3 apps die niet mogen ontbreken op je telefoon

Tegenwoordig wordt een telefoon net zo belangrijk gevonden als een portemonnee, misschien zelfs wel belangrijker. Dat is ook niet heel gek, je kunt tegenwoordig van alles met je telefoon. Ik denk dat het ook niet heel lang meer zal duren of de telefoon zal ook de portemonnee gaan vervangen.

Elke dag worden er weer een hoop handige apps ontwikkeld die wij dan weer mooi kunnen gebruiken. Ik heb al eerder een artikel geschreven met toffe apps en vandaag deel ik jullie nog eens een aantal handige apps die niet mogen ontbreken op je telefoon.

handige apps any.do

Any.do

Zelf ben ik een enorme chaoot en om mijn leven een beetje te ordenen hou ik dan ook tig ’to-do’ lijstjes bij. Klinkt super handig, maar niet als deze lijstjes overal en nergens liggen. Zo heb ik nog niet op orde wat ik nou moet doen en vergeet ik het alsnog. Gelukkig is daar de Any.do app. Deze app is er (natuurlijk) om een ’to-do’ lijstje bij te houden, maar het handige is dat je er ook nog aan herinnerd wordt. In de notificatiebalk die je naar beneden kunt schuiven (daar bovenin je telefoon) zal namelijk altijd een taak uit je lijstje staan. Deze kun je niet wegvegen, dus je ziet hem elke keer terug komen. Zo kun je het gewoon niet meer vergeten!

Gratis, Android & Apple.

handige apps stocard

Stocard

Hoe herkenbaar is het om in elke winkel gevraagd te worden: ‘Heeft u een klantenkaart?’. En als je nee zegt, dan moet je er bijna wel één nemen. En zo stapelen de klantenkaarten zich maar op. Nu hebben app ontwikkelaars iets ontzettend handigs bedacht, namelijk een app waar je al je klantenkaarten in kunt zetten. De meeste mensen dragen hun telefoon toch altijd bij en zo heb je gelijk je klantenkaarten erbij! Geen dikke lading pasjes meer in je portemonnee én de kans op vergeten wordt een stuk kleiner.

Bron: Papa (Alsjeblieft pap, bronvermelding!)

Gratis, Android & Apple.

handige apps afterlight

Afterlight

Voor de foto-fans onder ons willen de standaard bewerkingsprogramma’s van je telefoon nog wel eens tekort schieten. Niet alles wat je wilt lukt, of je zit vast aan lelijke filters die eigenlijk te gênant zijn om te gebruiken. De app Afterlight is een bewerkingsprogramma dat wel op een mooie manier kan bewerken. Erg handig als je bijvoorbeeld foto’s op Instagram wilt plaatsen.

€0,72, Android & €0,99, Apple

Heb jij nog apps die niet mogen ontbreken op mijn telefoon? Laat het me zeker weten in de reacties!

Gerelateerde blogposts

19 gedachten over “3 apps die niet mogen ontbreken op je telefoon

  1. Any.do klinkt goed en lijkt me echt iets voor mij! Ik heb overal lijstjes liggen; in mijn tas, op het aanrecht, in mijn notitieboekje en in de woonkamer. Ik ben benieuwd!

  2. Een klantenkaarten app, zo handig! To do lijstjes doe ik het liefst nog steeds op papier, ik heb een tik dat ik iets wil doorstrepen of markeren als het klaar is haha

  3. Stocard is écht een super app zeg! Ik ga hem meteen downloaded. Weg met al die pasjes (die je alleen maar kwijt raakt)! Daarnaast ben ik ook benieuwd naar die eerste app. Daar ga ik ook gelijk even naar kijken. Thanks voor deze handige tips! 🙂

  4. Fijne apps! Stocard lijkt mij wel echt wat. Mijn portemonnee zit helemaal vol gestuwd met klantenkaarten en is het altijd een hele zoektocht bij de kassa naar de juiste kaart haha. Bij mij is Wunderlist echt ondenkbaar en VSCO Cam 🙂

  5. Ik wist niet dat Stocard bestond, wat handig! Afterlight kende ik al, maar ik heb hem nog niet gedownload omdat ‘ie wel geld kost en ik niet weet of ik het veel zou gaan gebruiken. Leuk artikel! Liefs.

  6. Afterlight gebruik ik ook graag, al wissel ik regelmatig tussen de fotografie-apps die ik regelmatig gebruik. Momenteel is VSCO Cam weer erg favoriet. Ik heb zelf een iPhone 6S en voor to-do lijstjes gebruik ik eigenlijk de standaard taken-app die op m’n telefoon zit, die doet ook herinneringen als je dat instelt. Zo’n app om pasjes in op te slaan heb ik ook gehad. Het idee is handig maar in de praktijk vond ik het minder. Ik vind het geen prettig idee om mijn telefoon aan een winkelmedewerker te moeten overhandigen en ik kan me ergens niet voorstellen dat zo’n scanner met mogelijk magnetische straling goed is voor mijn geliefde telefoontje. Ik heb dus maar zo’n pasjesboekje gekocht en dat vind ik toch fijner werken. Op die manier heb ik nog altijd niet een portemonnee vol pasjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *