactie in petto. En wel een hele leuke (al zeg ik het zelf), want je kunt een kwastenset en een brushegg winnen!

Ik heb al eens eerder mijn liefde over deze producten gedeeld (in dit artikel) en ik ben er nog steeds laaiend enthousiast over. Vandaar dat het me leuk leek om deze producten aan één van jullie weg te geven!

De kwasten gebruik ik elke dag, ik gebruik geen andere meer. Maar je kwasten moeten ook schoongemaakt worden, een klusje dat nog wel eens vervelend kan zijn. Niet met de brushegg! Dit leuke ‘eitje’ heeft allemaal ribbels en gekkigheden, waardoor je kwasten gemakkelijk schoon worden. Echt iets dat je moet hebben.

Wat win je nou precies?
♥ Een 10 delige kwastenset
♥ Een lichtblauwe brushegg

Vertel, hoe kan ik winnen?
Voor het eerst werk ik met Rafflecopter. Redelijk nieuw voor mij, dus ik ben benieuwd hoe alles gaat uitpakken. Op deze manier kan ik ook eens met extra stapjes werken (dat vind ik normaal veel te veel gedoe), maar je kunt ook weer gewoon meedoen zonder extra gekke stappen te doen. Alleen dan gaat ‘t deze keer via de widget hieronder. De widget kiest vervolgens een random winnaar!

a Rafflecopter giveaway

Meedoen kan als je een postadres in Nederland hebt.

Je kunt meedoen tot en met 30 maart.

 

Sharing is caring #10
Sharing is caring #9