handige apps stocard

Tegenwoordig wordt een telefoon net zo belangrijk gevonden als een portemonnee, misschien zelfs wel belangrijker. Dat is ook niet heel gek, je kunt tegenwoordig van alles met je telefoon. Ik denk dat het ook niet heel lang meer zal duren of de telefoon zal ook de portemonnee gaan vervangen.

Elke dag worden er weer een hoop handige apps ontwikkeld die wij dan weer mooi kunnen gebruiken. Ik heb al eerder een artikel geschreven met toffe apps en vandaag deel ik jullie nog eens een aantal handige apps die niet mogen ontbreken op je telefoon.

handige apps any.do

Any.do

Zelf ben ik een enorme chaoot en om mijn leven een beetje te ordenen hou ik dan ook tig ‘to-do’ lijstjes bij. Klinkt super handig, maar niet als deze lijstjes overal en nergens liggen. Zo heb ik nog niet op orde wat ik nou moet doen en vergeet ik het alsnog. Gelukkig is daar de Any.do app. Deze app is er (natuurlijk) om een ‘to-do’ lijstje bij te houden, maar het handige is dat je er ook nog aan herinnerd wordt. In de notificatiebalk die je naar beneden kunt schuiven (daar bovenin je telefoon) zal namelijk altijd een taak uit je lijstje staan. Deze kun je niet wegvegen, dus je ziet hem elke keer terug komen. Zo kun je het gewoon niet meer vergeten!

Gratis, Android & Apple.

handige apps stocard

Stocard

Hoe herkenbaar is het om in elke winkel gevraagd te worden: ‘Heeft u een klantenkaart?’. En als je nee zegt, dan moet je er bijna wel één nemen. En zo stapelen de klantenkaarten zich maar op. Nu hebben app ontwikkelaars iets ontzettend handigs bedacht, namelijk een app waar je al je klantenkaarten in kunt zetten. De meeste mensen dragen hun telefoon toch altijd bij en zo heb je gelijk je klantenkaarten erbij! Geen dikke lading pasjes meer in je portemonnee én de kans op vergeten wordt een stuk kleiner.

Bron: Papa (Alsjeblieft pap, bronvermelding!)

Gratis, Android & Apple.

handige apps afterlight

Afterlight

Voor de foto-fans onder ons willen de standaard bewerkingsprogramma’s van je telefoon nog wel eens tekort schieten. Niet alles wat je wilt lukt, of je zit vast aan lelijke filters die eigenlijk te gênant zijn om te gebruiken. De app Afterlight is een bewerkingsprogramma dat wel op een mooie manier kan bewerken. Erg handig als je bijvoorbeeld foto’s op Instagram wilt plaatsen.

€0,72, Android & €0,99, Apple

Heb jij nog apps die niet mogen ontbreken op mijn telefoon? Laat het me zeker weten in de reacties!

5 beautyproducten die ik graag gebruik
Sharing is caring #1