nude audio super m bluetooth speaker

Afgelopen zomer testte ik een bluetooth speaker die ik ontving van GSMpunt. Ik ben er nog steeds erg blij mee, vandaar dat ik het ook heel leuk vind dat ik er één mag weggeven! Alleen niet dezelfde als toen, ze hebben meerdere bluetooth speakers bij GSMpunt, dus ik mag een nóg betere variant van deze speaker weggeven. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker, in het zwart.

GSMpunt is een webshop waar je terecht kunt voor GSM’s en GSM Accessoires. Ze hebben voor (bijna) elke telefoon wel wat, zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een iPhone 6s hoesje of een accu voor je Samsung Galaxy S6. Naast deze specifieke accessoires hebben ze ook universele accessoires, zoals bijvoorbeeld zo’n bluetooth speaker of een leuke koptelefoon. Mocht je nog een leuk cadeautje zoeken voor onder de kerstboom, neem zeker eens een kijkje!

nudeaudio3

nudeaudio2

Deze speaker kun je zelfs gebruiken in de douche, hij is namelijk waterdicht, zolang je hem maar niet in het zwembad gooit. Net als de geteste speaker heeft ook deze acht uur speeltijd, dus hij gaat lekker lang mee voordat je hem op hoeft te laden. Voor de speaker die ik getest heb verwijs ik je graag naar dit artikel. Voor alle specificaties van deze te winnen speaker, of om hem alvast te kopen voor onder de kerstboom, kun je hier terecht.

Deze winactie duurt tot en met zondag 27 december. Mocht je hem dus onder de boom willen leggen gaat dat helaas niet lukken, maar een verlaat kerstcadeautje is ook altijd leuk, toch? Om mee te doen vraag ik je om mij te volgen via het mooie Bloglovin’ vakje hieronder (dit gaat óf met je Bloglovin’ account, of gewoon met je e-mail):

Follow

Vergeet ook niet om een reactie achter te laten, zodat ik je kan bereiken. De winnaar krijgt maandag 28 december een mailtje, zorg dus dat je een geldig e-mail adres invoert in het daarvoor bestemde vakje.

Meedoen kan in Nederland en België.
De verpakking van de speaker is opengemaakt om de foto’s te maken.
Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking met GSMpunt.

 

#runningoutof2015 - Hardlooptips verzameld
#runningoutof2015 - hardloop challenge