WINACTIE | Geneva horloge [VERLOPEN]

Hi! Mijn blog gaat nu welgeteld zijn zesde dag in. Bíjna een week! Om de opening van mijn blog feestelijk te vieren heb ik voor jullie een kleine winactie klaar staan. Ik heb een webshop gerund, maar hier ging helaas te veel tijd in zitten. Vandaar dat ik hier nog het één en ander van over heb. Daarom geef ik vandaag een horloge van Geneva weg! Het is helaas niet zo’n grote winactie als de grote blogs, maar ik hoop toch dat jullie mee willen doen. Hoe je kunt winnen? Lees snel verder!

Ik hou niet van teveel gedoe, dus het enige wat je moet doen is mijn blog volgen op Bloglovin’. That’s it! Oh ja, en laat hieronder een reactie achter met een geldig (!) e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje en geef aan welke kleur je graag zou willen winnen. De keuze is uit drie vrolijke zomerkleurtjes (oranje, roze & groen).

Je kunt meedoen tot en met 19 juli. Hierna krijgt de winnaar van mij bericht. Let wel op, ik heb al eens eerder gehad dat een mail van mij vandaan in een spam box terecht is gekomen. De winnaar wordt natuurlijk ook op mijn blog bekend gemaakt, op 20 juli. Veel succes!

Gerelateerde blogposts

44 gedachten over “WINACTIE | Geneva horloge [VERLOPEN]

 1. WOW, een week en volgens mij gaat het al hartstikke goed (ook al veel volgers via Bloglovin). Nou ik wil wel eens een gokje wagen bij deze leuke winactie. Het meest linkse horloge vind ik het leukst, de rode met streepjes. Veel succes voor iedereen die meedoet! 😀

 2. Nogmaals gefeliciteerd met je blog! Om nog maar 6 dagen bezig te zijn vind ik hem toch al heel professioneel ogen! 😀
  Ik vind alledrie de horloges super leuk, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de groene 🙂

 3. Wat leuk dat je nu al een winactie hebt!
  Ik vind je blog echt heel erg leuk tot nu toe en ik vind het ook altijd super leuk om je reacties op mijn blog te lezen 🙂
  Ik vind het roze horloge super gaaf!

  Ga zo door <3
  -x-

 4. Gefeliciteerd en een leuke winactie. Ik volg je op bloglovin. Ik weet niet of het gelukt is. Ik check nog een keertje zo. Mooie horloge. Kleur maakt niets uit.
  Veel succes met je blog.

 5. Hee! nou je gaat al lekker snel met je volgers zeg in je 1e week. Gefeliciteerd <3
  En wat een enorm gave horloges, ik zou graag de groene willen.
  liefs

 6. Wat een leuke winactie zeg! En wat heb je al snel veel volgers zeg! Ik doe graag mee met je winactie en volg je nu op Bloglovin’. Ik zou voor de groene gaan 🙂

 7. Wowie, jij blogt echt enorm kort en toch al zulke goede content! Respect. MIjn blog zag er heel wat gruwelijker uit. Ik ga zeker een kansje wagen om mee te doen. Erg leuke horloges! Ik heb al een groen horloge dus ik ga voor de roze.

 8. Nog maar zes dagen en nu al zo pro 😉 Leuk om te zien dat alles goed gaat. Leuke winactie. Ik pas ook al vind ik de horloges erg gaaf, “probleem” is dat ik veel horloges heb en er maar één is die vaak draag.

 9. Knap hoor, de zesde dag en dan meteen een winactie! 😉 Ik doe heel graag mee. De kleur maakt me in principe niet uit! Ik vind ze alle drie leuk, dus ik laat me graag verrassen.

 10. Wat een vrolijke horloges, ik doe graag mee want ik mis een horloge toch wel. Constant mijn mobiel uit mijn tas vissen om te kijken hoe laat het is. Zo onhandig!
  Ik ga je volgen op Bloglovin, gelukkig geen ingewikkelde +1 punten 😉
  De oranje versie vind ik het mooist, maar het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit, ze zijn allemaal superleuk.
  Ik ga duimen!

 11. Oh wauw je gaat zo goed al sinds een korte tijd. Ik heb je blog pas net ‘ontdekt’ maar je hebt er een volger bij! Je schrijft fijn! De horloges zijn alle drie echt geweldig leuk voor de zomer! Al denk ik dat de groene het meest matcht bij mijn kleren 🙂

 12. Heel leuke blog, meid! Ik ging je sowieso wel volgen!
  Deze winactie is natuurlijk een mooi extraatje, dus ik waag zeker graag mijn kans!
  Ik zou graag meedoen voor de oranje!

  Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *