Winactie Geneva horloge

Hi! Mijn blog gaat nu welgeteld zijn zesde dag in. Bíjna een week! Om de opening van mijn blog feestelijk te vieren heb ik voor jullie een kleine winactie klaar staan. Ik heb een webshop gerund, maar hier ging helaas te veel tijd in zitten. Vandaar dat ik hier nog het één en ander van over heb. Daarom geef ik vandaag een horloge van Geneva weg! Het is helaas niet zo’n grote winactie als de grote blogs, maar ik hoop toch dat jullie mee willen doen. Hoe je kunt winnen? Lees snel verder!

Ik hou niet van teveel gedoe, dus het enige wat je moet doen is mijn blog volgen op Bloglovin’. That’s it! Oh ja, en laat hieronder een reactie achter met een geldig (!) e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje en geef aan welke kleur je graag zou willen winnen. De keuze is uit drie vrolijke zomerkleurtjes (oranje, roze & groen).

Je kunt meedoen tot en met 19 juli. Hierna krijgt de winnaar van mij bericht. Let wel op, ik heb al eens eerder gehad dat een mail van mij vandaan in een spam box terecht is gekomen. De winnaar wordt natuurlijk ook op mijn blog bekend gemaakt, op 20 juli. Veel succes!

FOOD | Frisse pastasalade
Deze 3 apps zijn echt mijn life-savers