Wishlist voor als ik de loterij win

Iedereen heeft altijd wel eens dingetjes die hij graag wil hebben. Dit kan impulsief zijn, maar soms heb je ook wel eens producten die toch maar weer in je winkelwagentje blijven zitten. Helaas zijn de dingen op mijn lijstje redelijk prijzig en niet zozeer noodzakelijk, vandaar dat ik dit mijn wishlist voor als ik de loterij win noem. Of ik het ooit zal hebben, ik heb geen flauw idee. Het is een wishlist om een reden natuurlijk! Overigens doe ik ook helemaal niet mee met een loterij, maar je mag altijd dromen.

Wishlist Nikon D5200

Bol.com – €478

Oei, we beginnen gelijk met het duurste item dat op mijn wishlist staat. Ik gebruik op dit moment de Nikon D40 camera. Een heel goed ding hoor, maar al weer bijna tien jaar oud. Best bizar toch? Deze camera heeft een kantelbaar scherm én hij kan filmen. Dat zijn al twee (redelijk belangrijke) dingen die mijn huidige camera niet kan. Oh, ik zeg wel ‘mijn’ camera, maar om heel eerlijk te zijn is hij van mijn vader. Heel lief dat ik hem al die tijd al mag gebruiken, thanks pap! Met deze camera kan ik het nog prima wel even volhouden, maar mocht ik ooit de loterij winnen, dan schaf ik deze zeker aan!

Wishlist fitbit

Bol.com – €75,00

Next up, weer een niet héél goedkoop dingetje. Oké, een stuk beter dan 500 euro, maar ik hou nou eenmaal van goedkoopjes en dat is dit niet. De fitbit is een activity tracker. Ik heb sterk het idee dat zodra ik dit apparaatje heb, ik super actief word. Of het nou echt zo is zullen we pas merken als ik hem ook echt heb. Hopelijk mag ik het ooit ontdekken!

Wishlist DIOR Foundation Diorskin Nude Air Serum De Teint

Douglas – €52,90

Als het op make-up aan komt ben ik vrij gierig. Ik vind het zonde om veel geld uit te geven aan make-up, dus zo heb ik tijdenlang met Hema foundation rondgelopen. Best prima overigens, hoor. Op dit moment gebruik ik Maybelline BB Cream, iétsje duurder dus, maar nog niet echt high-end. Het lijkt me gewoon ontzettend gaaf om te zien hoe ik eruit zie met dure make-up, misschien komt er wel een compleet andere Mylou naar boven. Je weet maar nooit.

Dit zijn de drie dingen die ik écht gelijk ga kopen als ik de loterij win. Misschien ook wel een nieuwe fiets of een vakantie naar Texel, maar voor nu houd ik het hierbij.

Wat staat er op jouw ‘als ik de loterij win’ wishlist?


Deze blogpost bevat affiliate links

Gerelateerde blogposts

9 gedachten over “Wishlist voor als ik de loterij win

  1. Ik ga als eerst op vakantie (dat wordt je ook aangeraden weet ik haha), dan koop ik een nieuw huis en een nieuwe auto en ga ik mensen gelukkig maken. Én dan, dan ga ik los. Ik koop nieuwe lenzen, verlichting, mooie make-up!

  2. Als ik de loterij win, en het is veel geld, dan bouw ik mijn eigen houten huis! Dat is echt iets waar ik al jaren van droom 🙂 En anders ga ik met ons hele gezin ver weg op vakantie. Naar de Malediven of Sint Maarten!

  3. Won ik maar eens de loterij. Als ik al mee doe aan een loterij, win ik meestal net genoeg om het lot er weer uit te kunnen halen, haha. Ik zou ook een camera aanschaffen, willen verhuizen en een weekendje er tussen uit willen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *