[VERLOPEN] WIN | Nude Audio Bluetooth Speaker

Afgelopen zomer testte ik een bluetooth speaker die ik ontving van GSMpunt. Ik ben er nog steeds erg blij mee, vandaar dat ik het ook heel leuk vind dat ik er één mag weggeven! Alleen niet dezelfde als toen, ze hebben meerdere bluetooth speakers bij GSMpunt, dus ik mag een nóg betere variant van deze speaker weggeven. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker, in het zwart.

GSMpunt is een webshop waar je terecht kunt voor GSM’s en GSM Accessoires. Ze hebben voor (bijna) elke telefoon wel wat, zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een iPhone 6s hoesje of een accu voor je Samsung Galaxy S6. Naast deze specifieke accessoires hebben ze ook universele accessoires, zoals bijvoorbeeld zo’n bluetooth speaker of een leuke koptelefoon. Mocht je nog een leuk cadeautje zoeken voor onder de kerstboom, neem zeker eens een kijkje!

nudeaudio3

nudeaudio2

Deze speaker kun je zelfs gebruiken in de douche, hij is namelijk waterdicht, zolang je hem maar niet in het zwembad gooit. Net als de geteste speaker heeft ook deze acht uur speeltijd, dus hij gaat lekker lang mee voordat je hem op hoeft te laden. Voor de speaker die ik getest heb verwijs ik je graag naar dit artikel. Voor alle specificaties van deze te winnen speaker, of om hem alvast te kopen voor onder de kerstboom, kun je hier terecht.

Deze winactie duurt tot en met zondag 27 december. Mocht je hem dus onder de boom willen leggen gaat dat helaas niet lukken, maar een verlaat kerstcadeautje is ook altijd leuk, toch? Om mee te doen vraag ik je om mij te volgen via het mooie Bloglovin’ vakje hieronder (dit gaat óf met je Bloglovin’ account, of gewoon met je e-mail):

Follow

Vergeet ook niet om een reactie achter te laten, zodat ik je kan bereiken. De winnaar krijgt maandag 28 december een mailtje, zorg dus dat je een geldig e-mail adres invoert in het daarvoor bestemde vakje.

Meedoen kan in Nederland en België.
De verpakking van de speaker is opengemaakt om de foto’s te maken.
Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking met GSMpunt.

 

Gerelateerde blogposts

28 gedachten over “[VERLOPEN] WIN | Nude Audio Bluetooth Speaker

 1. Wat leuk dat je er een weg mag geven. Dit soort boxjes zijn echt een musthave als je graag muziek luisterd via je mobiel. Ik doe niet mee met de winactie, omdat ik al zoiets heb, maar vind hem wel erg leuk!
  Liefs ilona

 2. Ik zou dit graag winnen voor mijn zusje zij is aan het sparen voor een bluetooth speaker en ik denk dat ze dit heel leuk zou vinden. Dus ik doe graag mee voor haar.

 3. Gaaf zijn deze! Ik heb er zelf al eentje, maar zou er graag eentje winnen om mijn stiefbroertje te verrassen. Hij wilt er ook heel graag eentje hebben. Dus ik waag een gokje. Via BL volg ik al! 🙂

 4. Wat een leuke winactie. Wij hebben al zo een speaker thuis, dus ik kan bevestigen dat hij inderdaad super is! Ik doe dus mee om hem kado te geven! Mijn zusje is jarig na de feestdagen, dus ik ben het gewend om na deze dagen nog een kado uit te zoeken 😉 Succes allemaal 🙂

 5. Wat een toffe winactie! Gisteren tijdens het opruimen van mijn kamer (moet ook gebeuren helaas) stoorde ik me weer eens aan de kwaliteit van het geluid van mijn telefoon. Het lijkt me daarom heel leuk om deze te winnen aangezien het ‘probleem’ dan meteen opgelost zou zijn 🙂
  Ik volg je nog niet zo heel lang maar ik hoop dat ik evengoed een klein kansje maak.
  Fijne feestdagen!

 6. JAA, die speaker is zo ontzettend gaaf! Ik heb hem zelf ook en hij werkt zo super goed! Ik ben er nog steeds zo blij mee hihi <3. Heel veel succes voor alle meiden die meedoen! Liefs

 7. Dit is echt iets voor mij! Ik zing ALTIJD in de douche en als ik daar ook muziek bij zou hebben, zou dat al helemaal top zijn 🙂
  Ik volg je op bloglovin!

 8. Dit is echt iets voor mij! ik zing ALTIJD onder de douche en als ik daar muziek bij zou hebben, zou dat al helemaal top zijn 🙂

  Ik volg je op bloglovin!

 9. Hoi Mylou,

  Leuke winactie en wat heb je een leuke blog!!
  Ik kwam via Girlscene op je blog terecht en heb gelijk een aantal post doorgelezen.
  Je schrijft echt leuk, wat mij dan weer inspireert 🙂
  Ik volg je nu via Bloglovin en Instagram & ik doe graag mee met de winactie!
  Super relaxt om muziek te luisteren tijdens het douchen!

  Groetjes Cassandra

 10. Dat is super awesome! Ik doe heel graag mee. Heel handig dat hij waterdicht is, niet alleen omdat ik onhandig ben, maar ook omdat mijn douchekop nog al eens als microfoon wordt gebruikt.

 11. Dat is handig voor in de badkamer! Hoef ik niet alleen te zingen ??
  Ik heb er wel 1 maar die kraakt heel erg. Dus ik doe graag mee! Ik volg je al op bloglovin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *